Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-30@15:31:49 GMT

سیاست وزارت ارشاد، اجتناب از تصدی‌گری است

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۴۲۷۴

سیاست وزارت ارشاد، اجتناب از تصدی‌گری است

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، محسن جوادی در نشست خبری برنامه‌های بیست و ششمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در کاشان، رویکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برنامه‌های فرهنگی هنری را حمایتی توصیف کرد و افزود: در سال بالاتر از ۵۰ میلیارد تومان خرید کتاب توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام می‌شود و در تلاش هستیم بودجه برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی را افزایش داده همچنین تسهیلات مناسبی در اختیار مجموعه‌های فرهنگی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جوادی با اشاره به کثرت مولفان و ناشران در سطح کشور خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم برنامه‌هایی را برای حمایت تسهیلاتی از مولفان و ناشران داشته باشیم و به زودی و پس از حصول نتایج قابل قبول، در این مورد توضیحاتی ارائه خواهیم نمود.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نسبت ناشران و کتابفروشان در کشور اظهار کرد: تسهیلاتی در رابطه با اعطای مجوز نشر وجود دارد به طوری که ورود به حوزه نشر به سهولت اتفاق می‌افتد، اما حضور و ماندن در این رشته منوط به نوع فعالیت ناشر است.
وی گفت: در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برنامه‌هایی برای مفاخر کاشان برنامه ریزی شده و در تلاش هستیم غرفه‌ای برای کاشان در این نمایشگاه اختصاص دهیم.
نیکنام حسینی پور مدیرعامل موسسه خانه کتاب ایران با توجه به اینکه مبنای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توجه ویژه به شهرستان‌ها بوده بنابراین برنامه‌های آغاز بیست و ششمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران را در کاشان برگزار کردیم، گفت: سیاست‌ها به سمت مردمی کردن برنامه‌های هفته کتاب حرکت کرده است و امیدواریم در سال‌های آینده جشن‌های هفته کتاب با همکاری گسترده مردم داشته باشیم.
وی پایتخت کتاب را ظرفیتی برای همگرایی بین ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری‌ها دانست و در ادامه نسبت به پاسخگویی به پرسش‌های خبرنگاران اقدام کرد.
حجت‌الاسلام انصاری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان نیز در این نشست با بیان اینکه یکی از افتخارات کاری این اداره کل فعالیت در حوزه نشر و کتابخوانی دانست و تصریح کرد: پایتختی کتاب با اهداف متعدد برگزار می‌شود که ایجاد رقابت در فعال کردن شهرها به منظور نیل به ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و نیز رسیدن به افتخار پایتخت کتاب کشور از جمله این اهداف است.
وی استان اصفهان و شهر کاشان را در زمینه حضور علما و حوزه‌های علمیه بسیار فعال، نقش آفرین و اثرگذار توصیف کرد و افزود: علما و حوزه‌های علمیه در پایتختی کتاب کاشان بدون شک نقش بسیار مهمی داشته است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: کتاب پایتخت کتاب وزارت ارشاد محسن جوادی کاشان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۴۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس

جابر آفریدون رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد گفت: هنرمندان خطه مرزی تایباد در دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس در بندرعباس به روی صحنه رفتند و به اجرای موسیقی مقامی خراسان پرداختند.

وی افزود: این گروه هنری، متشکل از هنرمندان نسل قدیم و جدید موسیقی، با نام «مولانا» و با حضور اساتیدی همچون حسین رحمت الهی و یعقوب تنها و نیز یونس یوسفعلیزاده و عزیز عزیزانی به عنوان نماینده استان خراسان رضوی در این جشنواره فرهنگی حضور داشتند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد ادامه داد: چهاردهمین جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس و دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس از هفتم تا دهم اردیبهشت در تالار شهید آوینی مرکز استان هرمزگان برگزار شد.

آفریدون بیان کرد: از ۳۲ اثر ارسال شده، تعداد ۱۰ اثر برگزیده به بخش پایانی این جشنواره موسیقی راه پیدا کردند و هنرمندانی از استان‌های هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گیلان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان و کرمان به روی صحنه رفتند.

این مقام مسئول تصریح کرد: خطه تایباد به عنوان مهد و خواستگاه موسیقی مقامی خراسان شناخته می‌شود؛ به طوریکه در حال حاضر ۱۵۰ هنرمند دوتارنواز در این شهرستان شناسایی شده اند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد خاطرنشان کرد: در راستای انسجام بیشتر فعالیت فرهنگی و هنری، در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار باشگاه دوتارنوازان در شهرستان اساس گذاری شد که هدف آن استعدادیابی در حوزه موسیقی، پرورش و آموزش آن و نیز اعزام هنرمندان به رویداد‌های مختلف است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • وزارت ارشاد: محمد خزاعی می‌ماند
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد