Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواستار آن شدند تا در راستای تحقق اهداف سازمان ملل متحد، اقدامات جدی‌تری برای مقابله با جنگل‌زدایی انجام شود.

به گزارش ایسنا، انگلیس، فرانسه و آلمان از کمیسیون اروپا درخواست کردند تا اقدامات جدی و جدیدی درنظر گیرد که بر اساس آن تا پایان سال جنگل‌زدایی متوقف شود.

در نامه‌ای خطاب به کمیسیون اروپا آمده‌ است: تاخیر طولانی مدت اتحادیه اروپا باید هرچه سریع‌تر جبران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین برای کمک به تحقق اهداف سازمان ملل برای توقف جنگل‌زدایی تا سال ۲۰۲۰، اتحادیه اروپا باید نقش رهبری خود را به نمایش گذاشته و گفتگوها و همکاری‌های بین‌المللی جامع‌تری را ارتقاء دهد.

در این نامه که به امضای وزیر محیط زیست دانمارک هم رسیده‌، آمده‌ است: لازم است اقداماتی در جهت همسو کردن فرصت‌های اقتصادی با مدیریت زنجیره ذخایر جهانی انجام شود.

به نوشته گاردین، بیش از ۸۰ درصد از نابودی جنگل‌های جهان تحت تاثیر کشاورزی تجاری بوده‌ است. اگرچه تحقیقات نشان می‌دهد که اداره بهتر جنگل‌ها و راه‌حل‌های طبیعی آب و هوایی می‌تواند بیش از یک سوم از نیاز به کاهش تغییرات اقلیمی تا سال ۲۰۳۰ را فراهم سازد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتحاديه اروپا جنگل زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۷۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم

نخست‌وزیر یونان گفت آتن نمی‌تواند سیستم‌های دفاع هوایی مانند پاتریوت‌ یا اس-۳۰۰ را به اوکراین ارائه دهد.

به گزارش ایسنا، در پاسخ به فشار اتحادیه اروپا و ناتو برای افزایش کمک‌های نظامی به کی‌یف، کریاکوس میتسوتاکیس، نخست‌وزیر یونان اعلام کرد این کشور نمی‌تواند سیستم‌های دفاعی پاتریوت یا اس-۳۰۰ به اوکراین بدهد.

به نقل از بیزینس اینسایدر، با تشدید حملات هوایی روسیه به اوکراین، دولت‌های اتحادیه اروپا تحت‌فشار هستند تا سیستم‌های حفاظتی بیشتری برای کی‌یف فراهم کنند، به‌ویژه کشورهایی مانند یونان و اسپانیا که چنین سیستم‌هایی را در اختیار دارند.

میتسوتاکیس در مصاحبه‌ای عنوان کرد: یونان اس-۳۰۰ یا پاتریوت را به اوکراین نخواهد فرستاد. این سؤال از ما پرسیده شد و ما توضیح دادیم که چرا نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم.

وزرای اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کردند در حال بررسی فوری راه‌هایی برای ارائه دفاع هوایی بیشتر به اوکراین هستند، اما قول مشخصی درباره سامانه‌های پاتریوت ندادند.

باتوجه‌به تنش‌ها با ترکیه، دفاع یک موضوع بسیار حساس برای آتن است. یونان درگذشته هزاران راکت، مواد انفجاری قوی، مهمات و راکت‌های ضدتانک به اوکراین ارسال کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اردوغان: در برابر نابودی فلسطینی‌ها سکوت نخواهیم کرد
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان
  • درخواست اتحادیه عرب برای اجرای قطعنامه آتش‌بس غزه
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • درخواست اتحادیه اروپا برای تحقیقات مستقل درباره گورهای جمعی خان‌یونس