Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-26@15:39:53 GMT

خانم یایا نامزد بدترین فیلم اکران ۱۳۹۷

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۱۷۹۸۱

خانم یایا نامزد بدترین فیلم اکران ۱۳۹۷

به گزارش جهان نيوز، طی سالهای اخیر سینمای ایران به سمت گیشه محور بودن رفته و اکثریت آثار چرخه اکران را آثار کمدی به اصطلاح بفروش به خود اختصاص داده اند.

شروع این نوع از سینمای کمدی را می‌توان اکران فیلم "من سالوادور نیستم" تلقی کرد. فیلمی که از تمامی جهت از سوی اهالی رسانه و منتقدین نقد شد اما با المان‌هایی مانند شوخی‌های سطحی و مبتذل سعی در فروش حداکثری در گیشه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




این روند بعد از من سالوادور نیستم شدت گرفت و رضا عطاران به یکی از بازیگران بفروش و البته کلیشه‌ای سینما مبدل شد. الگوی اینگونه آثار تنها روی شوخی‌ها و بداهه های کمیک بازیگران ختم می‌شد و به نوعی هیچگونه اثری از فیلمنامه در اثر نبود.

پس از آن آثاری همچون نهنگ عنبر یک و دو، هزارپا و مصادره با همان روند ساخته شدند. این آثار همگی به ساخت و بازسازی دهه شصت می پرداختند. این بازسازی اما تنها به سطح، برخی لباس ها و اتفاقات کاملاً دم دستی ختم می‌شد.

رضا عطاران در تمامی این چهار اثر نقشی شبیه به هم را ایفا کرد و از این حیث نقطه منفی در کارنامه خود به ثبت رساند. بازیگری که آثاری همچون دهلیز، طبقه حساس، اسب حیوان نجیبی است و خوابم میاد را در کارنامه خود می‌دید حالا به بازیگری مبدل شده بود که تنها دلیل انتخابش گیشه بود.


عبدالرضا کاهانی که سابقه همکاری موفقی با عطاران داشت این بار به سراغ همین الگو رفته می‌خواهد با نوعی از کمدی سطحی فروش خوبی را به ثمر برساند. چاشنی این اتفاق را می توان در همکاری حمید فرخ نژاد، امین حیایی و رضا عطاران دید.

البته همچون عطاران فرخ‌نژاد که به شدت دوران افول خود را سپری می کند هم نقشی کاملاً ساده و به نوعی ضد نقش ایفا کرده است. حیایی هم با همان تیپ معروف خود در آثاری همچون ساخت ایران پا به عرصه گذاشته است.

اما مشکل تنها به بازیگران ختم نمی شود و یکی از بزرگترین نقاط ضعف اثر را باید در فیلمنامه گسسته و بی سرانجام اثر دانست. این فیلم بدون شک بدترین تجربه کارگردانی کاهانی است که حالا در کنار ان فیلمنامه مبتدیانه این بد را بدتر کرده است.

مشکل آنجاست که این اثر هیچ فیلمنامه ای ندارد. کارگردان و عوامل به تایلند رفته‌اند و بر اساس اتفاقات سطحی و شوخی‌های دم دستی خودشان فیلمبرداری آغاز شده است. هیچ خط درست روایی در اثر دیده نمی شود و شخصیت پردازی در بدترین سطح خود قرار دارد.


فیلم سینمایی خانم یایا با وجود اینکه از دور اثری خوب دیده می‌شود اما از نزدیک اتفاقی منفی در سینمایی امروز است. خانم یایا نه تنها بدترین فیلم کاهانی محسوب می‌شود بلکه می تواند یکی از شانس‌های اصلی بدترین فیلم اکران شده در سال جاری نیز محسوب شود.

اما نکته جالب توجه در اکران فیلم خانم یایا در آنجاست که بر خلاف پیش بینی‌های تیم تولید و با وجود اسامی سرشناس در میان بازیگران اثر فروش بسیار بدی داشته و در نزدیک به یک هفته هنوز هشتصد میلیون تومان هم نفروخته است. این در حالی است که برای آثاری که به قصد گیشه ساخته می‌شود هفته اول می تواند فروشی معادل سه میلیارد تومان به ثبت برساند.

منبع:میزان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۷۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود

به گزارش همشهری آنلاین، معاون اول دولت های یازدهم و دوازدهم در بخشی از سخنانش در این دیدار گفت: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران و دهه گمشده اقتصاد ایران بود. اما در همین دهه سال‌هایی مثل سال ۱۳۹۵ استثنا است که ایران در آمار رشد اقتصادی اش در جهان اول شد و تورم تک رقمی حدود شش درصد را تجربه کرد.

وی تصریح کرد: چه چیزی باعث این تفاوت در سال ۱۳۹۵ نسبت به سایر سال‌های دهه نود شده بود؟ چون ما در این سال برجام را داشتیم و مشکلات‌مان را با جهان تا حدودی رفع کرده بودیم. با جهان کار می‌کردیم و جهان با ما کار می‌کرد. رفع مسائل بحرانی کشور در حرف یک جمله است اما نیاز به منابع وسیعی دارد که برای تامین آن باید مشکلات معضلات با جهان مدیریت شود. تنش‌ها کاهش پیدا کند. ما از سال ۱۳۸۹ تا امروز یا تحت تحریم‌های شورای امنیت هستیم و یا تحریم‌های آمریکا.

نماینده مردم جیرفت در مجالس دوم و سوم درباره پاسخ ایران به حمله ی اسرائیل به کنسولگری ایران اشاره کرد: ایران کشور بزرگ منطقه است و بقیه کشورها در مقابل ایران بسیار کوچک‌اند. اگر ایران برای سایر کشورها آقایی نمی‌کند نباید اینگونه برداشت شود که ایران ضعیف است لذا باید پاسخ مناسب به جنایت رژیم صهیونیستی داده می‌شد. باید می‌فهمیدند که ایران توانمندی‌های بسیاری دارد.

جهانگیری هم‌چنین درباره دلار ۴۲۰۰ تومانی هم پاسخ داد و درخصوص مسائل اقتصادی کشور گفت: اگر پنج نفر در ایران مدافع اقتصاد آزاد و بخش خصوصی باشند یکی از آن‌ها من هستم. اما وقتی که مسئول اجرایی کشور می‌داند که تامین اقلام بسیار ساده برای عده‌‎ای از مردم تا چه حد دشوار شده و گروه‌هایی از مردم برای تهیه خوراک روزانه دچار چالش شده‌اند نمی‌تواند آن مسئول بی‌تفاوت باشد.

وی افزود: درنتیجه در آن مقطع حذف این ارز ضربه مهلکی به روزی بخشی از جامعه می‌زد و ما با این کار نگذاشتیم فشار جنگ اقتصادی بر سفره مردم از حدی بیشتر شود. در دولت آقای رئیسی حذفش کردند اما حتی شش ماه هم نتوانستند نگهش دارند و مجدد برای اقلامی تخصیص ارز دولتی را در دستور کار قرار دادند.

اسحاق جهانگیری در انتها با قدردانی از فعالیت‌ها و حضور فعال اعضای سازمان جوانان حزب کارگزاران سازندگی ایران، مجدد تأکید کرد: هرگز ناامید نباشید.

کد خبر 846772 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه دولت دوازدهم اسحاق جهانگیری دولت یازدهم

دیگر خبرها

  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • 92 گل خورده؛ شفیلدیونایتد بدترین خط دفاعی در تاریخ لیگ برتر انگلیس
  • این بدترین هدیه‌ای بود که می‌شد به یورگن کلوپ داد!
  • مشکلات اتحادیه عطاران و سقط فروشان بررسی شد
  • سفر پریناز ایزدیار و رضا عطاران به کاخ صدام حسین!
  • قیمت لیفان در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • صیادمنش در بدترین وضعیت!
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود