Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست نمایندگی خبرگزاری شبستان در مازندران به جنگ روانی و رسانه ای دشمنان اسلام و انقلاب اشاره کرد و گفت: خبرنگاران در این جبهه نقش مهمی دارند و همانند شهدای مدافع حرم که از حریم ولایت دفاع نمودند مدافع حوزه اعتقادات دینی باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام محمودعلیخانی، سرپرست نمایندگی خبرگزاری شبستان در مازندران در نشست با خبرنگاران حق التحریر و حق التصویر این رسانه وزین در محل دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان با اشاره به آیه 39سوره احزاب الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللَّهِ «كسانى كه پيام‌هاى الهى را ابلاغ مى‌كنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» اظهار داشت: خبرنگاران شبستان مصداق بارز خبرنگاران حوزه دین هستند.

 

وی با بیان اینکه شبستان رسانه ای در حوزه دین، فرهنگ و اندیشه است، گفت: قلم فرسایی در حوزه فرهنگ و اعتقادات دغدغه را مضاعف می نماید و بایستی اصول حرفه ای برای نگارش اخبار این رسانه بدرستی بکار بسته شود.

 

حجت الاسلام علیخانی با تاکید براینکه حوزه فرهنگ و اندیشه نیازمند خبرنگار و عکاس کنجکاو است، افزود: متاسفانه برخی خبرنگاران در این حوزه فعال نیستند و باید با کنجکاوی بیشتری به سراغ حوزه دین رفت.

 

وی به جنگ روانی و رسانه ای دشمنان اسلام و انقلاب اشاره کرد و ادامه داد: خبرنگاران در این جبهه نقش مهمی دارند و همانند شهدای مدافع حرم که از حریم ولایت دفاع نمودند مدافع حوزه اعتقادات دینی باشند.

 

حجت الاسلام علیخانی با اشاره به شبهه افکنی دشمنان در حوزه دین، گفت: درمواجهه با شبهه افکنی دشمنان چاره ای جزء دفاع نداریم؛ باید مهاجم باشیم نه به معنای تخریب تفکرات دیگران بلکه مهاجم باشیم بعنوان الگو تا دیگر جریان ها را مجذوب جریان شیعه نماییم.

 

وی ضمن برشمردن ظرفیت های دینی، فرهنگی، هنری، علمی و... استان مازندران، تصریح کرد: متاسفانه مردم و مسئولین استان با همه این ظرفیت های موجود، در جنگ و جدال و حذف یکدیگر انرژی مصروف می دارند که خبرنگاران باید با معرفی این ظرفیت ها مردم و مسئولین را در حفظ و تقویت این پتانسیل های استان تحریک نمایند.

 

حجت الاسلام علیخانی به پیشینه ورود تشیع و علویان به سرزمین سرسبز و عالم خیز مازندران اشاره کرد و گفت: مساجدی در استان وجود دارد که در زمان ورود علویان به این خطه و شکل گیری اسلام حقیقی نقش آفرین بودن اما هنوز بدرستی به مردم معرفی نشده است.

 

وی  همچنین خواستار شناسایی و معرفی مساجدی که درزمان انقلاب، دفاع مقدس و اعزام مدافعین حرم به جبهه مقاومت نقش داشتند، شد.

 

حجت الاسلام علیخانی با بیان اینکه امروز دشمن با جنگ روانی بدنبال مایوس کردن ملت ایران است، افزود: اخبار باید امید آفرین باشد و مردم را به نظام و انقلاب امیدوار کنیم.

 

وی با تاکید بر اینکه امید آفرینی بایستی حقیقی باشد نه امید کاذب، گفت: ممکن است اخبار شبستان از نظر کمیت خواننده بیشماری نداشته باشد اما افرادی که به این رسانه مراجعه می کنند غالبا افرادی اهل نقد و نظر و تفکر هستند.

 

حجت الاسلام علیخانی  با تاکید اینکه اگر کلام امام هشتم شیعیان در جامعه ساری و جاری باشد دیگر شاهد این معضلات و آسیب های اجتماعی که بشر امروز را با مشکلاتی مواجه ساخته، نخواهیم بود، افزود: به فرموده امام رضا(علیه السلام) با معرفی زیبایی های دین به مردم می توان افراد بیشتری را جذب دین کرد.

 

وی با ابراز نگرانی از اینکه دشمنان بدنبال این هستند تا اسلام با تحریف به گوش مردم برسد، اذعان داشت: منابع دین اسلام به واسطه ظرفیت‌های نورانی که دارد، تمام نیازهای فکری بشر را تامین می کند از اینرو حرف قرآن و اهل بیت(علیهم السلام) باید درست به دست مردم برسد.

 

به گزارش شبستان، در این نشست شیوه ارسال اخبار به خبرگزاری شبستان آموزش داده شد و نام کاربری و کلمه عبور نیز در اختیار خبرنگاران حق التحریر و حق التصویر این رسانه قرار گرفت.

 

 

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: استان همدان خوزستان اردبیل شیراز هفته کتاب و کتابخوانی افتتاح پروژه بیرجند کردستان طرح 550 هزار هکتاری اجلاس جهانی گردشگری جنگ روانی کانون های مساجد مازندران اصحاب رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۹۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است

محمدرضا خردمند در پاسخ به این که «عمده شکایات مردم به کدام اقدامات پزشکی مربوط است؟» اظهار کرد: در تمام جهان در رشته‌هایی که اعمال جراحی پرخطرتری وجود دارد احتمال صدمه به بیمار نیز بیشتر است و به دلیل پرریسک بودن اعمال جراحی در حوزه‌های زنان، ارتوپدی و جراحی، شکایات و محکومیت‌ها در این تخصص‌ها نیز بیشتر است اما در سال‌های اخیر بیشتر آسیب‌ها در حوزه زیبایی بوده و اکنون بیشترین شکایات مردمی در زمینه خدمات زیبایی و ترمیمی است.

مراکز زیرزمینی منشأ اصلی صدمه به زیبایی مردم

وی افزود: در حال حاضر مراکز زیبایی به دو دسته تقسیم شده‌اند؛ یک دسته از این مراکز توسط پزشکان تحصیل کرده که عضو سازمان نظام پزشکی و دارای مجوز مرکز تخصصی پوست و مو هستند اداره می‌شود و دسته دیگر توسط افرادی که فاقد تحصیلات و مجوزهای پزشکی هستند اداره و این خدمات زیبایی ارائه می‌شود که دسته دوم، یعنی مراکز فاقد مجوز و صلاحیت، منشأ اصلی صدمات فوق العاده زیادی هستند که به سلامت و زیبایی مردم وارد می‌شود.

عوارض اعمال زیبایی در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است

خردمند با بیان اینکه جبران این صدمات بسیار مشکل و پرهزینه است؛ هشدار داد: صدمات ناشی از جراحی و انجام اقدامات زیبایی در مراکز زیرزمینی و فاقد مجوز و صلاحیت پزشکی، در بسیاری از موارد متأسفانه اصلاً قابل برگشت نیست.

وی با بیان اینکه عمده این اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی انجام می‌شود؛ بیان کرد: باید این مراکز بلافاصله پلمب و به مراجع قضایی معرفی شوند. دامپینگ یا قیمت شکنی، یعنی ارائه خدمات زیبایی با قیمت پایین‌تر از آنچه پزشکان دریافت می‌کنند؛ یکی از دلایلی است که مردم را به انجام جراحی‌ها و اقدامات زیبایی در این مراکز غیرمجاز سوق داده است.

پزشکان عمومی حق انجام جراحی زیبایی دارند؟

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این که پزشکان عمومی حق انجام اعمال زیبایی را دارند؟: تصریح کرد: پزشکان عمومی بیش از ۹۰ درصد اورژانس‌های بیمارستان‌های کشور را اداره می‌کنند و بیماران در ابتدای ورود در اورژانس‌ها معمولا توسط پزشکان عمومی معاینه می‌شوند و سپس پزشکان متخصص به ادامه درمان می‌پردازند اما برای ورودشان در حوزه زیبایی، باید کمیسیون تعیین صلاحیت‌ها تعیین تکلیف و حدود وظایف پزشکان را معین کند تا از این نابسامانی که وجود دارد برطرف شود.

وی ادامه داد: ترکیب این کمیسیون شامل اعضای وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است که باید با حضور معاون درمان وزارت بهداشت یا نمایندگان او در محل نظام پزشکی تشکیل شود اما بیش از سه سال است که این کمیسیون تشکیل نشده است. با وجود این، به طور کلی می‌توان گفت که پزشکان عمومی برخی اعمال کوچک زیبایی مانند ژل و بوتاکس را انجام می‌دهند و اگر در همین حدود باقی بماند فعلاً منعی برای ادامه فعالیت‌شان وجود ندارد.

مجازات قصور پزشکی در حوزه زیبایی

خردمند درباره قصور پزشکی در حوزه زیبایی و مجازات آن نیز افزود: اگر صدمه به بیمار، محرز شود پزشک باید دیه پرداخت کنند و اگر شکایت انتظامی شود در مراجع انتظامی نیز محکومیت اعمال خواهد شد. همچنین قانون مجازات اسلامی برای مواردی که قصور پزشکی منجر به فوت شود مجازات حبس را در نظر گرفته اما سازمان نظام پزشکی معتقد است که این مجازات باید به جرائم نقدی یا خدمات پزشکی تبدیل شود تا مردم از دسترسی به پزشک محروم نشوند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که در قانون سازمان نظام پزشکی، وظیفه نظارت بر عهده سازمان نظام پزشکی گذاشته نشده است؛ ادامه داد: وظیفه نظارت بر مراکز درمانی و عملکرد پزشکان بر عهده معاونت‌های درمان و بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است البته در جرائم مشهور ضابطین قضایی نیز می توانند به موضوع ورود پیدا کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در پیرانشهر
  • علی اصغر حسن زاده: تفکر ما سورپرایز کردن تیم ها در جام جهانی است!
  • توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها
  • توسعه فعالیت‌‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در مرکزی
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است