Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@00:30:06 GMT

بچه‌ها را بوس نکنید!

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۹۸۱۱

بچه‌ها را بوس نکنید!

خبرگزاری ایسنا: متخصص بیماری‌های عفونی گفت: کسانی که تبخال دهانی دارند نباید بچه‌ها را بوسه دهند چراکه از طریق بوسیدن ویروس‌های سرماخوردگی، آنفلوآنزا و تبخال دهانی انتقال می‌یابد.

دکتر محمدرضا ناظر با بیان اینکه بهترین راه پیشگیری از عفونت‌ها شستن دست‌ها و رعایت موازین بهداشتی است، افزود: در ایام فصول سرد سال که میکروب‌ها و ویروس‌های سرماخوردگی و در رأس آن‌ها آنفلوآنزا شایع می‌شود باید این راه‌های پیشگیری رعایت شود، چراکه ویروس‌های سرماخوردگی و آنفلوآنزا به دو طریق ویروس تماس پوستی و تماس غیرپوستی (استنشاقی) منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصص بیماری‌های عفونی اظهار کرد: روش‌های مختلف انتقال وجود دارد باید در این فصول حداکثر پیشگیری و رعایت موازین بهداشتی را داشته باشیم و بهترین راه آن رعایت بهداشت دست‌ها برای افراد سالم است.

ناظر بیان کرد: بهترین راه پیشگیری برای جلوگیری از انتقال بیماری از فرد بیمار این است که در دوره حاد بیماری اولاً در منزل باشند و سرکار نروند و در محیط‌های شلوغ قرار نگیرند و در مرحله رو به بهبودی باید ماسک بزنند، تا ویروس پخش نشود و دیگران را مریض نکنند.

وی یادآور شد: افراد سالم برای پیشگیری ماسک می‌زنند و ۷ تا ۸ ساعت روی صورت‌شان است، این تأثیری ندارد و وقتی ماسک مرطوب می‌شود انواع و اقسام میکروب را به خود جمع می‌کند و آلودگی را بیشتر می‌کند.

متخصص بیماری‌های عفونی اظهار کرد: فردی که بیمار است باید ماسک بزند، فرد سالم در صورتی که برای عیادت از بیمار می‌تواند از ماسک N۹۵ استفاده کند.

ناظر ادامه داد: شستن مکرر دست‌ها بسیار توصیه می‌شود در اماکن عمومی، از دست دادن غیرضروری حتی‌الامکان خودداری کنند.

وی با بیان اینکه انجام مجموع این کار‌ها باعث پیشگیری از تکثیر ویروس‌ها می‌شود، افزود: کسانی که تبخال دهانی دارند نباید بچه‌ها را بوسه دهند چراکه از طریق بوسیدن ویروس‌های سرماخوردگی، آنفلوآنزا و تبخال دهانی انتقال می‌یابد.

متخصص بیماری‌های عفونی عنوان کرد: برخی از خانواده ویروس‌های تبخال کشنده، بسیار مزمن و طولانی است که راه پیشگیری آن‌ها رعایت موازین بهدشاتی و موارد دیگر است.

ناظر در مورد خوددرمانی توسط برخی افراد گفت: تجویز آنتی‌بیوتیک‌ها فقط باید با دستور پزشک باشد و هر آنچه را که پزشکان تجویز می‌کنند تحت نظارت کمیته‌های تخصصی هستند.

وی با بیان اینکه افراد عادی نباید آنتی‌بیوتیک استفاده کنند تاکید کرد: افرادی که بدون تجویز پزشک آنتی‌بیوتیک استفاده می‌کنند منجر به مقاوم شدن میکروب‌های دهان و روده می‌شوند و چنانچه فردی بعدا بخواهد آنتی‌بیوتیک مصرف کند دچار مقاومت دارویی در بدن خواهد شد.

منبع: فردا

کلیدواژه: بچه ها بوسیدن تبخال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۹۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا

ایسنا/سیستان و بلوچستان نشست مشترک سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار با نماینده سازمان بهداشت به منظور بررسی آسیب‌های پساسیل و پیشگیری از شیوع بیماری‌های ناشی از سیل، برگزار شد.

دکتر ضاربان امروز پنجشنبه در این جلسه ضمن تاکید بر لزوم عزم همگانی به منظور مهار بحران‌های پس از سیل به ویژه در حوزه سلامت گفت: هم مرز بودن استان سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه، به خصوص مناطق تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار باعث شده طی رفت و آمدهای مرزی بیماری مالاریا از کشور همسایه وارد شود و سیل اخیر نیز خطر شیوع این بیماری را افزایش داده است.

دکتر ضاربان تصریح کرد: اقدامات گسترده بهداشتی در منطقه از سیل گذشته تاکنون ادامه دارد، اما عزم همگانی و بین‌المللی برای پیشگیری از بیماری مالاریا و سایر بیماری‌های منتقله از آب و غذا نیازمند نقش آفرینی همه ارکان سلامت است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار در این جلسه ضمن دعوت از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی جهت بررسی وضعیت منطقه، اختصاص اعتبارات ویژه جهت مقابله با بیماری مالاریا را خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور