Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا دهقانی نیا، مدیرکل نظارت بر سامانه‌های الکترونیکی و هوشمند ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در گفت و گو با خبرنگار مهر در خصوص اختلافات وزارت صمت و گمرک در خصوص سامانه جامع تجارت و سامانه امور گمرکی، اظهار داشت: تاکنون بیش از ۲۵۰ نفر ساعت جلسه با وزارت صمت و گمرک برگزار کرده ایم. در این جلسات کلیات مبحث را نهایی کردیم تا  کشمکشی که بین این دو نهاد وجود دارد به یک نتیجه ای برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در قالب این پنج جلسه برخی موارد مهم مورد توافق قرار گرفت و قرار شد در اسرع وقت با حضور روسا و معاونین وزرا برای چگونگی انجام کار و رفع ابهامات، جلسه نهایی را برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه یکی از موارد مطرح شده در این جلسات به موضوع انبار بر می‌گردد، گفت: بر اساس بند ۳ ماده ۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز متولی ایجاد سامانه انبارها و مرکز نگهداری کالا، وزارت صنعت است. همچنین در گمرک سامانه ای تحت عنوان سامانه حسابرسی پس از ترخیص وجود دارد که باید وزارت صنعت و گمرک در مورد آن باهم هماهنگ باشند.

مدیرکل نظارت بر سامانه‌های الکترونیکی و هوشمند ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز یادآور شد: با جلساتی که تاکنون برگزار شده و توافقاتی که حاصل شده، این دو نهاد چند قدم به هم نزدیک شدند.

کد خبر 4457232

منبع: مهر

کلیدواژه: سامانه جامع تجارت سامانه جامع گمرکی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قاچاق تحریم اقتصادی ایران قیمت نفت بانک مرکزی ایران صادرات نفت ایالات متحده آمریکا وزارت صنعت معدن و تجارت گمرک ایران نفت خام تولید نفت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی فروش نفت صادرات غیرنفتی وزارت راه و شهرسازی دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۷۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ حجت امانی به خبرگزاری صدا و سیما گفت‌: این میزان صادرات از نظر ارزش دلاری ۹ درصد و از لحاظ تناژ کالا نیز ۱۵ درصد  درمقایسه بامدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
وی افزود: عمده محصولات صادرشده از طریق گمرک شامل محصولات پتروشیمی (کود اوره و آمونیاک)، محصولات فولادی، مصنوعات پلاستیکی، رب گوجه فرنگی، الکترود و سایر محصولات بوده که به کشور‌های ترکمنستان، آلمان، عراق  و سایر کشور‌ها صادر شد.
کاهش ۶۳ درصدی واردات به استان
سرپرست گمرک استان در ادامه با اشاره به کاهش واردات کالا در فرودین ماه نیز افزود: در این مدت   بیش از ۳۰۰ تن کالا به ارزش ۶۹۵ میلیون دلار از طریق گمرک وارد استان شد که با کاهش ۶۳ درصدی حجم کالای وارداتی و همچنین کاهش ۷۶ درصدی ارزش دلاری کالا‌ها  درمقایسه بامدت مشابه سال قبل مواجه بوده است.
عمده محصولات وارداتی الیاف شیشه بود که از کشور‌هایی شامل چین، و برزیل به کشور وارد شده است.

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • توقیف بیش از ۲۲ تن کود شیمیایی ساخت اسرائیل
  • توقیف بیش از ۲۲ تن کود شیمیایی ساخت رژیم جعلی صهیونیستی
  • ۱۹۰هزارتن کالا از گمرک ریلی رازی به خارج از کشور ترانزیت شد