Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-04@23:25:24 GMT

دریافت مواد غذایی از عراق در ازای صدور برق و گاز!

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۷۲۴۱

رکنا: رئیس اتاق مشترک ایران و عراق گفت: ما در هفت ماه نخست سال بالای شش میلیارد دلار صادرات به عراق داشتیم و حاضر هستیم در قبال آن واردات داشته باشیم اما اینکه این واردات مواد خوراکی و غذایی باشد، خبر نادرست و بی‌اساسی است.

یحیی ال اسحاق در مورد برخی اخبار مبنی بر واردات مواد خوراکی از عراق در مقابل صادرات برق گفت: ایران همیشه صادرات برق به عراق داشته و این یک رابطه دیرین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اینکه ما در مقابل این صادرات موادغذایی و خوراکی وارد کنیم خبر نادرستی است چون در حال حاضر عکس این موضوع صادق است و در واقع مواد غذایی عراق از ایران تامین می‌شود.

وی افزود: ما در هفت ماه نخست سال، بالای شش میلیارد دلار صادرات به عراق داشتیم و حاضر هستیم در قبال آن واردات داشته باشیم اما اینکه این واردات مواد خوراکی و غذایی باشد خبر نادرست و بی‌اساسی است.

رویترز به نقل از دو مقام عراقی نوشته است که عراق با ایران توافق کرده‌ در برابر تحویل اقلام خوراکی و انسان‌دوستانه به ایران، گاز و برق از این کشور دریافت کند.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

تجاوز رئیس شرکت بازرگانی به کارمند 19 ساله اش +عکس من و وحید شاخ بازار بودیم/ آخرین حرف های همدست سلطان سکه که امروز اعدام شد ! آخرین لحظات زندگی دو اعدامی اختلاسگر امروز صبح در تهران +گزارش تصویری توئیت دردناک خبرنگار سرطانی/ داروی 3 میلیون تومانی ام شده 20 میلیون! +عکس سگِ " نمکی" با شلوار جین و لباس ورزشی در شیراز! +فیلم حمله موشکی به اتاق جلسات تروریست‌ها تا 700 کیلومتری ایران تجاوز به دختر 16 ساله در سالن سولاریوم+عکس مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا وحشت نرگس از فروخته شدن بچه اش! / این زن باید تن فروشی می کرد! تجاوز به دختر 3 ساله توسط مرد شلخته! فیلم لحظه خودکشی دختر دانش آموز دبیرستانی در ساری عجیب ترین ادعای یک زندانی پس از آزادی! + فیلم مصاحبه جزییات آخرین عملیات داعشی ها در شمال ایران! شیوه عجیب و جدید سارقان؛ مراقب پرواز اموال خود باشید! +فیلم این مرد ایرانی در کربلا بود که خبر فاجعه خونین را شنید! + عکس

منبع: رکنا

کلیدواژه: اخبار عراق ایران و عراق برق عراق گاز مواد غذایی رئیس اتاق مشترک ایران و عراق اخبار اقتصادی اتاق مشترک ایران و عراق عکس دختر فیلم پدر زن تجاوز پسر زندگی دستگیر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۷۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال نیازی به واردات گندم نداریم

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

به گفته او، براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، وجه گندم باید به حساب گندمکاران واریز شود که متاسفانه با گذشت ۲۴ ساعت از تحویل، ریالی به کشاورزان پرداخت نشده است.

هاشمی ادامه داد: بنابر آمار تاکنون میزان خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۳۰۰ هزارتن رشد داشته است، اما تا پایان اردیبهشت می توان آمار دقیق خرید را اعلام کرد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه بی توجهی به اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم بزرگترین تهدید امنیت غذایی کشور محسوب می شود، افزود: عدم تحویل جایزه گندم و اصلاح قیمت با شعار سال و برنامه امنیت غذایی سازگار نیست  و به ضرر تولید داخل تمام می شود.

او با بیان اینکه امسال در تولید گندم به خودکفایی کامل می رسیم، گفت: برآوردها حاکی از آن است که با استمرار شرایط مساعد بارش، تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن و خرید تضمینی بالای ۱۲ میلیون تن برسد. ناگفته نماند که تحقق این امر منوط به اصلاح قیمت گندم و پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • کدام محصول غذایی در بازار ایران سمی است؟
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا / واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا/ واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • راز لگد تاریخی آقای مو طلایی بالاخره فاش شد!
  • گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد