Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان، هدایت الله میرمرادزهی اظهار داشت: در قسمت صیادی هم صیادان استان توانسته اند ۳۰۳ هزار تن ماهی برداشت کنند که با این حساب رتبه اول برداشت در کشور را کسب کرده اند اما چون هنوز این میزان برداشت به بنادر نرسیده است نمی توان اعلام کرد در حوزه صادرات چگونه عمل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سواحل چابهار و کنارک علاوه بر صیادی در حوزه های دیگر هم ظرفیت های اقتصادی فراوانی دارد که هر کدام از این ظرفیت ها می تواند در رونق و گسترش صیادی منطقه تاثیر بسزایی داشته باشد.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: ایجاد کارخانه خوراک ماهیان دریایی و میگو، توسعه زیرساخت های آبزی پروری، ایجاد کارخانه پودرماهی، ساخت کشتی های پشتیبانی صید و به کارگیری شناورهای پر سایز و لاتگ لایز بخشی از این ظرفیت ها به شمار می رود.

وی اظهار کرد: در حوزه آبزی پروری سیستان و بلوچستان این ظرفیت را دارد تا در تکثیر و پرورش میگو فعالیت کند که تاکنون ۴۲ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو در استان شناسایی شده است.

میرمرادزهی تصریح کرد: پرورش ماهیان دریایی در استخرهای خاکی هم از جمله ظرفیت هایی است که می تواند در منطقه اشتغال زایی به همراه داشته باشد، علاوه بر آن پرورش ماهیان دریایی در قفس است که طبق برآورد انجام شده می توان از این طریق سالانه حداقل ۳۰۰ هزار تن ماهی در استان پرورش داد.

وی با اشاره به این که بسیاری از سرمایه گذاری های بخش صیادی و شیلات استان توسط بخش خصوصی انجام شده است، بیان کرد: وجود بخش خصوصی و سرمایه گذاری در حوزه صید یا شیلات با توجه به ظرفیت های آبی منطقه می تواند توسعه اقتصادی را به همراه داشته باشد و از سویی هم برای تعداد قابل توجهی از بومیان منطقه اشتغال پایدار ایجاد کند.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: چابهار و کنارک با دارا بودن ۴۲ درصد سهم صید در میان استان های جنوبی، ۴۰ درصد سهم صید ایران و تامین بیش از ۶۰ درصد ماهیان صنعتی نقش مهم و بسزایی در اشتغال زایی و اقتصاد کشور ایفا می کنند.

وی اظهار کرد: ۲۴ هزار و ۱۹۶ صیاد در قالب ۳۵ تعاونی صیادی در آب های ساحلی شهرستان های کنارک و چابهار به وسیله ۹۰۷ فروند لنج شامل ۵۰۱ فروند لنج برودتی و ۴۰۶ لنج یخی و هزار و ۴۳۰ فروند قایق مشغول صید و صیادی هستند.

میرمرادزهی لایروبی بنادر، بهسازی، برق رسانی و آسفالت محوطه و مسیر راه را از مهمترین نیازهای صیادان و بنادر صیادی عنوان کرد.

وی تصریح کرد: چابهار با موقعیت راهبردی، تنها بندر اقیانوسی کشور است و اهمیت زیادی برای سرمایه ‌گذاران ایرانی و کشورهای همسایه و حاشیه اقیانوس هند دارد.

کد خبر 4458883

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان چابهار میگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۸۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کرمی شامگاه دیروز شنبه، در جلسه شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم افزود: معلمان در ابعاد مختلف و شاخه‌های گوناگون موجود در هر جامعه، انسان‌ها را تربیت می‌کنند، تربیت در آموزش و پرورش اتفاق می‌افتد و اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب که همه دستگاه‌ها، موظف به همکاری با آموزش و پرورش هستند و باید ظرفیت سنجی و بسترآفرینی برای تحقق اهداف نظام آموزشی و تربیتی انجام شود، ادامه داد: بهترین فرصت برای آموزش و پرورش مهیاست تا فرزندان جامعه را در مسیر رشد و بالندگی و توسعه همه جانبه شخصیت آنان تربیت کنند.

رئیس شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان دارای قابلیت‌ها و توانمندی‌های ذاتی فراوانی هستند که باید توسط معلمان و با هدفگذاری بلند، هدایت و ارشاد و تربیت شوند.

توانمندسازی معلمان و تقویت مدارس دولتی در دستور کار سال جاری

مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه از برگزاری بیش از هشت هزار عنوان برنامه در ایام هفته گرامیداشت مقام معلم خبر داد و افزود: مهمترین رویکرد دستگاه تعلیم و تربیت در سال جدید توانمندسازی معلمان و تقویت مدارس دولتی است.

حسن بروشکی افزود: سال ۱۴۰۳ سال نهضت ملی آموزش و اجرای پرشتاب سند تحول بنیادین خواهد بود.

وی ادامه داد: اگر چه بخش‌ها، حوزه‌ها و دستگاه‌های مختلفی در بدنه جامعه به مردم خدماتی ارائه می‌دهند؛ اما دستگاه تعلیم و تربیت مجموعه‌ای متفاوت و متمایز با دیگر نهادها است.

شایان ذکر است در ادامه این جلسه از سوی اعضا گزارشها، پیشنهادات و درخواستهای خود را بیان کردند.

کد خبر 6096785

دیگر خبرها

  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • کار دانشگاه‌ها تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان است
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود