Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-05@02:17:30 GMT

معافیت مالیاتی صادر کنندگان خرد

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۰۸۷۰۳

معاون سازمان توسعه صادرات ایران گفت: صادرکنندگان خُرد مشمول معافیت های ارزی می شوند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  محمدرضا مودودی گفت: نگاه بر این محور است که معافیت‌هایی شامل حال واحدهای کوچک تجاری که توان صادراتی کمتری دارند، بشود.وی درباره آمار صادرات نیز گفت: صادرات در چند ماه ابتدای سال ۹۷ با وجود شرایط پیش‌آمده روند رو به رشد خود را حفظ کرد و در مهرماه نیز نرخ رشد ۱۳ درصدی را تجربه کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مودودی با بیان اینکه صادرات غیرنفتی در هشت ماهه سال ۹۷ به ۲۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار رسید، افزود: با وجود اینکه این میزان صادرات از لحاظ مالی ۱.۳ درصد کاهش داشت اما از لحاظ ارزشی ۱۳ درصد رشد را شاهد بودیم.معاون سازمان توسعه تجارت ادامه داد: از این میزان، سهم میعانات گازی و پتروشیمی ۱۰ تا ۱۱ میلیارد دلار بود و بخش صنعت با ۲۱ درصد رشد ۱۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار از صادرات را به خود اختصاص دارد که نشان دهنده رونق گرفتن تولید در کشور است. وی با بیان اینکه در صادرات فرش و صنایع دستی به دلیل اینکه آمریکا یکی از مهمترین بازارهای ایران بود، ۱۴ درصد کاهش داشتیم، تصریح کرد: در بخش کشاورزی با ۲۲ درصد رشد به دو میلیارد دلار صادرات رسیدیم و در مجموع در هفت ماهه ابتدای امسال تراز تجاری یک میلیارد دلار مثبت بود. مودودی با بیان اینکه عراق برای نخستین بار با ۵۵ درصد رشد رتبه اول را در بازارهای هدف صادراتی ایران کسب کرد و ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار کالا به این کشور صادر شد، افزود: با وجود محدودیت‌های ایجاد شده در صادرات به چین ۱۱ درصد از لحاظ ارزشی رشد داشتیم و رتبه دوم به این کشور تعلق دارد. معاون سازمان توسعه تجارت تاکید کرد: کشورهای همسایه با ارزش واردات بیش از هزار میلیارد دلار ظرفیت بالایی دارند و اگر بتوانیم بخشی از این میزان را تامین کنیم شاید نیازی به سایر کشورها نباشد، هر چند سعی می‌کنیم با تمام کشورهایی که ظرفیت دارند مراودات تجاری داشته باشیم. وی با بیان اینکه ۴۵ درصد سبد صادراتی ایران را کشورهای همسایه تشکیل می‌دهند، گفت: پروپاگاندایی برای تخریب تصویر ایران در جامعه جهانی ایجاد شده اما این عملکرد تجاری مبنای خوبی است که نشان دهد برنامه‌های دشمنان ناکام مانده و توانستیم کارنامه قابل قبولی را ارائه دهیم. وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: اهداف تحریم تضعیف توان داخلی، کاهش درآمدهای ارزی و افزایش مصارف ارزی غیر ضروری است و اساسی ترین و کلیدی ترین برنامه دشمن محدود کردن تجارت خارجی کشور است و درصددند با ایجاد اخلال در تبادلات کالایی، مبادلات مالی، حمل و نقل و سوئیفت به این هدف دست یابند. معاون سازمان توسعه تجارت تاکید کرد: شرایط فعلی فرصتی طلایی برای تولیدکنندگان است تا ساخت داخل را تعمیق بخشند و بخش خصوصی می‌تواند در غیبت واردکنندگانی که با محدودیت واردات به ایران به عنوان نوزدهمین بازار بزرگ دنیا مواجه هستند و در کنار آن کاهش توجیه واردات به دلیل افزایش نرخ ارز، ظرفیت‌های خود را شکوفا کند. مودودی با بیان اینکه رشد ۱۳ درصدی صادرات نشان می‌دهد که چرخ صنعت در حال چرخش است و شرکت‌هایی که مقیاس صادراتی داشتند از این ظرفیت به خوبی استفاده کردند، افزود: در شرایطی که سیاست‌های ارزی با سیاست‌های تجاری منطبق شوند، صادرکنندگان با آرامش خاطر بیشتری کار خواهند کرد و نرخ رشد افزایش پیدا می‌کند که افزایش اشتغال را نیز در پی خواهد داشت. وی با اشاره به آمار ثبت سفارش نیز اظهار داشت: تا نیمه آبان ماه ۶۱.۵ میلیارد یورو تقاضای ثبت سفارش انجام شده که بانک مرکزی ۲۰ میلیارد یورو ارز را تامین کرده و با توجه به برآورد ما که نیاز به ۲۵ میلیارد یورو بوده اگر با همین فرآیند پیش رویم، نیاز ارزی تامین می‌شود و مشکلی برای تامین کالاهای اساسی نخواهیم داشت.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: معافیت مالیات صادرکنندگان صادرات غیرنفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۸۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/صادرات۴میلیاردی دلار نفت

تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از مجموع صادرات و واردات کشور 7 میلیارد و 680 میلیون دلار به صادرات و 2 میلیارد و 740 میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان 4 میلیارد و 940 میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان 3 میلیارد و 170 میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل 430 میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکیست، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری 4 میلیارد و 180 میلیون دلار بوده است.

براساس این گزارش، ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 16.85 درصد کاهش نشان می دهد.

این گزارش با اشاره به اینکه 3 قلم عمده کالای صادراتی در فروردین 1403 به پروپان مایع شده با 218 میلیون دلار، متانول با 201 میلیون دلار و قیر نفت با 180 میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با 7.96 درصد کاهش به رقم 328 دلار رسیده است.

در این مدت 9 میلیون و 700 هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 9.66 درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این 7 کشور، 78 درصد از وزن و 83 درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی 3 میلیون و 300 هزار تن به ارزش یک میلیارد و 400 میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن 25.77 درصد و از حیث ارزش 24 درصد کاهش نشان می دهد.

این گزارش می افزاید: در بین 10 قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

این گزارش در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری می افزاید: در این مدت 2 میلیون و 400 هزار تن کالا به ارزش 2 میلیارد و 700 میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن 33.38 درصد افزایش و از حیث ارزش 11.36 درصد کاهش داشته است.

ذرت دامی با 353 میلیون دلار، کنجاله سویا با 181 میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با 106 میلیون دلار 3 قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

بیشترین افزایش در بین 10 قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه 98870312، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک هزار و 122 دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 33.54 درصد کاهش داشته است.

بر اساس این گزارش، 7 کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع 72 درصد از وزن و 78 درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.

میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با 47 درصد افزایش به رقم یک میلیون 600 هزار تن رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/صادرات۴میلیاردی دلار نفت