Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از راه‌های پیشگیری یا درمان افسردگی، تصحیح رژیم غذایی است. در این مطلب به برخی از نکات مرتبط با تغذیه و ارتباط آن‌ها با افسردگی می‌پردازیم. آفتاب‌‌نیوز : یکی از راه‌های پیشگیری یا درمان افسردگی، تصحیح رژیم غذایی است. در این مطلب به برخی از نکات مرتبط با تغذیه و ارتباط آن‌ها با افسردگی می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شیر:
یک منبع بسیار غنی ویتامین D، که کمبود آن می‌تواند باعث بروز علائم اولیه‌ی افسردگی و اختلالات مختلف شود، شیر است. مطالعاتی در نروژ نشان داده‌است، افرادی که از مکمل‌های ویتامین D استفاده می‌کنند در مقابل ابتلا به بیماری افسردگی مقاوم‌تر هستند.
گوشت بوقلمون:
گوشت این پرنده حاوی مقادیر زیادی پروتئین است که بدن برای تولید سروتونین به آن نیاز دارد. همانطور که محققین ادعا کرده‌اند، عملکرد و فعالیت شیمیایی مغز در بروز علائم افسردگی نقشی کلیدی دارد و در حقیقت داروهای ضدافسردگی با هدف قرار دادن مصرف سرتونین توسط مغز، بر علائم این بیماری اثر می‌گذارند.
هویچ:
هویچ منبع بتا کاروتن است. بتا کاروتن در کدوحلوایی، اسفناج، سیب‌زمینی شیرین و طالبی نیز وجود دارد. مطالعات نشان  می‌دهند که بین این ماده غذایی (بتا کاروتن) و کاهش سطح افسردگی ارتباط وجود دارد.
قهوه:
این نوشیدنی می‌تواند به صورت موقت سطح انرژی را بالا ببرد و اثرات افسردگی را کاهش دهد. اما اگر مبتلا به افسردگی پس از زایمان یا اختلال پَنیک (اضطراب فراگیر) هستید، مصرف قهوه می‌تواند علائم بیماری شما را تشدید کند.
سبزیجات:
سبزیجاتی که برگ‌های سبزرنگ دارند، حاوی ویتامین B9 (فولات) هستند، که سلول‌های مغز برای عملکرد مناسب و جلوگیری از افسردگی به آن نیاز دارد. این ویتامین در عدس، لوبیا و مارچوبه نیز به وفور یافت می‌شود.
ماهی سالمون:
این ماهی حاوی چربی‌های اشباع شده‌است که محققان عقیده دارند برای مبارزه با افسردگی مفید است. یکی از مهم‌ترین چربی‌های موجود در ماهی سالمون، اسیدهای چرب اُمگا-3 هستند که بر سلول‌های مغز اثر گذاشته و از این طریق، خلق و خو را بهبود می‌بخشند.
از مصرف چه موادی باید پرهیز کرد؟
الکل:
با مصرف الکل ممکن است به صورت موقت احساس کنید که از اختلالات روحی و روانی رها شده‌اید اما این احساس، لحظه‌ای است و پس از مدتی حتی اثر داروهای ضدافسردگی را هم کاهش می‌دهد.
میان وعده‌های ناسالم:
خوراکی‌ها و غذاهای آماده، باعث سیری زودرس می‌شوند. غذاهای فراوری شده با حجم زیاد چربی یا قندی که دارند، با تحت تأثیر قرار دادن فعالیت مغز، باعث ایجاد علائم افسردگی می‌شوند.
یکی از بهترین اقداماتی که برای جلوگیری از پیشرفت افسردگی می‌توان انجام داد، داشتن یک رژیم غذایی متعادل و حاوی مقادیر زیادی سبزیجات و میوه و پروتئین است. اما توجه داشته باشید که اگر علائم افسردگی شدت بیابد، اولین اقدامتان باید مراجعه به پزشک باشد و برای تنظیم رژیم غذایی نیز با پزشک معالج خود مشورت کنید.خبرآنلاین 
کد خبر: ۵۵۶۴۸۶ تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۵

منبع: آفتاب

کلیدواژه: افسردگی مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۰۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در پیامی از کمبود داروی افسردگی ترازدون در داروخانه های های سطح کشور خبر داده و اعلام کرده که این موضوع سبب ایجاد نگرانی هایی در بین بیماران شده است.

در همین راستا، ناصر هیراد معاون برنامه ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در حال حاضر برای رفع کمبود داروی افسردگی ترازودون در داروخانه ها٬ سازمان غذا و دارو اقدام به واردات کرده است.

وی بیان کرد: واردات داروی افسردگی ترازودون انجام شده و سازمان غذا و دارو منتظر جواب آزمایشگاه جهت اطمینان از سلامتی محموله های وارداتی است و در صورت مثبت بودن جواب آزمایش٬ داروی ترازدون در بازار کشور توزیع خواهد شد.

معاون برنامه ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: در حال حاضر یک شرکت داخلی هم در حال تولید داروی ترازدون است و واردات این دارو تا زمان متعادل شدن عرضه با تقاضا در بازار انجام می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود