Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@00:12:27 GMT

ورود سه نیروگاه جدید به مدار تولید برق

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۸۳۰۸

مدیرعامل نیروگاه تبریز گفت: به زودی نیروگاه سهند بناب، هریس و بخش توسعه ای نیروگاه تبریز وارد مدار تولید می شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  ناصر معینی مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی در نشست خبری با بیان اینکه ظرفیت اسمی نیروگاه‌های تحت مدیریت این شرکت در حال حاضر بالغ بر هزار و ۵۹۰ مگاوات است، گفت: این نیروگاه‌ها وظیفه تامین برق حدود ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ درصد برق مصرفی کشور را به عهده دارد.

وی افزود: یکی از نیروگاه‌های تحت مدیریت این شرکت حرارتی سهند است که دارای دو واحد بخار به ظرفیت ۳۲۵ مگاوات است. واحد گازی نیروگاه تبریز نیز از جمله واحدهایی است که ساخت آن را کارخانه فیات ایتالیا انجام داده و ظرفیت اسمی آن ۶۴ مگاوات است که در حال حاضر با دو نوع سوخت گازوئیل و گاز طبیعی کار می کند.

به گفته این مقام مسئول، واحد نیروگاهی گازی صوفیان نیز که دارای ۴ واحد گازی ساخت AEG آلمان به قدرت اسمی ۲۰۰ مگاوات است.

معینی افزود: متوسط هزینه احداث هر کیلووات ساعت برق معادل ۱۵۰۰ دلار است. این در حالی است که قیمت فروخته شده برق به متقاضیان کمتر از مقدار حقیقی آن است.

وی با اعلام اینکه در پیک بار مصرف، امسال در استان آذربایجان شرقی هیچ خاموشی نداشتیم، اظهار داشت: هفته آینده نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی سهند بناب افتتاح می‌شود. از سوی دیگر نیروگاه سیکل ترکیبی هریس در تابستان سال آینده وارد مدار می‌شود و نیروگاه تبریز نیز در صورت اجرای طرح توسعه آن می‌تواند هزار مگاوات به شبکه سراسری برق تزریق کند.

این مقام مسئول میزان هدر رفت برق در این مجموعه را حدود ۶ تا ۷ درصد اعلام کرد و گفت: شرکت توانیر در تلاش است تا در پی اصلاح وضعیت موجود این میزان هدررفت را کاهش دهد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۸۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،حمیدرضا کریمی فرد افزود: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰کیلو وات در استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
به گفته کریمی فرد، افزون بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد پنج نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق فارس فعال هستند.
وی متوسط میزان تابش این استان را بین ۲ هزار تا ۲هزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و گفت: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق فارس درباره شرایط راه اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.
انرژی خورشیدی یک منبع اساسی از انرژی تجدیدپذیر است و بسته به نحوه جذب و توزیع انرژی خورشیدی یا تبدیل آن به برق خورشیدی، فناوری‌های آن به دو دسته خورشیدی غیرفعال و خورشیدی فعال تقسیم می‌شوند. تکنیک‌های خورشیدی فعال شامل استفاده از سیستم‌های فتوولتائیک، انرژی خورشیدی متمرکز و گرمایش آب خورشیدی برای مهار انرژی است.


دیگر خبرها

  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است