Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه بین‌المللی بحران از بنگلادش خواسته است تا طرح مربوط به بازگرداندن مسلمانان روهینگیا به میانمار را متوقف کند. ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۱ بین الملل آسیا-اقیانوسیه بیداری اسلامی نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری آناتولی، گروه بین المللی بحران با انتشار بیانیه ای از توافق میانمار و بنگلادش برای بازگرداندن 2 هزار آواره روهینگیا انتقاد کرده و خواستار متوقف شدن بازگرداندن اجباری مسلمانان روهینگیا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیانیه افزود: میانمار و بنگلادش باید این طرح را متوقف کرده و به جای آن برای بازگرداندن ایمن آوارگان روهینگیا تلاش کنند. بازگرداندن اجباری آوارگان روهینگیا موجب بدتر شدن اوضاع امنیتی و ثبات در مرزهای دو کشور خواهد شد و تنش ها در اردوگاه های آوارگان را افزایش می دهد و موجب تقابل و رویارویی بین آوارگان روهینگیا و نیروهای امنیتی بنگلادش می شود.

گروه بین المللی بحران تاکید کرد: اگر آوارگان نگران آن باشند که با اجبار و زور به میانمار بازگردانده می شوند، بیشتر از قبل نگران خواهند شد و تمایلی برای ترک اردوگاه ها نخواهند داشت و به جای آن ترجیح می دهند سفرهای خطرناک دریایی را به سوی خلیج بنگال، تایلند، مالزی، اندونزی و سایر کشورها مجددا از سر بگیرند.

گروه بین المللی بحران از سازمان ملل نیز خواست تا به مخالفت قاطع خود با بازگرداندن آوارگان روهینگیا ادامه دهد.

مقام های میانمار روز یکشنبه اعلام کردند که این کشور آماده بازگرداندن دو هزار مسلمان روهینگیا از اردوگاه های بنگلادش است. این نخستین بخش از پنج هزار آواره روهینیگیایی است که بر اساس توافق بنگلادش و میانمار قرار است به استان راخین بازگردند.

سازمان ملل بارها خواستار تضمین ایمنی و امنیت اوارگان روهینگیا برای بازگشت به میانمار شده است.

یک کمیته حقیقت یاب مستقل سازمان ملل در ماه اوت 2017 به این جمع بندی رسید که ارتش میانمار سال گذشته مرتکب کشتار جمعی و تجاوز علیه مسلمانان روهینگیا شده است. این کمیته حقیقت یاب، مقام های ارشد ارتش میانمار را به نسل کشی متهم کرده و خواستار محاکمه 5 ژنرال ارشد میانماری شده است.

از اوت سال گذشته حدود 700 هزار مسلمان روهینگیا از سرکوب خشن و خونین ارتش میانمار مجبور به فرار به سوی مرزهای بنگلادش شده اند.

انتهای پیام/

R1036247/P36447/S8,87,1115/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۸۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سروش هاشمی گفت: با حضور مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی و کارشناسان ستادی معاونت میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکارسا، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، محققان هیئت‌علمی دانشگاه اصفهان و جمعی از صاحب‌نظران، کارشناسان، پژوهشگران، محققان و علاقه‌مندان سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان روز چهارشنبه 5 فروردین‌ماه 1403 برگزار شد.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: از مهم‌ترین نتایج و دستاوردهای این سمینار بین‌المللی، ارائه به یک طرح مرمت مبنی بر استانداردهای جهانی بوده است.

سروش هاشمی گفت: پروفسور گرون آرون استاد تمام دانشگاه صنعتی بیلدیز ترکیه، دکتر نیلکون اوگون مدیرعامل شرکت مشاور مرمت کشور ترکیه از سخنرانان بین‌المللی و دکتر فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی، دکتر مهرداد حجازی استاد تمام دانشگاه اصفهان، دکتر محمود هاشمی دانشیار دانشگاه اصفهان، مهندس سیمین فرهنگی مهندسین مشاور طرح و ساخت طراد، سخنرانان ملی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین بودند.

او افزود: در این سمینار، گروه پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکاراسا به دستاورد خود در زمینه‌های مطالعات سازه، مصالح، خاک، پایش از طریق آزمودن ارتعاشی و فروشست زمین پرداختند.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: ارائه کاربرد فنّاوری‌های نوین در مرمت سازه‌ای بناهای تاریخی موضوع سخنرانی‌های میهمانان بین‌المللی در ایران همایش بود.

سروش هاشمی افزود: برگزاری سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، موسسه بین‌المللی ایسکارسا بوده است.

او افزود: بررسی موضوع فرونشست زمین و پیامدهای آن از موضوعات بسیار مهمی بود که در این سمینار مطرح گردید.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899545

دیگر خبرها

  • هشدار زرد هواشناسی مدیریت بحران اصفهان را به حال آماده باش درآورد
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • سازمان همکاری اسلامی: وجود آنروا گواهی بر پایبندی بین‌المللی به حقوق آوارگان فلسطینی است
  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • نماز باران در بنگلادش
  • هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی در غزه
  • هشدار چین به آمریکا: بدنام‌کردن دیگران، راه‌حل بحران اوکراین نیست
  • مسلمانان روهینگیا همچنان با پاکسازی قومی مواجه هستند
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار می‌شود
  • هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای اصفهان صادر شد/انیروهای امدادی در حالت آماده باش