Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش از بهره‌مندی ۳۷۲۵ مدرسه از نعمت روحانی، جذب کامل ۵۰۰ طلبه وظیفه، تربیت ۸۰ مدرس روحانی سند تحول بنیادین و فعال شدن ۳۲ کمیته استانی در ۷۲۰ منطقه آموزشی ستاد همکاری‌ها خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین سید مجتبی ملکی مشاور عالی وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش در دوازدهمین هم‌اندیشی سالانه ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش اظهار کرد: در سال تحصیلی ۹۸ - ۹۷ سومین سال است که برنامه طلاب وظیفه در حال اجراست؛ در سال اول کمتر از ۵۰ نفر متقاضی از سهمیه ۵۰۰ نفری را توانستیم جذب کنیم و در سال دوم ۳۳۰ نفر را جذب کردیم و در سال سوم، تعداد متقاضیان دو برابر سهمیه ۵۰۰ نفری است و جای خوشحالی دارد که طلاب چنین استقبال می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بخشی از فعالیت‌ها و عملکرد ستاد طی سال گذشته، بیان داشت: بازنگری آیین‌نامه کمیته همکاری‌ها و ابلاغ آن، تدوین آیین‌نامه روحانی مستقر و ابلاغ آن، پیگیری و رفع مشکل طرح روشنا، عقد تفاهم‌نامه با ۳۲ اداره کل آموزش و پرورش، پیگیری و به سرانجام رساندن فرایند اداری جذب ۵۰۰ نفر از طلاب وظیفه، برگزاری دو دوره تربیت مدرس سند تحول بنیادین برای ۸۰ مدرس از سراسر کشور، برگزاری دوره آموزش طلاب وظیفه و جذب‌شده در سال ۹۶ در چهار قطب شامل ۲۸۳ نفر، فراهم کردن مقدمات برگزاری دوره آموزشی برای طلاب وظیفه جذب‌شده در سال ۹۷ از جمله برخی از عناوین فعالیت‌های ستاد طی یک سال گذشته است.

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: فعال شدن ۳۲ کمیته استانی و قریب به ۷۲۰ منطقه آموزشی، تشکیل سه جلسه ستاد در طول کمتر از یک سال با حضور رؤسای عالی ستاد همکاری‌ها، حضور نمایندگان حوزه‌های علمیه در گروه‌های درسی سازمان پژوهش، حضور نمایندگان حوزه‌های علمیه در کمیسیون‌های تخصصی شورای عالی، جذب کامل سهمیه طلاب در قالب نظام‌وظیفه عمومی در آموزش و پرورش، افزایش چشمگیر طلاب مستقر در مدارس در قالب طرح امین، روشنا، شبانه‌روزی و عشایری و رسیدن به عدد ۳۷۲۵هزار و ۷۲۵ نفر، گسترش نشست‌های معرفتی دانش آموزان با علمای بلاد به تعداد بیش از ۲۷۷ هزار نفر از دیگر برنامه‌های این ستاد است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مشاور وزیر طلاب آموزش و پرورش مدرس روحانی روحانیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۲۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با شورای معاونین و رؤسای نواحی آموزش و پرورش استان که به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از تکالیف بزرگ آموزش و پرورش در استان این است که جریان تعلیم و تربیت به صورت همزمان مدیریت شود. امروزه اگرچه برنامه‌هایی با اهمیت و مؤثر در دستورکار قرار می‌گیرد اما هنوز هم این ظرفیت وجود دارد که به‌موازات رویکردهای آموزشی، در عرصه پرورش و تربیت نیز اقداماتی انجام شود که جامعه مخاطب آن به طور مستقیم، متوجه فرزندان دلبند ما در مدارس باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: این یک حقیقت است که تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود. بر همین اساس، توجه کنید در فرآیند گزینش آموزش و پرورش عناصری برگزیده شوند که جوان، متدین، توانمند و دلسوز نسل آینده ساز این کشور باشند زیرا اینها عهده‎دار تربیت فرزندان مردم هستند. علاوه بر این، در فرآیند گزینش باید به موضوع بازنشستگی دبیران و فرهنگیان نیز توجه ویژه صورت بگیرد تا چالش‌هایی همچون کمبود معلم در مدارس، دوباره تکرار نشود.

ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

وی خاطرنشان کرد: یکی از عرصه‌هایی که باید از سطح آموزش و پرورش موردتوجه قرار بگیرد، مسئله حجاب است. باید فضایی ایجاد شود تا بتوان مساله حجاب و فرهنگ عفاف را از سطح مدارس و دبیرستان‌ها در دل و ذهن دختران عزیز دبیرستانی نهادینه شود. این‌ها آینده‌ساز کشور و امانت مردم هستند بنابراین با مزج اجتماعی و منطق تبیین، می‌توان حجاب را به صورت ایجابی از سطح دبیرستان‌ها فرهنگ‌سازی کرد.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای شورای آموزش و پرورش استان به ارائه گزارشی از برنامه‌های فرهنگی تربیتی در سال تحصیلی جاری و انعکاس چالش‌های موجود پرداختند.

دیگر خبرها

  • معلم خط اول تحول در تعلیم و تربیت و میراث‌دار انبیا در انسان‌سازی
  • صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است
  • مهمترین دغدغه‌های معلمان نمونه کشور در دیدار با رهبری
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود
  • صحرایی: غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای