Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد کیانی مدیر عامل شرکت دانش‌بنیان پارک علم‌ و فناوری خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم‌وفناوری ایسکانیوز، در خصوص جشنوراه بین‌المللی نوآوری انرژی کپکو در کره جنوبی اظهار داشت: جشنواره بین المللی نوآوری انرژی Bixpo۲۰۱۸ توسط وزارت تجارت و صنعت کشور کره جنوبی و با مشارکت فدراسیون جهانی مخترعان و کپکو (بزرگترین شرکت تولیدکننده انرژی جهان)، به منظور معرفی هر چه بهتر و حمایت از دستاورد‌های نوآورانه پژوهشی مخترعان در بخش انرژی‌های نو، انرژی‌های پاک دوست دار محیط زیست، برق و الکترونیک، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از دریافت جایزه ویژه فدراسیون بین المللی مخترعان برای طرح خنک سازی ترانسفورمر به وسیله زمین سرمایشی خبر داد و افزود: طرح تصفیه خانه سیار با قابلیت ضد عفونی و میکروب زدایی را با همکاری ابوالفضل واحدی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و معاون آموزشی دانشگاه، به انجام رساندیم که این طرح پیش از این نیز در بخش اختراعات جشنواره فناوری‌های نوین در صنعت آب و برق (بهمن ۱۳۹۶)، حائز رتبه اول شناخته شده و مورد تقدیر قرار گرفته بود.

کیانی تاکید کرد: هر ساله طرح‌های جدید به جشنواره مسابقات مخترعین معرفی و بعد از بررسی و ارزیابی و شرکت در جشنواره از ایده‌های برتر تقدیر به عمل می‌آید. این جشنوراه به‌ منظور معرفی هر چه‌بهتر و حمایت از دستاوردهای نوآورانه پژوهشی مخترعان در حوزه‌ انرژی‌های نو، انرژی‌های پاک، محیط‌زیست، برق و الکترونیک، برگزار می‌شود.

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه در این جشنواره ما شش طرح را ارائه کرده بودیم، گفت: این طرح‌ها هنوز به مرحله ثبت نرسیده و ما در حال پیگیری آن هستیم تا بتوانیم این طرح‌ها را به ثبت برساینم.

کیانی از ساخت دستگاه تصفیه آب خبر داد و گفت: این دستگاه قابلیت ضدعفونی و میکروب زدایی را دارد که یک روش کاملا جدید و به روز و منحصربفرد است. موضوعی که ناسا و مراکز پیشرفته تحقیقاتی در دنیا در این زمینه سرمایه گذاری کلانی انجام می‌دهند. ما به دنبال دستگاهی بودیم که بتوانیم بدون افزودن مواد شیمیایی و کارهای تصفیه آب را انجام دهیم.

مدیرعامل مبتکران صنعت تجارت هیربد تاکید کرد: در ایران نمونه سازی را این دستگاه را انجام دادیم و الان به دنبال به مرحله صنعتی سازی هستیم.

وی در ادامه گلایه‌ای نیز داشت و گفت: متاسفانه در اجرای تمام طرح‌ها هیچ‌کدام از نهادها حمایت اساسی نکردند و این پروژه‌ها با سرمایه بخش خصوصی بوده است.

کیانی افزود: در دنیا؛ اسرائیل تکنولوژی ساخت دستگاه تصفیه آب را از پایه شروع کرده و به محصولی رساند که خروجی آن کمتر داشت و نتوانست آن را به مرحله تجاری سازی و اقتصادی هدایت کند، این درحالیست که ما صفر تا 100 این تکنولوژی را خودمان در داخل کشور به مرحله تولید رساندیم تا جایی‌که مشکل تجاری‌سازی را برطرف کردیم.

وی ادامه داد: سابقه ساخت این دستگاه در دنیا بیشتر از 5 سال نیست همزمان در امریکا و کشورهای اروپایی ما در این خصوص کار کردیم.

انتهای پیام/

169 / 279 دانش بنیان انرژی برق محیط زیست مخترع

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان انرژی برق محیط زیست مخترع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۷۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید

بریتانیا از طرح اولین سیستم آزمایشی ذخیره‌سازی انرژی آبی طولانی‌مدت خود طی یک عملیات معدنی نزدیک شهر پلیموث رونمایی کرد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، یک شرکت بریتانیایی قرار است اولین سیستم آزمایشی ذخیره‌سازی انرژی آبی طولانی‌مدت خود را طی یک عملیات معدنی در نزدیکی شهر پلیموث بسازد. عملیات ساخت این سیستم به زودی آغاز خواهد شد و راه‌اندازی آن برای سپتامبر ۲۰۲۴ برنامه‌ریزی شده است. شرکت توسعه‌دهنده طرح در راه‌اندازی پروژه خود از پشتیبانی وزارت امنیت انرژی و شورای شهر منطقه برخوردار است.

سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی در بریتانیا

توان تولیدشده توسط آن حداکثر ۵۰۰ کیلووات است که از عملیات استخراج در زمان‌های تقاضای انرژی بالا و فعالیت‌های شرکت میزبان برای کربن‌زدایی عملیات پشتیبانی می‌کند. این میزبان تولیدکننده کائولن مورد استفاده در لوازم بهداشتی، سرامیک، کاشی و کاربردهای صنعتی و به‌دنبال راه‌های جدیدی برای مدیریت و تأمین نیازهای انرژی آینده، در عین کربن‌زدایی از عملیات خود است. به همین دلیل از مشارکت بالقوه با پروژه ذخیره‌سازی آبی جدید در عملیات خود پشتیبانی کرده است تا فناوری‌های سبز را به‌عنوان بخشی از تلاش کلی برای کاهش ردپای کربن خود به کار گیرد.

سیستم ذخیره‌سازی آب جدید با چگالی بالا و هزینه پایین، به لحاظ انرژی کارآمد و از نظر زیست‌محیطی بی‌خطر است. شرکت توسعه‌دهنده به جای استفاده از آب، ماده سیالی را توسعه داده است که ۲.۵ برابر چگالی آب است و در مقایسه با یک سیستم برق‌آبی با چگالی معمولی در اسکاتلند، ولز و سایر نقاط جهان می‌تواند ۲.۵ برابر انرژی بیشتری تولید کند.

سیال با چگالی بالا در مواقعی که تقاضای انرژی کم با قیمت پایین مرتبط است، بین مخازن ذخیره‌سازی پمپ می‌شود. با افزایش تقاضا و قیمت انرژی، سیال در سراشیبی رها می‌شود و برای تولید و تأمین برق شبکه از توربین‌ها عبور می‌کند.

طرح ارائه‌شده به امنیت انرژی منطقه و تحقق اهداف بلندپروازانه کربن‌صفر خالص آن در بلندمدت کمک می‌کند. این طرح آزمایشی، پروژه‌ای پیشرو در بخش مربوطه خود به‌شمار می‌رود و شرکت را در موقعیتی قوی برای گسترش پروژه‌های تجاری مشابه در بریتانیا و خارج از آن قرار می‌دهد. شرکت یادشده قصد دارد اولین پروژه ۱۰ مگاواتی خود در مقیاس شبکه را ظرف دو سال به بهره‌برداری برساند.

کد خبر 749246

دیگر خبرها

  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • نخبگان جوان برای افزایش قدرت رقابت محصولات تولیدی استان هرمزگان وارد میدان شوند
  • حدود ۸ هزار دانش آموز درجشنواره خوارزمی در خاش
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران