Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرعلمی همایش ملی المیزان و علوم انسانی اسلامی گفت: در ارزیابی‌ها برخی مقالات حذف و حدود ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ملی ارسال شده است و درنهایت ۳۲ مقاله پذیرفته شد که در ۵ بخش تقسیم و در دو جلد منتشر کردیم. ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۷ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام محمد علی اسدی نسب در سی و هفتمین سالگرد ارتحال علامه طباطبایی و همایش ملی المیزان و علوم انسانی اسلامی که شامگاه چهارشنبه در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد، اظهار داشت: تفسیر المیزان از تفاسیری ارزشمندی است که برای هر عرصه ای از علوم انسانی می‌تواند منبعی غنی و راه گشا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به واسطه اسلامی کردن علوم باید پاسخ‌های اسلامی به نیازهای بشر بدهیم، افزود: این همایش بر اساساً تفسیر المیزان بنا شده است و می‌تواند در همه علوم ارزشی منبعی غنی و مناسب و مفید باشد .

دبیرعلمی همایش ملی المیزان و علوم انسانی اسلامی تصریح کرد: در حوزه علمیه جهشی ایجاد شده و انقلابی شده است که افرادی که می‌توانند قلم بزنند افزایش پیدا کردند.

اسدی نسب گفت: در ارزیابی‌ها برخی مقالات حذف و حدود 100 مقاله به دبیرخانه ارسال و درنهایت 32 مقاله پذیرفته شد که در 5 بخش تقسیم و در دو جلد منتشر کردیم که المیزان و کلیات آن و المیزان و جامع شناسی، المیزان و سیاست، المیزان و علوم اخلاقی و المیزان و علوم اقتصادی و تاریخ است.

وی با اشاره به لزوم تدبر در آیات الهی تصریح کرد: همه می دانیم قرآن کریم تبیان لکل شیء است و هر آنچه در ارتباط با سعادت و شقاوت انسان وجود دارد در قرآن برای آن مطلبی وجود دارد.

دبیرعلمی همایش ملی المیزان و علوم انسانی اسلامی با بیان اینکه قرآن ظرفیت نامحدودی در عرصه علوم انسانی دارد، افزود: نباید منتظر باشیم تا درس‌های غرب فرزندان ما را فاسد کند و بنشینیم مغزهایی که تفکر غربی دارند مارا پروش دهند.

اسدی نسب با تاکید بر اینکه باید وارد عمل شویم و نگذاریم علوم سکولار در مغز جوانان در دانشگاه‌ها نفوذ پیدا کند، ادامه داد: مقام معظم رهبری فرمودند علوم انسانی که رایج است که متکی بر جهان بینی دیگر است و مدیران بر اساس آن تربیت می‌شوند و لذا همین مدیران در رأس امور قرار می‌گیرند.

وی گفت: در المیزان مسائل بسیاری وجود دارد که پاسخ سؤالات ما در عرصه علوم انسانی است که به واسطه دقت در این تفسیر باید آن را کشف کرد.

انتهای پیام/ش

R7854/P1377/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۸۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ این همایش به‌عنوان بزرگ‌ترین رویداد مرتبط با فناوری‌های اطلاعات مکانی هرساله توسط سازمان نقشه‌برداری کشور و با مشارکت دانشگاه‌های برتر کشور در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی برگزار می‌شود.

مقاله ارائه شده با موضوع "استراتژی‌های مکانی در تحقق اهداف برنامه‌های توسعه ملی؛ نگاهی ژرف به جایگاه اطلاعات مکانی در اجرا و پایش احکام برنامه هفتم توسعه" به بررسی تفصیلی برنامه هفتم توسعه کشور پرداخته و راهکاری نوین مبتنی بر اطلاعات مکانی برای اجرا و پایش صحیح احکام برنامه ارائه کرده است.

بهمن جمالی، رئیس گروه نقشه و اطلاعات مکانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان و نویسنده مسئول این مقاله، روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا به تشریح چارچوب پیشنهادی در این پژوهش پرداخت و اظهار داشت: با بررسی احکام لایحه برنامه هفتم توسعه که در مراحل نهایی تصویب و ابلاغ قرار دارد، مشخص شد بیش از ۷۲ ماده از مجموع ۱۱۸ ماده برنامه هفتم با استفاده از نقشه و اطلاعات مکانی قابل اجرا و پایش است که نشان از اهمیت بیش از پیش اطلاعات مکانی دارد.

وی افزود: استان زنجان از سال ۱۴۰۱ نسبت به بهره‌برداری از زیرساخت داده مکانی (SDI) مبادرت کرده و از این رو به‌عنوان استان پیشرو در توسعه SDI، با ارائه این چارچوب، راهکاری اجرایی و فنی برای تحقق احکام برنامه هفتم توسعه پیشنهاد کرده است.

پژوهشگر دوره دکتری مهندسی سیستم‌های اطلاعات مکانی (GIS) دانشگاه تهران، گفت: در چارچوب پیشنهادی، با استفاده از سنجه‌های عملکردی پیش‌بینی شده در برنامه هفتم توسعه، شاخص‌هایی مبتنی بر اطلاعات مکانی برای پایش احکام برنامه پیشنهاد شده است.

وی گفت:با توجه به پیش بینی احداث شبکه‌های اصلی و فرعی آبیاری بخش کشاورزی و یا بیلان منابع آب و تعادل‌بخشی به سفره‌های آب زیرزمینی، داده‌های متناظر با این احکام در قالب اطلاعات مکانی در نظر گرفته شده است که توسط دستگاه اجرایی متولی داده در بستر زیرساخت داده مکانی (SDI) به‌صورت برخط ارائه می‌شود و امکان پایش میزان تحقق هر یک از بند‌ها و احکام قانون برنامه هفتم را میسر خواهد ساخت.

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه رهبر انقلاب» منتشر می‌شود
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر