Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد نقشه جامع علمی گفت: بحث اشتغالزایی فارغ التحصیلان دانشگاهی ستاد نقشه جامع علمی کشور را نگران کرده است به همین دلیل  از چند دستگاه گزارش خواستیم تا ببینیم چند درصد از فارغ التحصیلان اشتغال داشته‌اند.


به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور کبگانیان دبیر ستاد نقشه جامع علمی درجمع خبرنگاران در حاشیه صد و یازدهمین جلسه این ستاد گفت: بحث اشتغال زایی فارغ التحصیلان دانشگاهی ستاد نقشه جامع علمی کشور را نگران کرده است به همین دلیل  از چند دستگاه گزارش خواستیم تا ببینیم چند درصد از فارغ التحصیلان اشتغال داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
همچنین گزارشی از این  مسئله در جلسه ارائه شد در سال ۹۶ نرخ بیکاری دانش‌آموختگان حدود ۱۹ درصد بوده است که حدس می‌زنیم آمار از این بیشتر باشد.   وی افزود: به همین دلیل از مسئولان وزارت علوم و وزارت کار دعوت کردیم تا در جلسه بعدی ستاد راهبری نقشه جامع علمی حضور یابند تا بتوانیم آماری از این موضوع داشته باشیم و سیاست‌های مربوط به اشتغال فارغ‌التحصیلان تدوین شود.

دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی از بررسی مسئله بازنگری نقشه جامع علمی خبر داد و گفت: در سال ۸۹ نقشه جامع علمی کاربردی نهایی، تثبیت و ابلاغ شد که در آن زمان کشور‌های رقیب شرایط متفاوتی داشتند، بنابراین با توجه به دستور مقام معظم رهبری نقشه نیاز به بازنگری دارد.

کبگانیان گفت:‌در فصل آخر نقشه یک بند به صراحت آمده است که ستاد موظف است در مقاطع و دوره‌های مشخصی با استفاده از بحث آینده پژوهی بازنگری نقشه را در دستور کار قرار دهد و این کار بر حسب تکلیف آغاز شده بود که مطالبات مقام معظم رهبری این موضوع را جدی‌تر کرد. البته رهبر معظم انقلاب از نقشه و عملکرد ستاد اعلام رضایت کردند، ولی بازنگری تکلیف جدی ماست.

وی افزود: با توجه  تحریم‌ها باید این موضوع را در بازنگری نقشه مدنظر داشته باشیم و تکیه بر علم و فناوری کشور باید در نگاه‌مان تقویت شود.

کبگانیان با بیان اینکه نقشه علمی باید به بودجه سالانه مصوب مجلس و برنامه‌های پنجساله متصل شود، گفت: مقام معظم رهبری دستور دادند که برنامه‌های پنجساله بر اساس نقشه علمی نوشته شود و پیشنهاد دیگر ما نیز تضمین اجرا بود که سازمان‌های بازرسی و نظارتی خود را در باره نقشه موظف نمی‌دانند، ولی این مسئله باید دیده شود.

وی ادامه داد: ما از صاحبنظران، اقتصاددانان، صنعتگران، دانشگاهیان دعوت می‌کنیم تا پیشنهادات خود را درباره بازنگری نقشه به ما ارائه دهند. یک سایت برای این موضوع راه‌اندازی می‌کنیم.

کبگانیان گفت: عمده نقص‌ها بیشتر در بخش اقتصاد دانش‌بنیان است . در عرصه علمی و فناوری نیرو‌های علمی خوب کار کردند، ولی در عرصه اجرا که باید علم و فناوری به کار گرفته شود، آسیب وجود دارد که این حوزه نیز باید حل شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اشتغالزایی فارغ التحصیلان ستاد راهبری نقشه جامع علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۸۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری منصوب کرد.

در بخشی از حکم انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری آمده است :

«با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می رود علاوه بر انجام کلیه ماموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذی ربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام کنید.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان