Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت بوریالیس به دنبال سرمایه گذاری مشترک با ادنوک امارات در صنعت پتروشیمی است.  بر اساس اعلام آلفرد استرن، مدیر عامل شرکت پتروشیمی بوریالیس (Borealis)، این شرکت اتریشی در حال بررسی یک طرح مشترک سرمایه گذاری با شرکت ملی نفت ابوظبی، موسوم به ادنوک، در پروژه هایی در بازارهای رو به رشد هند و چین و همچنین راه اندازی یک تاسیسات بازیابی پلاستیک در منطقه الرویس امارات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

او ام وی اتریش (OMV) و شرکت سرمایه گذاری مبادله امارات (Mubadala Investment Company) مشترکا مالکیت بوریالیس را در اختیار دارند. شرکت بوریالیس شریک بزرگترین طرح مشترک (JV) تاسیسات شیمیایی و پتروشیمی ادنوک موسوم به بروج (Borouge) است.

 

استرن که در حاشیه کنفرانس و نمایشگاه بین المللی نفت ابوظبی (Adipec) سخن می گفت؛ عنوان کرد: مقیاس سرمایه گذاری های یادشده می تواند نزدیک به ابعاد پروژه بروج باشد.

وی افزود: ما از منابع طبیعی موجود در ابوظبی بهره می گیریم. بنابر این سرمایه گذاری های جدید از لحاظ ماهیت مانند طرح بروج خواهد بود.

 

مدیر عامل بوریالیس ادامه داد: همکاری اخیر ما همراستا با راهبرد توسعه شاخه پتروشیمی شرکت ادنوک است. از این رو با مشارکت ادنوک پیوسته به دنبال یافتن فرصت های سرمایه گذاری تازه هستیم.

 

وی در پایان یادآور شد: بوریالیس و ادنوک در حال حاضر مشغول سرمایه گذاری در طرح بروج ۴ (Borouge 4) هستند و فراتر از آن برنامه دارند از فرصت های موجود در بازارهای رو به رشدی مانند هند، چین و منطقه آسیا بهره گیرند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۳۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور

مرتضی شاه میرزایی معاون وزیر نفت گفت: موضوع اصلی ما خوراک صنعت پتروشیمی ها است و ما وظیفه داریم راهبرد رهبر انقلاب به سرانجام برسد.

او افزود: صنعت پتروشیمی با سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی توانسته خوب عمل کند چرا که در گذشته هیچ سرمایه‌گذاری انجام نشد،امروز ما بیش از ۷۵ مجتمع پتروشیمی در کشور به صورت فعال داریم که مجموع تولید این مجموعه‌ها بالای ۹۳ میلیون تن در سال است. امسال تلاش ما این است که با جهش بلندی از مرز ۱۰۰ میلیون تن تولید عبور کنیم.

معاون وزیر نفت اضافه کرد: حدود ۱۰۰ میلیون فوت مکعب تاکنون از مشعل‌ها جمع آوری شده و طی دو سال و نیم آینده دیگر هیچ مشعلی در پالایشگاه‌ها کشور نخواهیم دید. برای مشعل‌های صنعت پتروشیمی هم برنامه ریزی شده و در حال حاضر نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است. باقی مانده نیز مطابق برنامه تا ۳ سال آینده جمع آوری شود.

مهمترین راهبرد صنعت پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی‌ها است و از این لحاظ بی نیاز شویم.

وی با اشاره به تنوع سبد محصولات پتروشیمی ایران با بیش از ۵۵۰ گرید مختلف تصریح کرد: صنعت پتروشیمی ایران همکاری و سرمایه‌گذاری‌های مطلوبی با کشورهای همسو از جمله روسیه و کشورهای حوزه آسیای میانه در قطب‌های توسعه‌ای به‌ویژه در مناطق ماهشهر، چابهار و جاسک دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور