Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - «عمر البشير» از سياست‌هاي مداخله جويانه آمريکا و غرب در قبال اين کشور و منطقه انتقاد کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، «عمر البشير»، همزمان با آغاز مذاکرات سودان و امريکا با هدف حذف نام سودان از فهرست کشورهاي به تعبير واشنگتن، «حامي تروريسم»، گفت، اين کشور در اتخاذ تصميمات خود به کسي تکيه ندارد و از امريکا و غرب مي خواهد در امور داخلي سودان مداخله نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سفارت امريکا در خارطوم روز سه شنبه اعلام کرد: حذف نام سودان از فهرست کشورهاي حامي تروريسم به پاي بندي سودان به شروط جديد کاخ سفيد در اين زمينه، منوط است.
آمريکا در ماه نوامبر سال 2015، تحريم هاي خرطوم را به مدت يک سال ديگر تمديد کرد؛ اما گفت که هر زمان در اين کشور پيشرفت هايي حاصل شود، تحريم ها را لغو مي کند.
سودان از سال 1997 (1376) به اتهام حمايت از گروه هاي افراط گراي مسلح با تحريم هاي تجاري آمريکا مواجه است.
اسامه بن لادن سرکرده شبکه تروريستي القاعده بين سال هاي 1992 تا 1996 (1371-1375) در خرطوم پايتخت سودان مستقر بود.
در سالهاي اخير، مقامات آمريکايي دليل ادامه تحريم هاي سودان را سياست هاي خرطوم بر ضد شورشي هاي دارفور عنوان کرده اند.
مذاکرات سودان - امريکا براي لغو تحريم‌ها از روزشنبه آغاز شده است. 113/112
کليدواژه آمريکا سودان عمرالبشير

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۶۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر رئیس‌جمهور چین از روابط پکن و پاریس

شی جین پینگ، رئیس جمهور چین امروز یکشنبه همزمان با سفر به پاریس گفت که روابط چین و فرانسه نشان دهنده الگوی همزیستی مسالمت آمیز است.

براساس گزارش آناتولی، او افزود: در طول ۶۰ سال گذشته، روابط چین و فرانسه در خط مقدم روابط پکن با کشور‌های بزرگ غربی باقی مانده است و از این رو الگوی خوبی برای جامعه بین المللی در همزیستی مسالمت آمیز و همکاری برد-برد بین کشور‌های دارای سیستم‌های مختلف ارائه شده است. 

سفر برنامه‌ریزی شده رئیس جمهوری چین به اروپا با مقصد اصلی پاریس، دستورکار متنوعی از مسائل اقتصادی، نظامی، امنیتی و سیاسی را در خود جای داده است. این سفر در میانه اختلافات میان کشورهای اروپایی در مورد تجارت با چین و انگشت اتهامی که به سوی پکن در مورد حمایت از روسیه نشانه رفته است، گواهی بر سردرگمی اروپا در نبرد جدید ژئواستراتژیک است.

لین جیان سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر در مورد این سفر گفته بود، رهبران ۲ کشور (فرانسه و چین) تلاش خواهند کرد تا به صلح، ثبات، توسعه و پیشرفت جهانی کمک‌های جدیدی داشته باشند.

قرار است اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا روز دوشنبه به پاریس رفته و این دیدار را به نشست سه‌جانبه گفت‌وگو و رایزنی تبدیل کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • تقدیر رئیس‌جمهور چین از روابط پکن و پاریس
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان می گذرد، بی‌تفاوت نیستند
  • رئیس‌جمهور چین وارد فرانسه شد+ فیلم
  • سایه مستدام جنگ بر اروپای مدعی دیپلماسی
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت