Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با بیان اینکه وقف از برکات مهمی است که محدود به دین اسلام نمی شود، گفت: جایزه نوبل یک موقوفه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی در همایش یاوران وقف از عدم تبیین قوانین مرتبط با موقوفه خواری به عنوان خلاء مهم حوزه وقف نام برد و با اشاره به سخنان رئیس کل دادگستری استان در رابطه با برخورد قاطعانه دستگاه قضا با متخلفین حوزه وقف، اظهار داشت: قانون پشتوانه محکمی برای موقوفات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی متاسفانه برخی افراد سودجو و منفعت طلب، وقف را یک ملک رهاشده می دانند، افزود: در صورتی که اگر مردم بدانند که قوانین محکمی در رابطه با موقوفات وجود دارد، شاهد تخطی کمتری در این زمینه خواهیم بود و رسانه ها به ویژه صدا و سیما باید در این رابطه ورود پیدا کنند.

 

آیت الله نعیم آبادی با اشاره به اینکه وقف هم خود از مصادیف معروف است و هم احیاکننده دیگر معروف هاست، عنوان کرد: ترویج وقف نباید محدود به یک روز و یا یک هفته و حتی یک دستگاه باشد.

 

وی با اذعان به اینکه در رابطه با نشر و تبلیغ فرهنگ وقف همانند خمس دچار غفلت شده ایم، تصریح کرد: وقف در مقام تبلیغ تنها مانده است و باید برای برون رفت از وضع موجود، جریان تبلیغ در جامعه راه اندازی شود.

 

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با تاکید بر اینکه ابتدا باید وقف را بشناسید و سپس به شعار همه واقف باشیم عمل کنید، گفت: همه افراد یک محله و یک روستا می توانند با دارایی ها اندک نیز یک موقوفه ایجاد کنند.

 

وی در ادامه از جایزه نوبل به عنوان یک موقوفه یاد کرد و افزود: آقای نوبل پس از کشف باروت و متوجه شدن به آثار زیانبار آن، احساس گناه کرد و برای رهایی از آن، ثروت خود را برای ایجاد صلح در جهان وقف کرد اگرچه گاهی هم این جایزه به انورسادات و نتانیاهو هم داده شده است، اما اصل هدف، کاری مبارک است.

 

نعیم آبادی با اشاره به اینکه وقف برای عزاداری امام حسین(ع) از کارهای بسیار پسندیده و نیکوست اما در نظر گرفتن تنوع و نیازهای روز جامعه در نیات ضرورتی انکارناپذیر است، بیان کرد: لگر موقوفات و رقبات فراوان و با نیات متنوع ایجاد شود می تواند در بخش های مختلف منشا خیر فراوان باشد.

 

وی همچنین با ذکر این نکته که امامزاده ها انوار درخشانند، تصریح کرد: این انوار را خیلی ها ازجمله وهابیت نمی تواند ببیند و این افراد با هرچه که به پیامبر مربوط می شود مخالفت می کنند؛ در حالی که این انوار تابناک هم جلو معصیت را می گیرند و هم منشا خیر و برکات می باشند.

 

امام جمعه بندرعباس با یادآوری اینکه باید بدانیم که هرجایی که دشمن هدف قرار داده بسیار با اهمیت است و به همان مقدار که آنها برای تخریب آن تلاش می کنند ما نیز باید برای احیای آن کار کنیم، تاکید کرد: همه باید به زیارت امامزاده ها بروند و همچنین برای امامزاده ها وقف ایجاد کنند.

 

وی افزود: امامزاده ها کانون نور و از مصادیق کوثر هستند که باید بیش از پیش مورد توجه مردم قرار گیرند.

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: اردبیل هفته کتاب و کتابخوانی خوزستان شیراز استان همدان تبریز ۲۰۱۸ افتتاح پروژه نهم ربیع الاول بیرجند نماینده ولی فقیه در هرمزگان هفته وقف جایزه نوبل همایش یاوران وقف موقوفات آیت الله نعیم آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۴۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: پشتوانه‌ی عملیات غرور آفرین وعده‌ی صادق، جامعه‌ی علمی ما است و ما باید در نظر بگیریم که درست است که ما یک دهه قبل از سال ۱۴۰۴ (چشم انداز ۲۰ ساله) رتبه‌ی نخست علمی منطقه را به خود اختصاص داده‌ایم اما اگر زنگ خطر را جدی نگیریم، ممکن است این رتبه را از دست بدهیم.

روح‌اله متفکر آزاد عصر روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در آئین گرامیداشت مقام شامخ معلم در دانشگاه تبریز اظهار کرد: از جمله کارهایی که ما در مجلس شورای اسلامی انجام دادیم، پیش‌بینی حکمرانی آینده‌ی کشور بود. به‌طوریکه ما سعی کردیم مشخص کنیم که ۲۰، ۳۰ سال آینده در کجا و چه وضعیتی قرار خواهیم گرفت.

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اکنون جزو کشورهای جوان جهان محسوب می‌شویم اما ۲۰ سال دیگر جزو کشورهای پیر خواهیم بود و بحران فعلی ما که بحران اشتغال است، در ۲۰ سال بعد جای خود را به بحران جمعیت خواهد داد. لذا ما در حال پیش‌بینی وضعیت‌هایی این چنینی برای آینده‌ی کشور هستیم تا همانطور که اکنون بسیاری از مشکلات بخاطر اولویت‌بندی نکردن کارهای مهم در گذشته به وجود آمده، آیندگان نیز در مورد ما اینطور فکر نکنند که چرا مسئولان وقت در خصوص مشکلاتشان فکری نکردند.

رئیس فراکسیون دانشگاهیان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما قبول داریم که مشکلاتی داریم و ما به واسطه‌ی دیدارهای مردمی از مشکلات مردم مطلع هستیم. اما میزان بزرگ نمایی مشکلات و ایجاد بحران ذهنی در جامعه بی‌سابقه است و این موضوع از مرزهای اختلافات سیاسی عبور کرده است و ما نیازمند بازگشت به آرامش فکری هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مبارزه‌ی فساد در کشور نیز گفت: مبارزه با فساد در ساختار ما به صورت جدی در حال رخ دادن است. بسیاری از ما شاهد وایرال شدن فیلم عذرخواهی مسئولان شرکت خودروساز ژاپنی از مردم در فضای مجازی بودیم. اما چرا کسی از استعفای نفر دوم دستگاه قضایی کشور که بخاطر عدم ایجاد شبهه در نحوه‌ی قضاوت پرونده‌ی فرزندان این شخص انجام شد، سخن نگفت؟ درست است که عده‌ای بحق معتقدند که نباید در دستگاه قضا فساد باشد؛ اما آیا بازداشت فرزندان نفر دوم دستگاه قضایی کشور و استعفای این فرد، مصداق مبارزه با فساد نیست؟

نماینده‌ی مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص برخی از  مصوبات برنامه‌ی هفتم توسعه خاطرنشان کرد: در حال حاضر سه سال است که شاهد رشد اقتصادی کشور هستیم و قطعا این روند ادامه خواهد داشت و در صورت رسیدن به رشد اقتصادی هشت درصدی، از بحران اقتصادی خارج خواهیم شد و ما طراحی شش مرکز علمی را در برنامه‌ی هفتم توسعه تصویب کردیم تا با تمرکز بر بخش خصوصی بتوانیم از ظرفیت فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در علوم مختلف در این مراکز استفاده کنیم.

متفکرآزاد، تخصیص بودجه‌ی اختصاصی برای تجهیز و بروزرسانی برخی از مراکز پژوهشی و آزمایشگاهی در کشور را از دیگر مصوبات برنامه‌ی هفتم توسعه کشور برشمرد و افزود: قانون‌مند کردن اندیشکده‌های علوم انسانی از جمله مصوبات مهم برنامه‌ی هفتم توسعه‌ی کشور است؛ چراکه اندیشکده‌های حلقه‌ی وصل حکمرانی کشور هستند و با این قانون هر متفکری که بتواند اندیشه‌ای برای حکمرانی تولید کند، می‌تواند دارای یک اندیشکده باشد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به انقباض اقتصادی توسط دولت در برخی از سازمان‌ها و نهادها گفت: دانشگاه‌ها جزو مراکزی هستند که مشمول این انقباض اقتصادی نشدند که این موضوع نشان دهنده‌ی اهمیت جایگاه دانشگاه‌ها هست و من در همینجا یک خبر خوش به دانشگاهیان دانشگاه تبریز بدهم که در بودجه‌ی سال آینده مبلغ بسیار خوبی برای این دانشگاه که جزو دانشگاه‌های تاپ کشور محسوب می‌شود، در نظر گرفته‌ایم.

عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عملیات وعده‌ی صادق خاطرنشان کرد: عملیات وعده‌ی صادق برای کشور ما امنیت‌آفرین بود و ما علاوه بر پاسخ رژیم کودک کش صهیونیستی که در طول این مدت ۸۰ هزار نفر را زخمی و ۳۵ هزار نفر را به شهادت رساند و بلوک غرب نیز در مقابل این کار سکوت کردند، کاری کردیم که دهه‌ها آرامش و امنیت کشور تأمین شد.

وی در خاتمه گفت: پشتوانه‌ی این عملیات غرور آفرین جامعه‌ی علمی ما است و ما باید در نظر بگیریم که درست است که ما یک دهه قبل از سال ۱۴۰۴ (چشم انداز ۲۰ ساله) رتبه‌ی نخست علمی منطقه را به خود اختصاص داده‌ایم اما اگر زنگ خطر را جدی نگیریم، ممکن است این رتبه را از دست بدهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • ثبت ۷۸ موقوفه در کردستان
  • اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند
  • استفاده از ظرفیت ۵۰ نفر امین برای مدیریت موقوفات متصرفی سمنان
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • مجلس مقتدر با پشتوانه مردمی شکل می‌گیرد