Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش "انرژی امروز" از ساینس دیلی: مزارع باد و خورشید شناخته شده است که با تاثیر بر مناطقی که در آن قرار دارند ممکن است سودمند یا زیان آور باشند. یک مطالعه جدید مدل سازی آب و هوا نشان می دهد که یک تاسیسات بادی و خورشیدی وسیع در صحرای ساهارا و همسایگی ساحل می تواند دمای محلی، بارش و پوشش گیاهی را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور کلی، محققان گزارش می کنند که این اثرات به احتمال زیاد برای منطقه سودمند خواهند بود.

این مطالعه که در مجله Science منتشر شده است، یکی از اولین مدل هایی است که اثرات آب و هوایی تاسیسات باد و خورشید را در بر می گیرد و با توجه به این چگونه پوشش گیاهی به تغییرات گرما و بارش پاسخ می دهد. نویسنده اصلی این تحقیق یان لی، محقق استهلاک در منابع طبیعی و علوم محیطی در دانشگاه ایلینوی است.

"مطالعات مدلسازی قبلی نشان داده است که مزارع باد و خورشید در مقیاس بزرگ می توانند تغییرات آب و هوایی قابل توجهی را در مقیاس قاره ای ایجاد کنند." اما فقدان بازخورد گیاهان می تواند تاثیرات اقلیمی مدل سازی را که از رفتار واقعی آنها متفاوت است، تغییر دهد.

لی درباره این مطالعه جدید که در دانشگاه مریلند انجام شده است، گفت: به دلایل مختلفی ما روی صحرای ساهارا متمرکز شده‌ایم.

او گفت :"ما آن را انتخاب کردیم زیرا بزرگترین بیابان در جهان است؛ جمعیت کمی در آن ساکن است؛ نسبت به تغییرات زمین بسیار حساس است؛ و در آفریقا نزدیک به اروپا و خاورمیانه است که همه این ها نیاز زیادی به انرژی و رو به رشد دارند".

مزارع باد و خورشیدی که در این مطالعه شبیه سازی شده است، بیش از ۹ میلیون کیلومتر مربع را پوشش می دهند و به طور متوسط ​​حدود ۳ تراوات و ۷۹ تراوات برق را تولید می کنند.

لی گفت: "در سال ۲۰۱۷، تقاضای انرژی جهانی تنها ۱۸ تراوات بود، بنابراین این بدیهی است که انرژی بیشتری نسبت به آنچه در حال حاضر در سراسر جهان مورد نیاز است، باشد."

این مدل نشان داد که مزارع بادی موجب گرم شدن هوا در سطح زمین در این منطقه شده،که تغییرات بیشتر در حداقل دما اتفاق می افتد نه در بالاترین دما.

نویسنده این مقاله نوشت: "گرمایش بیشتر شبانه به این دلیل اتفاق می افتد که توربین های بادی می توانند اختلاط عمودی را افزایش دهند و هوا را از بالا به پایین گرم کنند." میزان بارش نیز به طور متوسط ​​۰.۲۵ میلیمتر در روز در مناطق با تاسیسات مزرعه باد افزایش می یابد.

لی افزود: "این دو برابر میزان بارندگی در آزمایش های کنترل بود. در ساحل، بارش باران متوسط ​​۱.۱۲ میلیمتر در روز در جایی که مزارع باد وجود داشت، افزایش یافت.

وی همچنین گفت، "این افزایش بارش، به نوبه خود منجر به افزایش پوشش گیاهی و ایجاد یک چرخه بازخورد مثبت می شود."

ماموریت های خورشیدی تاثیر مثبتی بر دما و بارش داشتند. بر خلاف مزارع بادی، آرایه‌های خورشیدی تاثیر بسیار کمی بر سرعت باد داشتند.

Kalnay یکی دیگر از نویسندگان این تحقیق گفت: "ما دریافتیم که نصب و راه اندازی در مقیاس بزرگ مزارع خورشیدی و باد می تواند بارندگی بیشتری را به بار آورد و رشد گیاه را در این مناطق افزایش دهد." "افزایش بارندگی ناشی از تعاملات پیچیده اتمسفر است که به این دلیل رخ می دهد که پانل های خورشیدی و توربین های بادی باعث ایجاد سطوح سرزنده تر و تاریک تر می شوند.

Motesharrei  نویسنده دیگر گفت: "افزایش بارندگی و پوشش گیاهی، همراه با برق پاک به عنوان یک نتیجه از انرژی خورشیدی و باد، می تواند به کشاورزی، توسعه اقتصادی و رفاه اجتماعی در صحرای ساهارا، خاورمیانه و دیگر مناطق نزدیک کمک کند."

 

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۱۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بیش از ۸۸ میلیارد تومانی در پی بارش های اخیر در کلاله

فرهاد شیبک در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی بارش‌های اخیر که طی دو روز اخیر در استان داشتیم باعث شد تا شاهد آبگرفتگی و سیل در شهرستان کلاله باشیم.

وی افزود: در برآوردهای اولیه ای که انجام شده است ۸۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خسارت وارد شده است.

هزار و ۳۰۰ هکتار از مزارع گندم دچار خوابیدگی شدند

فرماندار کلاله گفت: این بارش‌ها باعث شد تا ریزش، رانش و آب شستگی در چهار نقطه، خسارت به معابر نقاط روستایی در پنج نقطه اتفاق افتد و دیوار و سقف چند مدارس شهرستان دچار آسیب شود.

وی با اشاره به اینکه هزار و ۳۰۰ هکتار از مزارع گندم دچار خوابیدگی شدند، ادامه داد: ۷۵ کیلومتر از راه‌های بین مزارع شهرستان کلاله تخریب شدند.

شیبک اظهار کرد: این خسارت‌ها در اختیار سازمان مدیریت بحران قرار خواهد گرفت تا در صورت امکان اعتباراتی برای جبران اختصاص داده شود.

کد خبر 6088710

دیگر خبرها

  • موج گرما صد‌ها میلیون نفر را می‌سوزاند!
  • خسارت بیش از ۸۸ میلیارد تومانی در پی بارش های اخیر در کلاله
  • میزان خسارت بارش شدید باران و رانش در رامیان چقدر بود؟
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • فواید و مضرات باران ۴۸ ساعته مازندرانی‌ها
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • برداشت حدود ۶۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • باران همچنان در این مناطق می‌بارد | شدت بارش‌ها در ۵ استان | وزش باد شدید و گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور
  • افزایش کارایی توربین بادی با بال پرنده