Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا شیرانی رئیس اولین سمپوزیم بین‌المللی جراحی صورت در نشست خبری این سمپوزیم با اشاره به تبلیغات بسیار در زمینه جراحی زیبایی، گفت: دستکاری بیش از حد صورت و انجام انواع اعمال زیبایی می‌تواند به دلیل مشکلات روانی، بیکاری و اعتماد به نفس پایین مربوط باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بمب تبلیغاتی زیبایی در جامعه ما رواج پیدا کرده است و این مسئله به افزایش اعمال جراحی زیبایی غیر ضروری دامن زده است.

شیرانی اظهار کرد: افرادی که مشکلات روانی یا اعتماد به نفس پایین دارند، فکر می‌کنند اگر با انجام اعمال جراحی زیبایی چهره‌ زیباتری پیدا کنند در جامعه موفق‌تر خواهند بود، به همین دلیل نقش جامعه آرام در رفتار افراد بسیار موثر است.

وی افزود: در جامعه‌ای که افراد از استرس و اضطراب رنج ببرند، به جای آنکه به فکر پیشرفت‌های مثبت باشند و بیش از توجه به ابعاد اجتماعی و علمی، به ابعاد ظاهری خود توجه می‌کنند.

رئیس اولین سمپوزیم جراحی صورت گفت: اگر جراحان سه عامل مهم را در جراحی زیبایی لحاظ کنند، در این صورت شاهد کاهش عوارض جراحی خواهیم بود.

محدودیت فعالیت جراحان در مطب‌ها

وی افزود: نکته اول آن است که در مواردی برخی بیماران به جای مشاوره جراحی به مشاوره روانپزشکی نیاز دارند. فاکتور دوم در این موضوع طرح درمان درست بوده که در این صورت عوارض جراحی کاهش پیدا خواهد کرد و بیمار رضایت کافی خواهد داشت.

شیرانی تأکید کرد: دانش و تجربه بالای جراح در جراحی زیبایی نقش مهمی در کاهش عوارض جراحی‌های زیبایی دارد. در صورتی که بیماری درست جراحی نشود، بیمار مجبور به جراحی مجدد خواهد بود و این مسئله به افزایش هزینه‌های بیمار و کشور منجر می‌شود.

این متخصص جراحی فک و صورت تصریح کرد: مردم توجه داشته باشند که گرفتار بمباران‌های تبلیغات زیبایی نشوند. متأسفانه به تازگی شاهد تبلیغات جراحی‌های زیبایی نامعقول چون گوش الاغی، چشم گربه‌ای و از این دست اعمال زیبایی هستیم.

شیرانی با بیان اینکه جراحی‌های بینی رکورددار اعمال زیبایی در ایران است، گفت: پس از جراحی بینی، تزریق ژل و بوتاکس بیشترین اعمال زیبایی در کشور است.

رئیس اولین سمپوزیم بین‌المللی جراحی صورت، با اشاره به محدودیت فعالیت جراحان در مطب‌ها، گفت: انجام اعمال جراحی با بیهوشی کامل به صورت تزریقی در مطب‌ها ممنوع است و تنها اعمال زیبایی چون افتادگی پلک، تزریق ژل و بوتاکس را می‌توان با بی‌حسی موضعی پزشکان و جراحان در مطب‌ها انجام دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۵۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: افرادی که سال جاری در کنکور سراسری آزمون خواهند داد مراقب باشند در دام کلاهبرداران اینترنتی گرفتار نشوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سیدمصطفی مرتضوی اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به تاریخ برگزاری مرحله اول کنکور سراسری، مجرمان سایبری با استفاده از ترفندهای کلاهبرداری خود با تبلیغات اغوا کننده در فضای مجازی مبنی بر فروش سوالات کنکور اقدام به کلاهبرداری از دانشجویان و دانش آموزان می‌کنند.

وی افزود: به هیچ عنوان سوالات کنکورها قبل از زمان برگزاری و آغاز کنکور، جایی درج و افشاء نشده است و تبلیغات فروش سوالات در فضای مجازی در اصل به دو صورت است که یا سوالی در اختیار فرد نیست، تبلیغ دروغین است و با هدف اخذ وجه اتفاق می‌افتد یا سؤالاتی که در قبال دریافت پول به متقاضی ارائه می‌شود مربوط به کنکور سنوات گذشته است که به دروغ به عنوان سوالات جدید ارسال می‌شود.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: با توجه به بالا بودن امنیت طراحی، تکثیر و توزیع سوالات کنکور دانشجویان و دانش آموزان فریب این نوع تبلیغات جعلی را در فضای مجازی نخورند و از اعتماد کردن به کاربران در فضای مجازی و واریز کردن مبالغی مبنی بر دریافت سوالات خودداری کنند چراکه این نوع تبلیغات تنها جهت کلاهبرداری صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: شهروندان هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند و در صورتی که در هر ساعت از شبانه روز با کلاهبرداری اینترنتی و یا برداشت‌های غیر مجاز از حساب‌های بانکی خود مواجه شدند، موضوع را به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به شماره ۰۹۶۳۸۰ گزارش دهند.

کد خبر 747693

دیگر خبرها

  • حکیم یا بردپیت؟
  • شرم از بدن
  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج- چالوس و آزادراه تهران - شمال
  • کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • لیست مرکز کاشت دندان در تهران
  • اعمال محدودیت در برگزاری تظاهرات حامی فلسطین در فرانسه و ایتالیا
  • اعمال محدودیت تردد ناشی از سیل در کاشان
  • بررسی نقش روتین پوستی در سلامت پوست