Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا از ایلام: ایوب درویشی در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان ایلام اظهار داشت: با توجه به اینکه در طرح اشتغال روستایی و عشایری طرح های زیادی در زمینه های مختلف کشاورزی صنعت ، صنایع دستی و ... اجرا شده است لذا راه اندازی صنایع تبدیلی و تکمیلی این طرح ها موجب افزایش بهره وری و تقویت آنها خواهد شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
او افزود : لازم وضروری است دستگاههای اجرایی راه اندازی صنایع تبدلی و تکمیلی و پایین دستی در اولویت کار خود قرار دهند . 
او گفت : مهارت آموزی مجریان بنگاههای اقتصادی یک اصل اساسی در بنگاه داری اقتصادی است و نیاز است مجریانی که موفق به دریافت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری شده اند توسط دستگاههای ذیربط با برگزاری دوره های آموزشی مهارت فنی آنان بالا رود . 


معاون امور اقتصادی استاندار با اشاره به اینکه هدف اصلی طرح اشتغال روستایی و عشایری، افزایش تولید، اشتغال و توسعه روستاهاست گفت : دستگاههای اجرایی مناطق محرومتر را در اولویت اصلی کار خود قرار دهند  همچنین بر نظارت بر اجرای طرح ها تأکید کرد و گفت : کمیته نظارت ، نظارت ماهیتی بر اجرای پروژه ها اشتغالزایی روستایی داشته باشند.


وی افزود: تقویت، افزایش نظارت کمیته ها و کیفیت بخشی به پروژه های اشتغالزایی که از تسهیلات کم بهره استفاده می کنند، ضروری است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دوره های آموزشی سرمایه گذاری صنایع دستی صنعت معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۲۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار

در دومین جلسه کمیته اقدام مشترک ستاد تنظیم بازار استان اعضا بر لزوم کیفی سازی نظارت‌ها بر واحد‌های خرده فروشی و تشدید بازرسی‌ها بر واحد‌های تولیدی تاکید کردند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در حاشیه این جلسه گفت: در این جلسه نمایندگان سازمان‌های صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف گزارش‌های عملکرد بازرسی‌های صورت گرفته از سوی دستگاه‌های خود را ارائه کردند.

نوراللهی افزود: بر اساس قانون انتزاع نظارت و بازرسی برواحد‌های خرده فروشی از سازمان جهاد کشاورزی به سازمان صمت انتقال یافت و امید است کیفی سازی بازرسی‌ها وتشدید نظارت‌ها در دستور کار قرار گیرد.

دبیر این جلسه نیز گفت: در حوزه تشکیل پرونده‌های بازرسی مهم ملی جایگاه خوبی در کشور نداریم و امید است با همکاری دستگاه‌های نظارتی بتوانیم علاوه بر نظارت بر واحد‌های خرده فروشی، بازرسی‌های ویژه از واحد‌های تولید و بنکداری‌های عرضه کننده کالا‌های اساسی مردم که نقش بازدارنده در بروز تخلفات دارد، داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • جشنواره روستایی و عشایری در استان قزوین برگزار می‌شود
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • جشنواره روستایی و عشایری در قزوین برگزار می‌شود
  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر