Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، لادن اسلامیان‌ رئیس انجمن ارتودنسی‌ ایران صبح امروز در نشست خبری سومین سمپوزیوم‌ ارتودنسی‌ ایران که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: اختلالات و ناهنجاری‌های فک به صورت بی نظمی‌‌های دندان دیده می‌شود که 30 تا 40 درصد از مردم ایران دچار بی نظمی‌ دندان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بی نظمی‌های متوسط کمتر از 50 درصد و نوع خفیف آن نیز 10 درصد از مردم ایران را شامل می‌شود، بیشترین مشکلات فکی مربوط به عقب بودن فک پایین و جلو بودن فک بالا است.

رئیس انجمن ارتودنسی‌ ایران افزود: عقب بودن فک بالا و جلو بودن فک پایین یکی از علت‌های مراجعه مردم برای انجام ارتودنسی‌ است و معمولاً مردم ایران عقب بودن فک پایین را و جلو بودن فک بالا را می‌پذیرند.

اسلامیان اظهار کرد: هر چه اختلالات نژادی بیشتر باشد بی نظمی دندان نیز افزایش پیدا می‌کند و امروزه افراد بزرگسال‌ نیز برای درمان و حتی زیبایی به متخصصان ارتودنس‌ مراجعه می‌کنند زیرا چهره مناسب اعتماد به نفس را افزایش می‌دهد و باعث تقویت مسائل روحی روانی نیز می‌شود.

ضرورت اولویت بندی درمان‌های ارتودنسی بر حسب نیاز

وی با اشاره به اینکه ما باید درمان‌های ارتودنسی را بر حسب نیاز تعریف کنیم، افزود: هزینه‌های ارتودنسی در اروپا بالاتر از ایران است و مردم برای انجام ارتودنسی‌ در مراکز دانشگاهی باید مبلغی حدود 4.5 تا 5.5 میلیون تومان بپردازند.

افزایش هزینه‌های ارتودنسی‌ به دلیل نوسانات ارزی‌

در ادامه مراسم ارباب‌زاده رئیس سومین سمپوزیوم‌ علمی انجمن ارتودنسی‌های ایران گفت: نوسانات قیمت ارز تأثیر زیادی بر قیمت وسایل و تجهیزات ارتودنسی‌ گذاشته است زیرا این تجهیزات از کشورهای خارجی وارد کشور می‌شود.

وی بیان کرد: نوسانات قیمت ارز سبب افزایش دستمزد‌ها شده است به طوری که ارائه خدمات به میزان 20 درصد افزایش پیدا کرده است.

رئیس سومین سمپوزیوم‌ علمی انجمن ارتودنسی‌های ایران اضافه کرد: قیمت ارز به میزان 3 برابر افزایش پیدا کرده است اما ما در حدود 20 درصد هزینه خدمات را افزایش داده‌ایم.

وی یادآوری کرد: در حال حاضر بین 600 تا 700 متخصص ارتودنس‌ در سراسر کشور فعالیت می‌کنند که این آمار نشان دهنده وضعیت خوب و توزیع مناسب متخصصان این رشته در سراسر کشور است.

کاهش شاخص DMF مردم ایران

در ادامه مراسم کاظم دالایی دبیر علمی سومین سمپوزیوم‌ ارتودنسی‌های ایران در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، مبنی بر وضعیت دهان ایرانیان گفت: شاخص بهداشتی DMF در کشور معمولاً برای افراد 12 سال اندازه‌گیری می‌شود و در سال‌های اخیر این شاخص کاهش پیدا کرده است و این مطلب بدان معنی است که وضعیت بهداشت دهان و دندان ایرانیان بهتر شده است.

وی با اشاره به اینکه شاخص DMF مردم ایران از 2.2 به 2 رسیده است، اظهار کرد: شاخص DMF هنگامی که عدد 2 را نشان می‌دهد بدان معنی است که هر فرد 12 سال دو دندان پوسیده یا خراب دارد که برای افراد بزرگسال این تعداد دندان پوسیده بیشتر است.

وی ادامه داد: کشورهای اروپایی شاخص DMF مردم خود را با فرهنگ‌سازی و آموزش‌ مناسب به صفر رسانده‌اند و ما نیز باید وضعیت سلامت دندان‌هایمان را مانند کشورهای اروپایی بهبود بخشیم.

دالایی تأکید کرد: شرکت‌های بیمه مقوله درمان را تحت پوشش قرار می‌دهند اما حوزه زیبایی را حمایت نمی‌کنند و من معتقدم که همه حوزه‌های ارتودنسی‌ جنبه درمانی دارند زیرا با زیبا شدن فرم صورت اعتماد به نفس فرد بالا می‌رود و راندمان کاری‌ افزایش پیدا می‌کند.

دبیر علمی سومین سمپوزیوم‌ ارتودنسی‌های ایران ادامه داد: 70 مقاله به سومین سمپوزیوم‌ ارتودنسی‌های ایران ارسال شده که از میان آنها 48 مقاله به صورت سخنرانی و 14 مقاله به صورت پوستر ارائه و 5 کارگاه در حاشیه این همایش برگزار می‌شود.

وی گفت: امسال  به دلیل مسائل اقتصادی سخنران خارجی نداریم ولی سخنران‌های بین‌المللی ایرانی تجربیات خود را در اختیار دیگران قرار می‌دهند.

دالایی گفت: سومین سمپوزیوم‌ ارتودنسی‌های ایران در 3 محور ارتودنسی و زیبایی، ارتودنسی‌ و سایر درمان‌های دندان‌پزشکی و مطب‌داری برگزار می‌شود که در این همایش 12 سخنران غیرارتودنس‌ نیز حاضر هستند.

برگزاری ورک‌شاپ‌های علمی در حاشیه  سمپوزیوم‌ ارتودنسی‌های ایران 

فرهاد جعفری دبیر اجرایی سومین سمپوزیم‌ ارتودنسی ایران گفت: این همایش از 30 آبان تا 2 آذر برگزار می‌شود که به دلیل مسائل اقتصادی و سیاسی سخنران خارجی نداریم.

وی گفت: این همایش دارای 15 امتیاز بازآموزی است و در آن ورک‌شاپ‌های علمی برای علاقمندان و پزشکان جوان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۲۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر، انجمن جهانی فولاد در آخرین گزارش خود تولید فولاد جهان را در فصل نخست سال ۲۰۲۴ میلادی (ماه‌های ژانویه تا مارس) اعلام کرد؛ بنا بر آمار این انجمن در فصل نخست سال ۲۰۲۴، ۴۶۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تن فولاد در جهان تولید شد که ۱۶۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن از این میزان مربوط به ماه سوم این سال (مارس) بود.

تولید فولاد جهان در فصل نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۰.۵ درصد افزایش داشت و تولید ماه مارس امسال نسبت به ماه مارس سال گذشته ۴.۳ درصد کاهش داشت.

همچنین تولید فولاد ایران در فصل نخست سال ۲۰۲۴، ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تن و ۱۶.۳ درصد بیشتر از سه ماهه اول سال ۲۰۲۳ بوده است. ایران در ماه مارس ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد.

چین در این مدت ۲۵۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد با این حال تولید آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۹ درصد کاهش داشت. طی این مدت علاوه بر چین تولید فولاد در ژاپن، آمریکا، روسیه و کره جنوبی هم نسبت به مدت مشابه سال پیش کاهشی بود.

در فصل اول سال ۲۰۲۴ میلادی چین، هند، ژاپن، آمریکا، روسیه، کره جنوبی، آلمان، ترکیه، برزیل و ایران به ترتیب رتبه‌های یک تا ۱۰ بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فولاد جهان را در اختیار داشتند.

در میان ۱۰ کشور یادشده بیشترین رشد تولید فولاد در سه ماهه نخست امسال نسبت به سه ماهه نخست پارسال در ترکیه رقم خورد؛ این کشور در ژانویه تا مارس ۲۰۲۴، ۲۸.۴ درصد فولاد بیشتری نسبت به ماه‌های مشابه در سال ۲۰۲۳ تولید کرد. تولید هند نیز در این مدت ۹.۷ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بود.

کد خبر 6096170

دیگر خبرها

  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • مردم ایران عصبانی و بیش از اندازه حسود هستند، اگر به زنی نگاه کنی کشته می‌شوی!
  • لبخند زیبا و جذاب، راز جذابیت لبخند بازیگران چیست؟
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟
  • بی خانمانی ایرانی‌ها را تهدید می‌کند/ هر سال تعداد بیشتری از مردم توان اجاره مسکن را از دست می‌دهند (فیلم)
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها (فیلم)
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴