Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سید مجتبی ملکی امروز در نشست سالانه ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش که در هتل نماز برگزار شد، با بیان اینکه مهم ترین کاری که طی یک سال گذشته انجام شده و برای آینده دو مجموعه حوزه و آموزش و پرورش نیز می‌تواند راه‌گشا باشد، پرداختن به اسناد بالادستی وزارت آموزش و پرورش است، اظهار کرد: با توجه به فرموده مقام معظم رهبری و تأکیداتی که ایشان در خصوص اجرای سند تحول داشتند، امروز افتخار می‌کنیم که هر 6 زیر نظام آموزش و پرورش در شورای عالی آموزش و پرورش تصویب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه نقشه راه آینده حرکت آموزش و پرورش برای تحقق تعلیم و تربیت اسلامی با همت مدیران و مسئولان در اختیار آموزش و پرورش و بقیه سازمان‌ها قرار دارد، ادامه داد: در 6 نظامی که به تصویب شورای آموزش و پرورش عالی رسید، مجموعا 148 راهکار و 332 برنامه تصویب شد که از این تعداد، 55 برنامه مربوط به همکاری با حوزه‌های علمیه است.

ملکی با اشاره به اینکه در سال گذشته 5 کارگروه برای بررسی اقدامات ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش تشکیل شد، گفت: مصوبات بسیاری در این کارگروه‌ها به تصویب رسید که در کارگروه مدیران حوزه‌های علمیه برادران در مجموع 7 مصوبه در دستور کار قرار گرفت که 3 مصوبه به نتیجه رسید و 4 مصوبه در حال بررسی است. همچنین در کارگروه حوزه علمیه خواهران در مجموع 10 مصوبه در دستور کار قرار گرفت که 3 مصوبه به نتیجه رسیده و 5 مصوبه در حال اجراست. 2 مصوبه دیگر نیز فعلا بلاتکلیف مانده است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه از 35 مصوبه در کارگروه‌ها حدود 17 مصوبه قطعی شده‌ و 14 مصوبه در حال اجراست، گفت: هنوز 4 مصوبه بلاتکلیف مانده است. برای اجرایی شدن این مصوبات طی سال گذشته و امسال هزینه‌ای بالغ بر 63 میلیارد ریال تأمین اعتبار صورت گرفته که مصوبات لازم آن به شهرستان‌ها نیز ابلاغ شده است؛ لذا می‌توان گفت حمایت‌های خوبی از این برنامه‌ها و اقدامات صورت گرفته است.

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به اینکه یکی دیگر از اقدامات ارزشمند در همکاری‌های بین حوزه های علمیه و آموزش و پرورش برنامه محور شدن فعالیت‌هاست، اضافه کرد: به عنوان دبیرخانه ستاد همکاری‌ها در سومین سال برگزاری برنامه‌ها با استان‌ها عقد قرارداد داشته‌ایم و توافق نامه‌ای نیز در این خصوص به امضا رسید که شاهد اجرایی و عملی شدن تعهدات آن در استان‌ها نیز بوده ایم.

وی ادامه داد: برای نمونه در سال تحصیلی گذشته 27 پژوهش در عرصه همکاری‌های بین دو حوزه صورت گرفت که این تعداد در سال 98-97 به 47 پژوهش رسیده است. همچنین اعزام مبلغان مناسبتی در سال تحصیلی 96-95، 19 هزار مبلغ بوده که این تعداد در سال 98-97 به 26 هزار و 451 مبلغ رسیده است.

ملکی تصریح کرد: در سال تحصیلی 96-95 3281 ‌مدرسه، روحانی مستقر داشتند که این تعداد در سال 98-97 به 3552 مدرسه رسیده است. همچنین در خصوص برگزاری نشست‌های تخصصی و یا دیدار دانش آموزان با علما در استان‌ها به عنوان نمونه‌های اسوه و الگوی تربیت اسلامی، در سال تحصیلی گذشته 243 هزار نفر از دانش آموزان در این دیدارها شرکت کردند که این تعداد در سال 98-97 به 297 هزار نفر افزایش یافته است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش کشور با بیان اینکه در سال تحصیلی گذشته 259 هزار نفر از دانش آموزان در سراسر کشور در بازدید از حوزه‌های علمیه و دیدار با علما شرکت داشته‌اند، گفت: این تعداد امسال به 326 هزار نفر افزایش یافته است.

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با بیان اینکه در زمینه توانمندسازی طلاب شاغل در آموزش و پرورش نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است، بیان کرد: 3200 روحانی شاغل در آموزش و پرورش هستند که برنامه توانمند سازی برای 2279 تن از این روحانیون برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی اجتماعی نقشه راه آموزش و پرورش ملکی مشاور عالی وزیر قران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۹۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی

رییس جهاددانشگاهی با حضور در محل برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش از روند برگزاری این آزمون بازدید کرد و گفت: برنامه ریزی شده تا نتایج آزمون در نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر حسن مسلمی نائینی؛ رییس جهاددانشگاهی و هیئت همراه صبح امروز (جمعه 14 اردیبهشت‌ماه) با حضور در دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه طباطبایی از دو حوزه برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش بازدید کردند.

مسلمی نائینی در حاشیه برگزاری این آزمون با بیان اینکه آزمون فوق با حضور بیش از 406 هزار داوطلب به صورت همزمان در 31 استان و 154 شهر، 802 حوزه و 1077 زیرحوزه در سراسر کشور برگزار شد، افزود: در استان تهران 12 و در شهر تهران 7 حوزه آزمون به این منظور در نظر گرفته شده است که دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه طباطبایی از جمله حوزه‌های آزمون در شهر تهران هستند.

وی با بیان اینکه آزمون فوق در 4 رشته شغلی مربی تربیت بدنی و سلامت، امور تربیتی و مشاوره، امور تربیتی و سبک زندگی و مشاور برگزار شد، عنوان کرد: با برگزاری این آزمون توسط جهاددانشگاهی 19 هزار و174 نفر پس از مراحل مصاحبه و گزینش استخدام وزارت آموزش و پرورش خواهند شد.

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه نتایج آزمون کتبی در نیمه دوم خردادماه 1403 از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام می‌شود، مسئولان آموزش و پرورش پیش‌بینی کرده‌اند که پذیرفته‌شدگان مهرماه مشغول به کار شوند.

وی تیم اجرایی و مدیریتی این آزمون را در سطح کشور با احتساب عوامل اجرایی دانشگاه‌ها بیش از 10 هزار نفر ذکر کرد و گفت: مرکز آزمون جهاد از سال 1396 شروع فعالیت خود را آغاز کرده و در حدود 6 سال گذشته 65 آزمون برای دستگاه‌های مختلف اجرایی و بخش عمومی برگزار کرده که بیش از یک میلیون و 100 هزار نفر در مجموع آزمون‌های آن حضور داشته‌اند.

به گزارش تسنیم،‌ تعداد کل داوطلبان این آزمون 406 هزار و 214 نفر هستند که از این مجموع 88671 نفر (22 درصد) را مردان و 317543 نفر (78 درصد) را زنان تشکیل می‌دهند. همچنین استان‌های سمنان و قزوین کمترین داوطلب و استان‌های تهران و خراسان رضوی بیشترین داوطلب را داشته‌اند.

ثبت نام آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش از روز 17 بهمن‌ تا روز 29 بهمن‌ماه 1402 انجام گرفت که در مجموع 79 درصد داوطلبان با مدرک کارشناسی، 16 درصد با مدرک کارشناسی ارشد و 5 درصد نیز با مدارک دیگر (دکتری، حوزوی و حافظین قرآن) در این آزمون ثبت نام کردند. نتایج کتبی آزمون نیمه دوم خردادماه 1403 از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی(https://hrtc.ir ) اعلام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت
  • برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • همه دستگاه‌ها موظف به همکاری با آموزش و پرورش هستند
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم