Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@14:59:57 GMT

پایش بردریافت کنندگان تسهیلات روستایی آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۳۳۵۲۱

پایش بردریافت کنندگان تسهیلات روستایی آغاز شد

ساری- ایرنا - سرپرست استانداری مازندران با بیان اینکه همه اعتبار مرحله نخست یک هزار و 657میلیارد ریالی تسهیلات روستایی و عشایری استان جذب شده گفت: پایش و نظارت بر دریافت کنندگان تسهیلات با هدف تحقق تولید و اشتغالزایی در چهارسطح آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، طرح اشتغال روستایی و عشایری از طرح های مهم دولت برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرهاست که پس از تصویب در مجلس شورای اسلامی با تایید شورای نگهبان در شهریور ماه 96 به استان های کشور ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سهم اعتبار طرح اشتغال روستایی مازندران یکهزارو 657 میلیارد ریال بوده است که سود آن برای روستاییان مناطق مرزی چهار درصد، برای مناطق معمولی 6 درصد و برای نواحی صنعتی و واحدهای تولیدی مستقر در آن‌ها و شهرک‌های صنعتی در شهرهای زیر 10 هزار نفر 10 درصد تعیین شده بود.
احمد حسین زادگان روز پنجشنبه در کارگروه تخصصی اشتغال مازندران با بیان اینکه با توجه به شرائط و وضعیت تحریم های اقتصادی علیه کشور ، هر گونه تسهیلات باید منتج به هدف گذاری تعیین شده شود، افزود: نظارت ها در سطح شهرستان، دستگاه اجرایی ، بانک ها و استانی انجام می شود.
وی در عین حال به تکانه های اقتصادی که شرایط را برای کسب و کار و تولید سخت کرده اشاره کرد و اظهار داشت: از آنجاییکه بیشتر تسهیلات پرداختی اشتغالزایی روستایی به حوزه تولیدات خرد پرداخت شده است،توجه به بازرگانی محصولات تولیدی آنان بسیار مهم است.
سرپرست استانداری مازندران یکی از مشکلات عمده استان را نبود صادر کنندگان و کاسب کاران حرفه ای دانست و ادامه داد: بررسی ها نشان داده است که بیشتر مازندرانی ها تولید کننده خوبی هستند اما در فروش و صادرات محصولات تولیدی صادرکنندگان بزرگی نداریم.
حسین زادگان تاکید کرد که برای حمایت از تولید کنندگان خرد که با دریافت تسیهلات اشتغالزایی روستایی فعالیت های تولیدی در سطح کم آغاز کرده اند باید شرکت های بازرگانی خریدار شکل بگیرد تا تولیدات آنان روی دست آنان نماند.
وی گفت: از آنجاییکه مرحله دوم تسهیلات اشتغال روستایی بزودی ابلاغ می شود، انتظار داریم پایش و نظارت بر تحقق اهداف تولید و اشغالزایی با پرداخت تسهیلات مرحله نخست به درستی گزارش شود.
بر پایه آمار دبیرخانه شورای اشتغال مازندران از ابتدای سال جاری تاکنون هشت هزار طرح در سامانه کارا مازندران ثبت شد که پس از غربالگری و بررسی های کمیته های فنی شهرستانی و استانی یکهزار و 500 طرح موفق به جذب تسهیلات اشتغال روستایی شدند که با جذب این میزان اعتبار برای 2 هزار و 500 نفر شغل ایجاد شده است.
**رضایت از فعالیت های اشتغالزایی و توانمندی افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد مازندران
سرپرست استانداری مازندران از فعالیت های توانمندی و اشتغالزایی افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد استان قدر دانی کرد و گفت: اگرچه بیشتر این افراد سابقه و مهارت های خوب تولید و اقتصادی به لحاظ توانمندی های جسمی و روحی در جامعه ندارند، اما بررسی ها نشان داده است که تسهیلات اشتغالزایی در این جامعه هدف به انحراف نمی رود.
حسین زادگان با بیان اینکه عمده ترین مشکلات این افراد فروش محصولات از جمله صنایع دستی، گیاهان دارویی و تولیدات کشاورزی آنان است، بیان داشت: دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی باید در بازرگانی محصولات تولیدی این قشر بیشتر کمک کنند.
مدیر کل تامین اجتماعی مازندران نیز در این جلسه بر لزوم رصد و نظارت بر تداوم تولید و اشتغالزایی واحدهایی که از تسهیلات دولتی بهره مند می شوند، تاکید کرد و گفت: به نظر می رسد تعداد بیکاران در استان روز به روز اضافه می شود.
سیدعلی اصغر محمودی افزود: دولت در شرایط بد اقتصادی تسهیلات ارزان قیمتی را برای اشتغال و تولید پرداخت می کند و باید به هدف آن برسیم.
طبق آمار سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران نرخ بیکاری فصل تابستان این خطه شمال کشور 10 درصد بود که نسبت به میانگین کشوری 2.2 درصد کمتر است.
6990/1899

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد اشتغال تسهيلات مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۳۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خواجه ای گفت: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

وی ابراز کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال جاری ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: در حال حاظر میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم نظیر است.

خواجه ای تاکید کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

وی افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان، از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

کد خبر 6098020

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۰۰ درصدی تعهد اشتغال در اردبیل
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • تسهیلگری مجوزها و زیرساخت مشوق‌ ایجاد اشتغال است
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد