Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‎الله فاطمی‌نیا گفت: استخاره را باید اهل آن انجام بدهند هر کسی برای این کار اهلیت و شایستگی ندارد زیرا استخاره کردن همچون تعبیر خواب موهبتی الهی است.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، آیت‌الله سید عبدالله فاطمی نیا استاد حوزه علمیه در مسجد جامع ازگل درباره دعای 33 صحیفه سجادیه با موضوع استخاره به سخنرانی پرداخته و گفت: استخاره دو نوع است یکی اینکه انسان با زبان و قلب خود از خداوند طلب خیر کند دیگر اینکه به وسیله تسبیح و قرآن استخاره کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این دعا امام سجاد(ع) از خداوند می‌خواهد که به قلب او الهام کند که کدام کار برای او بهتر است، امام می خواهد بفرمایید که کار در دستان خداوند است.

آیت‎الله فاطمی‌نیا با بیان اینکه  در اصل استخاره از لفظ خیر گرفته شده است، عنوان کرد: استخاره طلب خیر از خداوند است اما  همیشه مشورت مقدم بر استخاره است، استخاره برای وقتی است که ابهامی در گوشه قلب شخص مانده باشد، حتی مشورت هم نمی تواند آن را درست کند.

استاد حوزه علمیه بیان داشت: اگر یکی از شما خواستید کاری انجام دهید دو رکعت نماز بخوانید و از خداوند طلب خیر کنید.

وی با بیان اینکه درباره انجام واجبات نیاز به استخاره نیست، گفت: برای طلب خیر از خداوند انسان باید ظاهر و باطن خود را از آلودگی پاک کند و در آنچه استخاره کرده دچار تردید نشود.

آیت‌الله فاطمی‌نیا افزود: در روایت است که استخاره را باید اهل آن انجام بدهند هر کسی برای این کار اهلیت و شایستگی ندارد زیرا استخاره کردن همچون تعبیر خواب موهبتی الهی است.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه استخاره باید معقول و به دست اهل آن انجام شود، اظهار داشت: برخی افراد برای انتخاب سرنوشت خود در ازدواج استخاره می‌کنند. در ازدواج باید مشورت و بررسی انجام شود و صرفا به استخاره کردن کفایت نشود.

وی افزود: در استخاره ما باید نسبت به آنچه خداوند به آن راضی است رضایت داشته باشیم  از او بخواهیم که آنچه را که او دوست دارد به قلب ما الهام کند.

آیت‌الله فاطمی‌نیا با بیان اینکه استخاره بدون علم و آگاهی بسیار خطرناک است، عنوان کرد: اگر استخاره توسط اهل آن انجام گیرد و درست باشد یکی از مواهب آن این است که انسان را برای تصمیم گرفتن درباره یک مساله به قطعیت می رساند.

 

پایان پیام/487

منبع: شبستان

کلیدواژه: استان همدان خوزستان تبریز ۲۰۱۸ هفته کتاب و کتابخوانی اردبیل طرح 550 هزار هکتاری اسحاق جهانگیری پاییز خرم آباد تعبیر رویا استخاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۱۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری شنبه شب در همایش حج در بوشهر با تسلیت سالروز شهادت امام صادق علیه السلام اظهار داشت: حج آنچنان مهم است که اهل بیت دعا می‌کردند که نصیبشان شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: انسانی که وارد برنامه حج می‌شود باید وقتی که از لباس احرام بیرون می‌آید انسانی باشد که با خداوند عهد و قرارداد بندگی بسته و انسان دیگری باشد.

وی تصریح کرد: کلمه حج یعنی که کسی قصد کرده زندگی دنیوی را کنار بگذارد و همه زندگی او برای خدا باشد و بندگی خدا کند و مرتکب گناه نشود.

آیت الله صفایی بوشهری ابراز داشت: برخی از عناوین به انسان داده می‌شود، همچون مدیر بودن اما بعد از برکناری آن فرد، این عنوان هم از او گرفته می‌شود اما برخی از عناوین همچون حاجی و حاجیه برای همیشه ماندگار است.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر به بیان توصیه‌هایی در رابطه با قبل، حین و بعد از سفر به حج پرداخت و گفت: انسان قبل از سفر باید توبه حقیقی کند، توبه هم تنها مربوط به انسان گناهکار نیست، انسان از گذشته خود اگر مرتکب به گناه بوده از خدا طلب بخشش کند و اگر نماز و روزه و حق الناسی به گردن او هست حق خود را نسبت به خداوند و بندگانش ادا و طلب بخشش کند.

امام جمعه بوشهر خاطرنشان کرد: اگر انسان در زندگی احیاناً مراعات عدالت نکرده همچون توجه بیشتر به پسر نسبت به دختر در یک خانواده و یا بلعکس، قبل از رفتن به حج از فرد مقابل دلجویی کند، همچنین از افرادی که در زندگی به او کمک کردند قدردانی کرده و آنان را مورد احترام قرار دهد.

آیت الله صفایی بوشهری با بیان اینکه حین انجام اعمال حج دل‌ها باید سبک و خالی از کینه باشد گفت: در دلمان کینه و ناراحتی نباشد که آن را با خود به مکه ببریم.

وی با توصیه به مرور اعمال حج پیش از اعزام و رعایت برخی مستحبات گفت: به مواردی که روحانی کاروان توصیه می‌کند حتماً عمل شود تا اعمال به درستی و صحیح انجام شود.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با توصیه به وحدت و همدلی بین مردم شیعه و سنی اظهار داشت: اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است.

آیت الله صفایی بوشهری در توصیه‌ای پیرامون بعد از حج گفت: در عرفات همه گناهان انسان بخشیده می‌شود اما بعد از حج فرد باید این موارد را مراقبت کند و گناه مرتکب نشود.

کد خبر 6096735

دیگر خبرها

  • آمریکا: اقدامات اسرائیل در رفح همچون پیش درآمدی برای عملیات نظامی بزرگتر است
  • همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» لبیک به ندای رهبری است
  • برگزاری همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» لبیک به ندای رهبری است
  • مساله حجاب، دستور الهی است
  • سند تحقق شعار سال استان یزد تدوین می‌شود
  • خداوند برای انسان‌ها رستگاری می‌خواهد
  • (ویدیو) تعبیر خواب شهرداری زاکانی برای پارک‌های تهران
  • زائران حج مورد عنایت ویژه الهی هستند
  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟