Web Analytics Made Easy - Statcounter

 پایگاه اینترنتی میدل ایست آی به نقل از منابع آگاه در داخل عربستان سعودی فاش کرد که «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان سعودی تلاش کرده است «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را متقاعد کند به منظور منحرف کردن افکار عمومی از مسئله قتل «جمال خاشقجی»، خبرنگار منتقد سعودی، جنگی را با حماس در نوار غزه آغاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر اعلام این منابع آگاه، آغاز جنگ در غزه از جمله اقدامات و سناریوهای پیشنهادی بوسیله یک کارگروه در عربستان بود تا از افشاگری های مخرب بیشتر درباره پرونده قتل جمال خاشقجی از سوی مقامات ترکیه ای جلوگیری شود. این کارگروه که متشکل از افرادی در دربار پادشاهی، وزارت امور خارجه، وزارت دفاع و سرویس اطلاعاتی عربستان است، هر شش ساعت یکبار گزارش خود را به بن سلمان ارائه می داد. در واقع این کارگروه به ولیعهد عربستان سعودی پیشنهاد کرد که آغاز یک جنگ در غزه می تواند توجه دونالد ترامپ را از مسئله خاشقجی به این جنگ معطوف کند و بار دیگر توجه واشنگتن را بر نقش عربستان در تأمین منافع استراتژیک ریاض متمرکز کند.

به نوشته میدل ایست آی، این کارگروه همچنین به بن سلمان پیشنهاد کرده است که به هر نحوی از جمله از طریق رشوه دادن به رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه با پیشنهاد خرید سلاح های ترکیه ای و همچنین انتشار بیانیه ای از سوی ولیعهد سعودی درباره تقویت روابط ریاض و آنکارا «به هر نحوی ترکیه را ساکت نگه دارد».

بن سلمان در کنفرانس سرمایه گذاری ماه گذشته میلادی مدعی شده بود که قتل خاشقجی به یک بهانه برای ایجاد شکاف در روابط ترکیه و عربستان تبدیل شده است. اما تا زمانی که در عربستان پادشاهی به نام ملک سلمان و ولیعهدی به نام محمد بن سلمان وجود دارد، این اتفاق نخواهد افتاد.

همچنین تعدادی دیگر از پیشنهادهای این کارگروه دراختیار «ترکی الدخیل»، رئیس شبکه العربیه و از دوستان نزدیک محمد بن سلمان قرار گرفت. وی اعلام کرد در صورتی که واشنگتن تحریم هایی را به دلیل قتل خاشقجی علیه ریاض اعمال کند، عربستان بیش از 30 گزینه احتمالی پیش رو دارد.

الدخیل گفته بود عربستان سعودی این توانایی را دارد که قیمت نفت را دو یا سه برابر کند، به روسیه پیشنهاد احداث یک پایگاه نظامی در شمال عربستان را ارائه کند و همچنین از این پس سلاح های خود را به جای آمریکا، از دو کشور روسیه و چین وارد کند.

به نوشته میدل ایست آی، با وجود آنکه سران کشورهای مختلف جهان مسئله قتل خاشقجی بدست عربستان سعودی را محکوم کردند، بنیامین نتانیاهو اوایل ماه جاری میلادی مدعی شد برای حفظ ثبات منطقه و جهان، ثبات عربستان سعودی مهم است!

دو هفته پس از قتل خاشقجی هم منابع دولتی سعودی اعلام کردند در لحن نتانیاهو درباره حماس تغییراتی صورت گرفته است. نتانیاهو در نشست کابینه در تاریخ 14 اکتبر اعلام کرد: ما به یک اقدام متفاوت نزدیک شده ایم. اقدامی که شامل ضربه های سنگینی است. اگر این معنایی داشته باشد، حماس تیراندازی ها و اقدامات خشونت آمیزش را متوقف خواهد کرد.

بنابر اعلام منابع آگاه، از جمله دیگر پیشنهادات ارائه شده بوسیله این کارگروه این بود که با دعوت کردن «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه به ریاض، به ترامپ نشان دهند که عربستان سعودی به اتحاد با آمریکا وابسته نیست.

همچنین با انتشار جزئیات بیشتری در جریان تحقیقات مربوط به قتل خاشقجی، محمد بن سلمان بیش از پیش تحت فشار قرار می گیرد. میدل ایست آی فاش کرد ترکیه جزئیات صوت مکالمه های مقامات سعودی مربوط به تاریخ 28 سپتامبر --یعنی روزی که خاشقجی وارد کنسولگری عربستان شد --را در اختیار دارد. این فایل های صوتی ثابت می کند که «احمد عبدالله المزینی»، وابسته نظامی در کنسولگری عربستان در استانبول یکی از عوامل اصلی قتل خاشقجی است.

جمال خاشقجی، خبرنگار منتقد سعودی در تاریخ دوم اکتبر سال جاری میلادی پس از سفر به ترکیه در کنسولگری عربستان در استانبول کشته شد. مقامات ترکیه ای پیشتر اعلام کرده بودند که یک تیم سعودی خاشقجی را در داخل کنسولگری مورد شکنجه قرار داده و سپس به قتل رسانده اند. عربستان سعودی پس از حدود دو هفته ابراز بی اطلاعی از کشته شدن خاشقجی و تکذیب این اتهامات، در نهایت مجبور به اعتراف به قتل او شد.

شایان ذکر است، نیروهای سرکوبگر رژیم صهیونیستی از چند روز گذشته حملات هوایی وحشیانه خود علیه فلسطینیان را در نوار غزه آغاز کرده اند. در این حملات دست‌کم 8 فلسطینی شهید شده اند.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: عربستان عربستان سعودی نخست وزیر رژیم صهیونیستی قتل حماس غزه جنگ ترکیه وزارت دفاع واشنگتن رئیس جمهور سرمایه گذاری العربیه قیمت نفت روسیه چین جهان بنیامین نتانیاهو تیراندازی خشونت رژیم صهیونیستی حماس رژیم صهیونیستی عربستان غزه قتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۹۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد

سفیر ایران در عربستان سعودی در گفتگویی اعلام کرد که امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، علیرضا عنایتی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان سعودی در گفتگو با شبکه العربیه اعلام کرد که امسال در موسم حج 90 هزار ایرانی عازم سرزمین‌ وحی خواهند شد.

سفیر ایران در ریاض درباره اعزام عمره گزاران ایرانی به عربستان تاکید کرد که این اقدام در چارچوب مراحل توافقی است که در ماه مارس میان وزرای خارجه دو کشور در پکن منعقد شد.

وی همچنین در این گفتگو بازگشت پروازهای مستقیم بین دو کشور و چندین پرواز عمره را از جمله مراحل اجرای این توافقنامه ذکر کرد.

عنایتی افزود که این پروازها به مدت 20 روز تا قبل از آغاز موسم حج ادامه خواهد داشت و تعداد کل عمره‌گزاران ایرانی تا آن زمان که پروازهای عمره پایان خواهد یافت به 6000 نفر خواهد رسید.

وی در خصوص حج‌گزاران ایرانی در موسم حج امسال نیز گفت: بر اساس توافق میان سازمان حج و زیارت ایران و وزیر امور اسلامی در عربستان سعودی 90 هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد.

روز دوشنبه 3 اردیبهشت ماه پس از گذشت 9 سال وقفه، نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی با استقبال سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان، سرکنسول کشورمان و مسئولان حج و عمره ایران و عربستان وارد مدینه منوره شدند.

علیرضا عنایتی سفیر کشورمان در ریاض طی اظهاراتی با ابراز خرسندی از ورود عمره‌گزاران ایرانی پس از یک توقف طولانی، تبادل سفرهای زیارتی را علاوه بر برکات معنوی و روحی، موجب نزدیکی بیشتر دو ملت و استحکام روابط دو کشور دانست.

سفیر کشورمان با اشاره به اشتیاق هموطنان ایرانی براى تشرف به زیارت خانه خدا، مسجد نبوی شریف و حرم مطهر رسول الله و ائمه بقیع علیهم السلام اضافه کرد: به‌لطف الهی و با تلاش‌های مستمر نهادهای ذی‌ربط این امر میسر گردید و به‌امید خداوند این مسیر بعد از حج تمتع با تلاش‌های سازمان‌های ذی‌ربط ادامه خواهد یافت.

عنایتی همچنین از مسئولان پادشاهی عربستان سعودی از جمله وزارت خارجه این کشور برای همکاری‌های مربوطه تشکر کرد.

استقبال سفارت از ورود اولین عمره‌گزاران ایرانی به مدینهآغاز عملیات حج عمره پس از وقفه 9 ساله

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • اردوغان: نتانیاهو شبیه هیتلر است/ عربستان سعودی: تداوم ارتکاب جنایات جنگی از سوی نیروهای اشغالگر اسرائیلی در غزه را محکوم می کنیم/ حزب الله مقر تیپ گولانی در عکا را هدف حمله پهپادی قرار داد/ رسانه صهیونیستی: داستان حقیقی این است که ما آنگونه که نتانیاهو م
  • ملک سلمان، پادشاه عربستان بستری شد
  • پادشاه عربستان به بیمارستان رفت
  • کار پادشاه عربستان به بیمارستان کشید؟ | دلیل بستری شدن ملک سلمان
  • پادشاه عربستان بستری شد
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد