Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حسین سلیمی نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران در گفت‌وگو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،   اظهار کرد: شفاف‌‍ سازی باید در تمام بخش‌های اقتصاد کشور وجود داشته باشد و بورس کالا نیز به عنوان یکی از ارکان بازار سرمایه، نقش ایجاد شفافیت در اقتصاد را با هدف حذف زمینه‌های سوء استفاده و رسیدن سود به واحد‌های تولیدی ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بورس کالا، یک بستر شفاف و قانونی برای مبادلات است و هر چقدر محدودیت‌های اعمال شده در این بازار کمتر باشد، واقعیت‌های بازار را بهتر منعکس می‌شود. به عنوان مثال تصمیم به عرضه محصولات براساس دلار ارزان، نتیجه‌ای جز صف تقاضای طولانی برای دریافت محصولات در پی نداشت. همچنین ایجاد محدودیت در طرف عرضه و یا تقاضا نیز کمکی به روند بازار و کشف قیمت‌ها نمی‌کند بلکه باید به سازوکار بورس کالا احترام گذاشت تا این بازار براساس رسالت خود یعنی کشف عادلانه قیمت‌ها براساس عرضه و تقاضا حرکت کند.

بیشتر بخوانید: معامله زعفران در بورس، بین المللی شود/افزايش توليد و بهره ورى از مسیر بورس کالا 

سلیمی با بیان اینکه هر کجا تصمیم به سهمیه بندی گرفته شد، زمینه شکل گیری فرصت‌هایی برای سو استفاده را مهیا کردیم، گفت: در نگاهی واقع بینانه، برای رصد مصرف مواد اولیه پس از خرید از بورس و همچنین بررسی حجم تولید و مصرف واحد‌های تولیدی به چند ده هزار کارشناس و بازرس نیاز است؛ این در حالی است که با کنار گذاشتن محدودیت‌ها در روند معاملات و تشویق به حضور همه تولیدکنندگان بالادستی و پایین دستی در زنجیره‌های مختلف در بورس کالا، می‌توان براساس شفافیت بورس بر عملکرد همه این واحد‌ها نظارت کرد و این اتفاق به تعادل هر چه بیشتر بازار‌ها منجر می‌شود.

این عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران با اینکه وقتی قیمت‌ها آزاد و واقعی باشد، اصولا رانتی نیز شکل نمی‌گیرد تاکید کرد: بورس کالای ایران در زمان آشفتگی بازار‌ها اعلام کرد که برداشته شدن سقف رقابت قیمتی به آرامش بازار کمک می‌کند که از این رو رقابت ۵ درصدی آزاد و شاهد افت محسوس تقاضا در بازار‌ها بودیم. این امر اثبات می‌کند که اعتماد به مکانیسم بازار، بهترین روش برای مدیریت بر بازارهاست.

نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران با اشاره به اینکه عملکرد بورس کالا با وجود همه شرایط بحرانی چندماه اخیر قابل قبول بوده است، افزود: هر چقدر نقش بورس کالا در اقتصاد کشور تقویت شود، زمینه رقابت بیشتر را در تولید و صنعت کشور ایجاد کرده ایم؛ از طرفی شفافیت افزایش می‌یابد، مالیات‌ها پرداخت می‌شود، امکان نظارت لحظه‌ای فراهم شده و سود واقعی تولید به تولیدکننده می‌رسد.

سلیمی در خصوص نقش بورس کالا در دوران تحریم‌ها گفت: با آغاز دور جدید تحریم‌ها و کمبود‌هایی که احتمالا در بازار‌های کشور ایجاد خواهد شد، نقش بورس کالا در اقتصاد بسیار حساس‌تر می‌شود. این بورس همانند سال‌های گذشته باید تلاش کند که در شرایط سخت تحریمی، دست‌های واسطه‌گران را که با هدف کسب سود به دنبال ایجاد تلاطم در بازار‌ها هستند را کوتاه کرده و با همکاری مستمر با وزارت صمت سود را به دست تولیدکننده واقعی و مواد اولیه را به دست مصرف کننده واقعی برساند.

وی معتقد است که هر چقدر نقش بورس کالا در اقتصاد کشور تقویت شود، زمینه رقابت بیشتر را در تولید و صنعت کشور ایجاد کرده ایم؛ از طرفی شفافیت افزایش می‌یابد، مالیات‌ها پرداخت می‌شود، امکان نظارت لحظه‌ای فراهم شده و سود واقعی تولید به تولیدکننده می‌رسد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اصناف اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۷۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه خرید کشنده فاو در بورس

برخی تصور می‌کند خرید کشنده در بورس کالا، کاری پیچیده و سخت است اما واقعیت این است که مراحل خرید خودرو در بورس کالا بسیار راحت‌تر از ساعت‌ها چانه‌زنی با دلال‌های خودور است. حال اگر برای خرید کشنده فاو J6-460 در بورس کالا ابهام دارید، کافیست:

پنج دقیقه یک ویدئو آموزشی که در سایت رسمی بورس کالا در بخش «خودرو» بارگذاری شده را تماشا کنید و صفر تا صد خرید خودرو بورس کالا را یاد بگیرد:

سری به سایت بورس کالا به آدرس ime.co.ir بزنید. از منوی بالای صفحه به قسمت «خودرو » بروید؛ پایین صفحه مراحل خرید خودرو توضیح داده شده و اگر نیاز به توضیحات بیشتری دارید، روی قسمت «بیشتر» بزنید تا ویدئو آموزشی پخش شود.

می‌توانید از عاملیت‌های تجاری گروه بهمن بخواهید در این کار شما را راهنمایی کنند.

عاملیت‌های تجاری گروه بهمن در سراسر کشور، آمادگی دارند شما را در این خصوص راهنمایی کنند؛ بنابراین با مراجعه یا تماس با عاملیت‌ها اطلاعات مورد نیاز شما را در اختیار شما می‌گذارند.

برخی کارگزاری‌های بورسی این خدمت را به مشتریان خودشان ارائه می‌دهند؛ با کارگزاری بورسی خودتان تماس بگیرید.

برخی کارگزاری‌های بورسی این خدمت را به مشتریان خود ارائه می‌دهند و راهنمایی‌های لازم را انجام می‌دهند.

ضمن اینکه:

در روز معامله بورس کالا نیازی نیست، تمام مبلغ کشنده فاو در حساب شما باشد. در این نوبت حداقل ده درصد مبلغ پایه خودرو در حساب شما باشد، می‌توانید در قیمت‌گذاری شرکت کنید که در این طرح فروش حدود 478 میلیون تومان می‌شود. معامله در بورس کالا در شرایط فعلی بازار، به صرفه است و نیازی نیست پولی که با زحمت بدست آوردید را به دلال‌ها بدهید. در بورس کالا شما خودتان تعیین کننده قیمت هستید اما وقتی محصول در اختیار دلال باشد، شما باید مطیع و تابع باشید. برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899441

دیگر خبرها

  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • ظهور یک قدرت اقتصادی جدید؛ اقتصاد هند چقدر قوی است؟
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • تقویت اقتصاد کشور دشمنان را ناامید خواهد کرد
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • نحوه خرید کشنده فاو در بورس
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • فاو J6-460 در بورس کالا به فروش می‌رسد