Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی به خوبی انجام شد، توضیح داد: امسال ظرفیت خدمت‌رسانی به زائرین اربعین حسینی ۳۰ درصد افزایش یافت.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان پیرحسین کولیوند اظهار داشت: مراسم پیاده‌روی زائران اربعین چند سال است که به شکل عظیم و با شور و شوق فراوان انجام می‌شود و نیرو‌های اورژانس، پزشکان، نیرو‌های بهداشت و سایر ارگان‌ها برای خدمت‌رسانی به زائران تلاش می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر ساله با برگزاری این مراسم، نیرو‌های سازمان اورژانس به طور کامل در این مراسم حضور یافته و پس از اتمام مراسم، کار‌های آسیب‌شناسی انجام می‌شود تا بتوانیم با برطرف کرد مشکلات، برای سال بعد خدمات بهتری را به زائران اربعین حسینی ارائه دهیم.

کولیوند اظهار داشت: معمولا سازمان اورژانس کشور با هماهنگی سایر دستگاه‌ها و نهاد‌ها مانند بسیج جامعه پزشکی، هلال احمر، سپاه و ارتش جمهوری اسلامی ایران خدمات متفاوتی را برای سلامت و رفاه حال زائران ارائه می‌دهد.

وی افزود: ما به عنوان یکی از کمیته‌های خدمت‌رسان در زمینه ارائه خدمات سلامت‌محور و خدمات تخصصی برای حفظ سلامت و نجات جان زائران اقدام به خدمت‌رسانی می‌کنیم و ۷ اصل را برای ارائه خدمت درنظر گرفته‌ایم.

رئیس سازمان اورژانس کشور توضیح داد: ترویج فرهنگ اربعین، ایجاد نظم در حوزه پزشکی و سلامت، رعایت سنت‌ها و حفظ ارزش‌های ملت عراق، مردم‌محور بودن ارائه خدمات، تسهیل‌گری و هماهنگی بین بخشی از جمله این اصول به شمار می‌رود.

کولیوند خاطرنشان کرد: اهداف تعریف شده در راستای ارتقای خدمات بیمارستانی و پیش‌بیمارستانی و ایجاد آمادگی برای ارائه خدمات در زمان حوادث محسوب می‌شود و ما همواره تلاش کرده‌ایم تا شناخت جامعه را از حوزه سلامت ارتقاء دهیم و از بروز بیماری‌ها پیشگیری به عمل آوریم.

وی ادامه داد: ما از این مراسم به عنوان یک مانور کاملا طبیعی برای ایجاد آمادگی و نمایش قدرت و اقتدار در حوزه سلامت با هماهنگی سایر دستگاه‌ها استفاده کرده و این موضوع را مدنظر قرار داده‌ایم.

رئیس سازمان اورژانس کشور توضیح داد: برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته با این نگاه انجام می‌شود که روز اربعین روز التیام و کاهش درد‌ها و رنج‌های زائران است و خدمت‌رسانی را با مدنظر قرار دادن این موضوع ارائه می‌دهیم.

کولیوند در خصوص اقدامات سازمان اورژانس کشور توضیح داد: امسال در هریک از مرز‌های غربی، بیمارستان‌های ثابت ۵۰ تخته و سیار بی‌تخته استقرار یافت که بیمارستان سیار برای حوادث شیمیایی با همکاری سپاه درنظر گرفته شده بود.

وی گفت: ۱۰ فروند بالگرد که مجوز ورود به خاک عراق برای آن‌ها دریافت شده بود نیز آماده خدمت‌رسانی به زائران اربعین بودند، همچنین درمانگاه‌های تخصصی سیار در مرز‌ها مستقر شده بود و خوشبختانه از نظر دارویی با هیچ کمبودی مواجه نبودیم.

وی با بیان اینکه آزمایشگاه‌های مجهز در مرز‌ها برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین استقرار یافته بود، توضیح داد: ۹۰۰ دستگاه آمبولانس، ۳۵ دستگاه اتوبوس آمبولانس و خودرو‌های ارتباطی نیز برای خدمت‌رسانی به زائران درنظر گرفته شده بود.

رئیس سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: ما به نسبت سال قبل ظرفیت بیمارستان‌های مرزی را افزایش دادیم و خوشبختانه نسبت به سال‌های گذشته، وضعیت بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های علوم‌پزشکی نقاط مرزی از لحاظ زیرساختی تقویت شده است.

کولیوند با بیان اینکه حدود ۹ هزار نفر از پزشکان و پرسنل حوزه سلامت به زائرین اربعین حسینی خدمت‌رسانی کرده‌اند، عنوان کرد: ۳ هزار نفر از این افراد از متخصصین بودند که با همراه داشتن تجهیزات کامل، به زائرین اربعین خدمات سلامت ارائه دادند.

وی گفت: تمام نیرو‌های حاضر اعم از پرستار، پیراپزشک و متخصصی بهداشت در تمام مرز‌های غربی و شرقی به صورت داوطلبانه به زائران خدمات ارائه دادند.

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: دو فروند هواپیما به صورت هواپیما‌های بیمارستانی در فرودگاه مهران برای ارائه خدمت متسقر شدند و ظرفیت خدمت‌رسانی نسبت به سال قبل با افزایش ۳۰ درصدی مواجه بود.

کولیوند گفت:‌تمام محور‌های مواصلاتی توسط اورژانس ۱۱۵ پوشش داده شد، همچنین با مذاکراتی که با وزارت بهداشت عراق داشتیم، دو تفاهم‌نامه در زمینه خدمت‌رسانی بهتر به زائران اربعین حسینی امضا شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر سازمان اورژانس از ۳۹ فروند بالگرد برخوردار است که این موضوع نشان‌دهنده پیشرفت سریع سازمان اورژانس در سه سال گذشته است.

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: تا سه سال قبل، سازمان اورژانس از ۲ هزار و ۴۰۰ آمبولانس برخوردار بود که خوشبختانه این رقم اکنون به ۵ هزار و ۴۰۰ عدد رسیده است. همچنین با تلاش‌های صورت‌گرفته، سازمان اورژانس اکنون از ۳۰۰ دستگاه موتورآمبولانس برخوردار است که این موضوع زمان خدمت‌رسانی به مصدومان را بسیار کاهش داده است.

وی با بیان اینکه تیم‌های واکنش سریع نیز برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین آماده شده بودند، گفت: حدود ۴۰۰ نفر از نیرو‌های واکنش سریع تجهیز شده بود که این تیم‌ها آموزش‌های لازم را در صورت مواجهه با عملیات تروریستی و حوادث گوناگون دیده بودند.

کولیوند با اشاره به خدمت‌رسانی بسیج جامعه پزشکی بر مراسم پیاده‌روی اربعین گفت: ۲ هزار نفر از نیرو‌های بسیج جامعه پزشکی در کنار سایر دستگاه‌ها به زائرین اربعین خدمت‌رسانی کردند.

وی افزود: در گذشته شبکه آبرسانی عراق به صورت کامل کلرزنی نمی‌شد که با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، این شبکه به صورت کامل کلرزنی شدد.

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت:‌در داخل کشور حدود ۲۸۰ هزار نفر از زائران خدمت دریافت کردند و ۶ هزار و ۸۱۸ نفر از آن‌ها به وسیله آمبولانس‌ها به صورت اورژانسی به بیمارستان منتقل شدند. همچنین ۳۹۱ مصدوم از کشور عراق با شرایط استاندارد به داخل کشور برای درمان انتقال یافتند.

وی گفت: ۱۳۱۴ عمل جراحی برای بیماران انجام شد و ۴۶ مصدوم توسط اورژانس هوایی به بیمارستان‌ها انتقال یافتند که خوشبختانه در حال حاضر تنها ۱۰ نفر از بیماران در مراکز درمانی بستری هستند و بقیه این افراد ترخیص شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: به حدود ۱۳ هزار نفر از خادمان مواکب آموزش‌های بهداشتی ارائه شد که این موضوع کمک زیادی به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کرد.

وی با اشاره به حضور زائران کشور‌های خارجی در مراسم پیاده‌روی روز اربعین گفت: ۴۱ هزار نفر از اتباع خارجی به مراکز درمانی ما مراجعه کردند و خدمات درمانی به آن‌ها ارائه شد.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به موضوع خدمات ریلی اورژانس کشور توضیح داد: حدود دو ماه قبل با راه‌آهن تفاهم‌نامه‌ای در این زمینه بسته شد که ۳۰ واگن دراختیار سازمان اورژانس قرار بگیرد.

وی افزود: در زمینه ارائه خدمات توسط متروی تهران نیز با شرکت مترو و پدافند غیرعامل تفاهم‌نامه‌ای به امضا رسیده است و امیدواریم برای دسترسی بهتر به بیمارستان‌های شهر تهران تونل‌هایی در این زمینه درنظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه برخی از آمبولانس‌ها به صورت خصوصی در سطح شهر تهران به بیماران خدمت‌رسانی می‌کنند، توضیح داد: از عملکرد آمبولانس‌های بخش خصوصی راضی نیستم و آئین‌نامه جدیدی در زمینه تعرفه‌های این آمبولانس‌ها به زودی به این مراکز ابلاغ می‌شود که پس از این آئین‌نامه، به عملکرد آمبولانس‌های خصوصی نظارت بیشتری صورت خواهد گرفت و از مردم به عنوان ناظر افتخاری در این زمینه استفاده خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اورژانس آمبولانس کولیوند اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۶۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی روند اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس، این مرکز در گزارشی به ارزیابی عملکرد قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در فصل معیشت و رفاه پرداخت.   در این گزارش آمده است:   نظام اسلامی به‌منظور پاسداشت و تکریم از جامعه ایثارگران کشور، به‌عنوان پرچم‌داران فرهنگ ایثار و جهاد، قوانین و الزامات سیاستی متعددی را طی سالیان گذشته مصوب و اجرا کرده است. یکی از مهم‌ترین قوانین این حوزه «قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران» است که پس از سیاست‌های کلی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی امور ایثارگران (۱۳۸۵.۰۲.۱۶) مهم‌ترین سند کشور در این عرصه به‌شمار می‌رود و تکالیف دولت و تمامی دستگاه‌های اجرایی را در قبال حقوق ایثارگران معزز و خانواده محترم آنان تعیین کرده است.  باوجود گذشت بیش از ۱۰ سال از تصویب این قانون، تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از‌سوی دستگاه‌های متولی، به‌ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله زمینه ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل عدم اجرای آن را فراهم کرده است. مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با توجه به مفاد ماده (۷۴) این قانون و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، برای نخستین‌بار در کشور، عملکرد مالی و عملیاتی قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران را به تفکیک فصول قانون جامع و به تفکیک موضوع مواد هر فصل از قانون، با تمرکز بر سال‌های اجرای قانون برنامه ششم توسعه کشور طی دوره (۱۴۰۰-۱۳۹۶) مورد ارزیابی کارشناسی قرار داده است.  با توجه به حجم بالای احکام مربوط به فصول هشت‌گانه قانون، ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در قالب سلسله‌گزارش‌ها (به تفکیک و با توجه به حجم فصول) ارائه خواهد شد. این گزارش سومین گزارش از مجموعه گزارش‌های ارزیابی عملکرد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران است که به بررسی احکام فصل ششم (حوزه معیشت و رفاه) می‌پردازد.  یافته‌های تحقیق حاضر نشان داد که پیرامون فصل معیشت و رفاه، به‌رغم اجرای برخی اقدامات همچون «پرداخت حقوق و مزایای مشمولین این قانون ازسوی بنیاد شهید و امور ایثارگران و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط»، «برخورداری از معافیت‌ها، خدمات و تسهیلات پیش‌بینی شده، شامل کاهش بهای بلیط، ارائه خدمات ترددی، سهمیه حج تمتع و موارد دیگر مصرح در قانون» و همین‌طور «حمایت‌های قضایی و اختصاص بخشی از سهمیه صدور پروانه سردفتری و وکالت و مجوز کارشناسان رسمی دادگستری به مشمولان»، چالش‌هایی نیز در مسیر اجرای احکام این فصل دیده می‌شود که از آن جمله می‌توان به «عدم تشکیل صندوق ذخیره ایثارگران»، «عدم پیش‌بینی اعتبار برای اجرای برخی از خدمات تعیین شده در این قانون»، «عدم دسترسی به اطلاعات مربوط به بهره‌مندی ایثارگران از حمایت‌های قضایی» و «عدم پرداخت فوق‌العاده ایثارگری به ایثارگرانی که مستخدم دولت نیستند و حقوق حالت اشتغال نیز دریافت نمی‌کنند (به‌دلیل عدم تصویب آیین‌نامه اجرایی درخصوص ماده (۵۱) این قانون)» اشاره کرد.  در این گزارش راهکار‌هایی اجرای بهینه دو فصل مورد اشاره کرد و پیشنهاد داد که اعتبارات مورد نیاز برای ارائه خدمات موضوع این فصل در بودجه سالیانه دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط پیش‌بینی شود، آیین‌نامه اجرایی ماده (۵۱) این قانون جهت شفاف‌سازی مشمولین و تعیین میزان و نحوه ارائه خدمات مربوط تصویب شود، ارتباط الکترونیکی بین بنیاد شهید و امور ایثارگران (درخصوص خدمات حمایت قضایی) و قوه قضائیه و وزارت دادگستری ایجاد شود، با توجه به مفاد ماده (۵۷) این قانون موضوع بازخرید مرخصی ایام اسارت آزادگان غیرشاغل غیرحالت اشتغال تعیین تکلیف و درخصوص ماده (۴۱) و ابهامات آن نیز از طریق آیین‌نامه اجرایی رفع ابهام شود.

دیگر خبرها

  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • بررسی روند اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور