Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

سیدمحمد جواد ابطحی در گفت‌وگو با خانه ملت درخصوص مشکل پیش آمده برای بیمه تکمیلی فرهنگیان، گفت: بیمه طلایی از چند دوره ریاست جمهوری قبل مطرح شد و حتی مجلس به دنبال تسری این مهم به بازنشستگان فرهنگی نیز بود تا هزینه درمان فرهنگیان و خانواده‌های‌شان تامین شود اما به دلیل رویکرد دولت‌ها و عدم تامین حق بیمه‌ای شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ، بیمه طلایی فرهنگیان متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیق و تفحص از "شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ" توسط مجلس ابعاد پنهان بیمه طلایی فرهنگیان آشکار می‌کند

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر تحقیق و تفحص از "شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ" توسط مجلس صورت گیرد بسیاری از ابعاد پنهان بیمه طلایی فرهنگیان آشکار خواهد شد، ادامه داد: با توجه به بالا رفتن هزینه‌های دارو و درمان بهترین راه برای کمک به فرهنگیان بازگرداندن بیمه طلایی به آن‌ها است.

دولت باید اعتبار لازم برای این مهم را در بودجه‌ سالانه آموزش و پرورش در نظر بگیرد چراکه بیمه ابتدایی‌ترین حق هر شهروندی است و البته به افزایش منزلت فرهنگیان کمک خواهد کرد

بیمه تکمیلی منزلت فرهنگیان را افزایش خواهد داد

وی با بیان اینکه دولت باید اعتبار لازم برای این مهم را در بودجه‌ سالانه آموزش و پرورش در نظر بگیرد چراکه بیمه ابتدایی‌ترین حق هر شهروندی است و البته به افزایش منزلت فرهنگیان کمک خواهد کرد، افزود: دولت فرانشیزها(به مبلغی از خسارت گفته می‌شود که به عهده بیمه‌گذار بوده و بیمه‌گر نسبت به آن تعهدی ندارد) را دنبال نکرد و شرکت‌های بیمه نیز به دلیل اینکه نمی‌توانند حق خود را از دولت بگیرند از قرارداد با دولت اکراه می‌کنند.

اصل مشکل بیمه فرهنگیان در نداشتن منابع مالی خلاصه می‌شود

ابطحی با تاکید بر اینکه یکی از اهداف مهم طرح تحول سلامت قطع ارتباط بیمار با پزشک و بیمارستان به لحاظ مالی بود اما این اتفاق نه برای فرهنگیان افتاد و نه بسیاری دیگری از اقشار جامعه، اضافه کرد: درواقع اصل مشکل در نداشتن منابع مالی خلاصه می‌شود که باید در بودجه سال آتی آموزرش و پرورش حل شود.

دعوت از وزیر آموزش و پرورش به کمیسیون آموزش برای ارائه راه‌حل

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه وزیر آموزش و پرورش به زودی برای ارائه برنامه‌ها و راهکارهایش برای بیمه تکمیلی فرهنگیان دعوت خواهد شد، اظهارکرد: معتقدم مجلس نیز نتوانسته نقش نظارتی خود را در این زمینه به درستی ایفا کند.

اکنون مشکل فرهنگیان در دریافت هزینه‌های بیمه است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر اینکه اکنون مشکل فرهنگیان در دریافت هزینه‌های بیمه است و زمان پرداخت چندین ماه به تاخیر افتاده است، افزود: طی 5 سال گذشته مدیران حاکم با گفته‌های گوناگون اعلام کردند بیمه طلایی هزینه فراوانی دارد و شرکت بیمه‌ای را تغییر دادند اما در نهایت این رویکرد آن‌ها نیز به نتیجه نرسید.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: بودجه بیمه آموزش و پرورش فرهنگیان بیمه تکمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۰۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس گزارش تفحص از وزارت جهادکشاورزی را به قوه قضاییه ارجاع کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان بررسی گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در خصوص عملکرد سازمان حفظ نباتات در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی آن در اجرای ماده ۲۱۲ آیین نامه داخلی مجلس، با ۱۶۷ رای موافق، ۱۹ رای مخالف و ۷ رای ممتنع از مجموع ۱۹۳ رای ماخوذه، گزارش مذکور را به قوه قضاییه ارجاع دادند.

علیرضا نظری سخنگوی کمیسیون کشاورزی در جریان قرائت این گزارش در صحن علنی گفت: سازمان حفظ نباتات به طور مستقیم و غیرمستقیم با ایمنی غذایی و سلامت مردم و ایجاد بیماری‌های مردم اعم از جهش ژنتیکی، نقص جنین و مشکلات تنفسی ارتباط داشته و عوارض سموم شیمیایی و به تبع آن عوارض زیست محیطی و جانوری از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی با تاکید بر ضرورت اصلاح قانون حفظ نباتات گفت: قطعاً بدون این تغییرات و تحول اساسی استمرار وضعیت گذشته و فعلی بر وخامت بیشتر به ویژه در افزایش امراض انسانی و به تبع آن افزایش هزینه‌های درمانی جامعه قطعی خواهد بود.

نمایندگان مجلس در جلسه ۴ مرداد ۱۴۰۱ صحن مجلس با انجام تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان حفظ نباتات موافقت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • مخالف آشکار دولت رئیسی با تعطیل شدن روز شنبه /از مجلس تعجب می کنیم!
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن
  • ارسال گزارش تحقیق و تفحص سازمان حفظ نباتات به قوه قضائیه
  • گزارش تحقیق و تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات به قوه قضائیه ارسال شد
  • متن کامل گزارش نهایی تحقیق و تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات
  • مجلس با تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات موافقت کرد
  • مجلس گزارش تفحص از وزارت جهادکشاورزی را به قوه قضاییه ارجاع کرد
  • ارجاع گزارش تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات به قوه قضاییه
  • گزارش تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی به قوه قضاییه ارجاع شد
  • تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در دستورکار امروز مجلس