Web Analytics Made Easy - Statcounter

صد محیط‌بان از سراسر کشور برای شرکت در دوره آموزشی ۱۵ روزه‌ای که در مرکز آموزش‌های محیط‌بانی دانشکده‌محیط‌زیست در کرج برگزار می‌شود حاضر شده‌اند.

به گزارش ایسنا، رئیس دانشکده محیط زیست از آغاز دوره آموزش جامع محیط‌بانان کشور در مرکز آموزش‌های محیط‌بانی دانشکده خبر داد و گفت: دوره جدید آموزش‌های محیط‌بانی با ساختار جدید و تاکید بر توان‌افزایی محیط‌بانان به ویژه در بخش‌های تخصصی آنها طراحی شده و به اجرا در می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اسکندر امیدی نیا با بیان اینکه «آموزش» فرایندی است که نباید تحت هیچ شرایطی متوقف شود، اظهار کرد: در چندماه گذشته کارشناسان بخش آموزش‌های دانشکده محیط‌زیست با مدیران سازمان حفاظت محیط‌زیست جلسات متعددی برای آسیب‌شناسی دوره‌های آموزشی محیط‌بانان برگزار کردند که خروجی آن در دوره‌های جدید اجرایی خواهد شد.  

وی گفت: اصول جلب مشارکت و کار با جوامع بومی و محلی، کنترل خشم، بیماری‌های حیات وحش، اصول گشت‌زنی، تعقیب و گریز، دفاع شخصی، اسلحه‌شناسی، ضابطین قضایی، فنون مدیریت حیات‌وحش، شناخت تنوع و پوشش گیاهی ایران، نقشه‌خوانی، جهت‌یابی و کار با GPS، اطفا حریق در منابع‌طبیعی، حیات‌وحش ایران، قوانین و مقررات محیط زیست، شناخت آلاینده‌های محیط زیست و ... از مهمترین دروسی هستند که در این دوره آموزش داده می‌شود.

رئیس دانشکده محیط زیست گفت: محیط بانان علاوه بر دوره‌های تئوری، طی چند دوره عملی با جوانب عملی این کار آشنا می‌شوند و با رفتن به میدان تیر، اطفای حریق در محیط شبیه سازی شده، مانور تعقیب و بازداشت متهمین و اقداماتی نظیر آن به صورت عملی با این موقعیت‌ها آشنا می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده محیط زیست، وی با بیان اینکه در پایان این دوره ارزشیابی انجام شده و آزمون نهایی از محیط‌بانان گرفته می‌شود، گفت: سطح دانش و مهارت محیط‌بانان سنجیده می‌شود که نمره آن در ارتقا و امتیازهای استخدامی تاثیرگذار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشکده محیط زیست محيط بان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۷۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره فشره کافی‌شناسی در مستند «الکافی»

ایسنا/خراسان رضوی مدیر هیئت اندیشه‌ورز دین، سلامت و سبک زندگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان گفت: مستند الکافی یک دوره فشرده از کافی‌شناسی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمسعود مرتضوی امشب، ۱۹ اردیبهشت‌ماه، در همایش بزرگداشت شیخ کلینی در مجتمع فرهنگی آفتاب ولایت اظهار کرد: ساخت مستند الکافی کار ارزشمندی است و توصیه مهم این است که با توجه به اینکه در دوره‌ای هستیم که محدودیت بسندگی فعالیت‌های علمی و پژوهشی در قالب کتاب اگرچه لازم است اما با توجه به حجم فضای مجازی و رسانه‌ها این بسندگی یک چالش و بحران به حساب می‌آید.

وی با اشاره به تغییر ذائقه و سلیقه جامعه اضافه کرد: امروز نسل‌ جوان و نوجوان ما بر اساس آمار منتشر شده اقبال کمتری به کتاب و کتابخوانی دارند، اما استقبال از فیلم، پادکست و فضای مجازی بالا است.

مرتضوی بیان کرد: تغییر سلایق برگرفته از یک پدیده خاص اجتماعی و سیاسی نیست بلکه به دلیل هزینه کرد دشمنان در تولید محتوای فضای رسانه‌ای است که منجر به تغییر سبک جامعه ایمانی ما شده است، لذا ما باید در این مسیر حرکت کنیم.

مدیر هیئت اندیشه‌ورز دین، سلامت و سبک زندگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه مستند الکافی یک دوره فشرده از کافی‌شناسی است، خاطرنشان کرد: امروز نیازمند ۲ نهضت و فعالیت جهادی هستیم نهضت اول در حوزه‌های علمیه است که اندیشمندان و پژوهشگران مطالعات خود را نه تنها در حد پژوهش بلکه به سمت تولید محتوای رسانه‌ای سوق دهند.

وی گفت: نهضت دوم اینکه باید ذائقه مخاطب نسبت به حمایت از آثار رسانه‌ای و تولیدات مورد نیاز جامعه امروز تغییر کند؛ در این راستا باید هزینه مطالعاتی، زمانی و مالی گذاشته شود.

مرتضوی عنوان کرد: باید همه بخش‌های خصوصی و دولتی پای کار بیایند تا با همت متدینین و دغدغه‌مندان خروجی موسسات حوزوی و هنری تبدیل به مستندی مثل الکافی شود که این مستلزم هزینه‌های مالی و زمانی بوده است.

مدیر هیئت اندیشه‌ورز دین، سلامت و سبک زندگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان گفت: برای بزرگان نسل معاصر ما مستند و پرتره ساخته نشده، اما کشورهای حاشیه خلیج فارس و ترکیه داستان‌پردازی‌ها و فیلم‌هایی درباره شخصیت‌های تاریخی خود ساخته و تحریف تاریخی نیز در آن‌ها صورت گرفته است که می‌توان به ساخت سریالی در کشور مصر که موضوعی مورد بحثی نیز دارد، اشاره کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دوره فشره کافی‌شناسی در مستند «الکافی»
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • پرتاب گاز اشک‌آور به سمت پلیس از سوی ۲ سارق ۲۵ ساله/ جزئیات
  • پرتاب گاز اشک‌آور به سمت پلیس از سوی ۲ دزد در شهرک غرب
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • پایان راه موبایل قاپان با شلیک پلیس
  • چه عواملی در محیط کار استرس‌زا است؟
  • دستگیری ۱۴ شکارچی و متخلف صیادی در مازندران
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد