Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@20:06:13 GMT

20 آذر آخرین فرصت حضور در بخش سرود جشنواره قرآن است

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۲۵۶۳

20 آذر آخرین فرصت حضور در بخش سرود جشنواره قرآن است

سمنان- ایرنا- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت: آخرین مهلت ارسال آثار به بخش سرود، تواشیح و ابتهال جشنواره قرآن و عترت، 20 آذرماه است.

حجت الاسلام و المسلمین علی اصغر فضیلت روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: جشنواره سرود هفته های قرآنی از جشنواره هایی است که علاقه مندان زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این بخش از جشنواره در دو مرحله مقدماتی و نهایی برگزار می شود که داوری آثار از لوح های فشرده آثار که به دبیرخانه جشنواره رسیده است، مرحله مقداماتی را شامل می شود.
وی افزود: در این مرحله 3 اثر برتر در هر رشته انتخاب و برای شرکت در مرحله حضوری دعوت خواهند شد.
فضیلت، بخش نهایی را شامل اجرای حضوری گروه برگزیده در مراسم پایانی عنوان کرد و گفت: در این مرحله که در نیمه دوم دی ماه برگزار خواهد شد، سه گروه برتر در هر رشته انتخاب و جوایزی به آنان اهدا خواهد شد.
وی بیان کرد: گروه ها باید آثار خود را در قالب لوح فشرده و با کیفیت مناسب به همراه متن اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
وی تاکید کرد: اجرای موسیقی زنده در جشنواره ممنوع است و کلیه گروه ها باید آثار خود را با موضوعات قرآن و عترت ارائه کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان اضافه کرد: بخش سرود به صورت مشترک و تواشیح و ابتهال مختص برادران است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با اشاره به اینکه رده سنی در این مسابقات آزاد است، گفت: ارائه متن مکتوب اثر به همراه لوح فشرده اثر الزامی است و بازه زمانی اثر باید بین 4 تا 7 دقیقه باشد.
افراد و گروه ها می توانند آثار خود را در قالب یک لوح فشرده حاوی مشخصات فردی، اثر و متن مکتوب آن را حداکثر تا 20 آذر 97 به نشانی سمنان بلوار قدس، جنب فرهنگسرای کومش، دبیرخانه هیأت هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی وهنری مساجد استان سمنان و یا شاهرود، میدان کارگر، جنب فرمانداری، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شاهرود، دفتر نمایندگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد ارسال کنند.
این جشنواره به همت معاونت هنری و دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان و با همکاری دبیرخانه هیأت هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان سمنان- کانون فرهنگی و هنری محمد رسول الله(ص) دی 97 در بخش های تعزیه، داستان کوتاه و آثار مکتوب، برگزار می شود.
9891/6103

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي فرهنگ و ارشاد جشنواره قرآني سرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۲۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برنامه‌ریزی برای تحقق رشد تولید در آموزش، تئاتر، موسیقی و هنر‌های تجسمی در کشور با حمایت از هنرمندان خبر داد و گفت: امسال نهضت پلاتوسازی در دستور کار قرار دارد تا در تمام شهر‌ها و استان‌ها بتوانیم پلاتو‌های قدیمی را احیا و پلاتو‌های جدیدی دایر کنیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمود سالاری، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص عدالت فرهنگی و نگاه به استان‌ها در اقدام‌های عملیاتی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در چارچوب شعار امسال (جهش تولید با مشارکت مردم) اظهار داشت: در انتهای سال قبل، وزارت فرهنگ مبالغی را برای انجمن‌های هنری در استان‌ها تخصیص داد که ارسال شده و امید است به تولید آثار در استان‌ها منتهی شود.

وی افزود: استان‌ها و انجمن‌های مختلف اعداد و ارقام متفاوتی از این بودجه دارند؛ نسبت به این که در استانی تولیدات تئاتری که داشته بیشتر یا کمتر بوده مبالغ تا حدودی کم یا زیاد شده است.

محدودیت‌های منابع برطرف می‌شود

سالاری گفت: امسال امیدواریم منابعی که سال گذشته محدود بود مقداری افزایش پیدا کند و اتفاق بهتری بیفتد، اما همه منابع به استان‌ها تخصیص می‌یابد و انجمن‌های استانی از آن بهره‌مند می‌شوند.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: امسال، از آنجایی که از سوی رهبر معظم انقلاب، سال جهش تولید و مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف نام‌گذاری شده، تلاش کردیم در تمام بخش‌های ادارات‌کل زیر مجموعه معاونت هنری از جمله آموزش که عمدتا آموزشگاه‌ها در ذیل مردم تعریف می‌شوند و مردم و هنرمندان هستند که آن‌ها را اداره می‌کنند، صدور مجوز‌ها و دریافت امکانات مالی از بانک‌ها را تسهیل کنیم، البته باید کمک کنیم فرآیند‌های جذب و تولید آثار هنری بهتر شود.

المپیاد آموزش هنر به صورت المپیکی و تیمی برگزار می‌شود

سالاری گفت: المپیاد آموزش هنر مهمترین اتفاق حوزه آموزش است، که به صورت المپیکی و تیمی امسال برگزار می‌شود، این رویداد در سراسر کشور برگزار می‌شود؛ تیم‌ها در سه بخش با هم رقابت می‌کنند و نهایتا تیم یا همان آموزشگاه قهرمان معرفی می‌شود.

وی تصریح کرد: این رویداد کمک می‌کند این آموزشگاه‌ها فعال‌تر شوند و تولیدات بهتر و تیم‌ها و گروه‌های هنری خوبی شکل بگیرد و تصورمان این است که المپیاد این کار را خواهد کرد.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: طرح المپیاد آموزش هنر آماده و کار‌های آن انجام شده و امسال عملیاتی می‌شود.

سالاری گفت: در حوزه تئاتر تلاش کردیم با جذب بودجه‌های تولیدی با حمایت وزیر و بخش‌های بودجه‌ای مجموعه، بتوانیم آثار خوبی را از هنرمندان برجسته تئاتر به تولید برسانیم، زیرا برخی از این هنرمندان اکنون به دلیل این‌که منابع مالی ندارند از میدان کنار رفته‌اند. اگر این منابع تامین شود به عرصه برگشته و کار‌های خوبی تولید می‌کنند.

وی افزود: حوزه موسیقی هم مانند تئاتر است، با هماهنگی خوبی که با بنیاد رودکی انجام شده، قرار است یک سری آثار فاخر را با هزینه و کمک بنیاد رودکی عملیاتی کنیم که بتوانیم تولید این آثار را بالا ببریم.

سفارش آثار تجسمی با تامین اعتبارات لازم

سالاری اظهار داشت: در حوزه تجسمی هم به دلیل این‌که تشکل‌ها و انجمن‌های تجسمی تکثر دارند، تلاش می‌کنیم هم تولید آثار و هم سفارش خرید برای آثار را با تامین اعتبارات انجام دهیم.

معاون وزیر فرهنگ: نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر

خرید آثار هنرمندان برای موزه

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر اتفاق خوبی در حوزه بودجه و تامین اعتبارات بیفتد، امسال می‌توانیم شاهد باشیم که یک سری آثار هنرمندان برای موزه‌ها خریداری و یک سری از این آثار نیز برای موضوعات خاص تولید شود و از جمله، حضور در جشنواره‌های خارج از کشور را بیشتر کنیم که هنرمندان دیده شوند.

وی تصریح کرد: یکی از معضلاتی که هنرمندان دارند این است که هزینه سفر بالاست و از این طرف، هنرمندان اگر کمک مجموعه‌های دولتی و نهاد‌های مختلف حکومتی نباشد، نمی‌توانند آثار خود را در خارج از کشور عرضه کنند، باید این اتفاق را تسهیل کنیم.

دیگر خبرها

  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • مشکلات موسیقی استان‌های فارس و بوشهر بررسی می‌شود
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • اکران مردمی آپاراتچی در اصفهان با حضور عوامل فیلم
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار شد
  • ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان ‌غربی برگزار می‌شود
  • برگزاری مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج