Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری مازندران با نامطلوب دانستن وضعیت معادن شن و ماسه در استان، گفت: اخیراً مجوزهایی در رابطه با برداشت شن و ماسه از رودخانه‌ها صادر شده ولی طبق اعلام دادستانی مرکز استان، برخی از این مجوزهای برداشت، شفاف و قانونی نبوده است. به گزارش بلاغ، حجت الاسلام محمدعلی تقوی‌فرد در جلسه ساماندهی برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه‌های استان که با حضور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، رئیس سازمان صنعت، معدن، تجارت و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران برگزار شد، اظهار کرد: وجود بستر مناسب رودخانه حق عموم مردم استان مازندران است که این مهم باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی مصوبات شورای حفظ حقوق بیت المال دادگستری مازندران را لازم الاجرا برشمرد و افزود: برداشت بی‌رویه و غیرمجاز شن و ماسه به صورت متفرقه یک معضل جدی است و معادن شن و ماسه باید در قالب مجتمع ساماندهی شوند که این امر تا امروز محقق نشده است.
 
رئیس کل دادگستری مازندران با نامطلوب دانستن وضعیت معادن شن و ماسه در استان مازندران، تصریح کرد: محیط زیست آبزیان رودخانه جاده هراز به دلیل برداشت‌های غیرمجاز معادن شن و ماسه تخریب شده که وقوع این امر باعث نامناسب شدن چهره این مناطق نیز شده است.
 
رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال دادگستری مازندران با اشاره به این مطلب که برداشت غیرمجاز شن و ماسه باعث تخریب رودخانه‌های استان شده است، تأکید کرد: این مساله وضعیت رودخانه‌ها را بحرانی کرده و موجب آسیب دیدن محیط زیست آبزیان و بستر بسیاری از رودخانه‌های مازندران از جمله بابلرود شده است.
 
 تقوی‌فرد بیان کرد: اخیراً هم مجوزهایی در رابطه با برداشت شن و ماسه از رودخانه‌ها صادر شده که قرار بود شرکت آب منطقه‌ای در خصوص صدور مجوز توجه ویژه داشته باشد؛ ولی طبق اعلام دادستانی مرکز استان، برخی از این مجوزهای برداشت شفاف و قانونی نبوده است که مقرر شد مدیران آب منطقه‌ای و صنعت، معدن و تجارت استان در این خصوص بررسی و نتیجه را ظرف یک هفته اعلام کنند.
 
وی تأکید کرد: بعضاً برداشت‌ها در عمق چند متری از کف رودخانه‌ها را نیز در برخی مناطق رودخانه‌ای مازندران شاهد بودیم که متاسفانه باعث بروز خسارات مالی و حتی جانی نیز شده است.
 
رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال دادگستری مازندران متذکر شد: نگاه عمومی بر این است که شرکت آب منطقه‌ای، امور اراضی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، متولی برداشت قانونی شن و ماسه از رودخانه‌ها هستند که این سه مرجع باید برای ساماندهی قانونی برداشت‌ها با یکدیگر هماهنگ باشند.
 
به گفته تقوی‌فرد، در حال حاضر برداشت شن و ماسه از رودخانه‌های استان در حال افزایش است که البته برخی از این برداشت‌ها دارای مجوز نیز هستند.
 
انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۸۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل خسارتی به ذخایر گندم‌ وارد نکرد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت:️ بیش از ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف منتقل شده‌اند و فقط ۷ درصد گندم‌های موجود در فضای باز مورد مراقبت قرار گرفت که عملیات تخلیه و انتقال آنها به سیلوها، فضا‌های استاندارد و کارخانجات آرد در حال انجام است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  نبی‌پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در ارتباط با وضعیت ذخایر گندم استان بعد از سیل اخیر اظهار داشت: ️با اطلاع‌رسانی هواشناسی و پس از برگزاری نشست‌های مدیریت بحران، گندم‌هایی که در فضای باز نگهداری می‌شد با همکاری استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی مراکز روباز با کاورکشی پوشانده و به طور کامل محافظت شد، از این رو در بارش‌های اخیر هیچگونه خسارتی ندیدند.

وی افزود:️ بیش از 510 هزار تن گندم به مراکز مسقف منتقل شده‌اند و فقط 7 درصد گندم‌های موجود در فضای باز مورد مراقبت قرار گرفت که عملیات تخلیه و انتقال آنها به سیلوها، فضا‌های استاندارد و کارخانجات آرد در دشت آزادگان، حمیدیه، هویزه و اهواز در حال انجام است.

سامانه جامع فناوری اطلاعات خرید تضمینی گندم آغاز به‌کار کرد

بنابر این گزارش اما اسدی رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان در باره وضعیت گندم های آماده برداشت اظهار داشت: در طوفان و بارندگی‌های اخیر، به بیش از 100 هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا 50 درصد خسارت وارد شده و 200 هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی افزود: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده و امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدایت سالانه ۴ میلیون مترمکعب آب به سفره های زیرزمینی اشتهارد
  • ۲۷ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در مزارع آمل تخریب شد
  • آغاز برداشت برگ‌های زمردین چای از باغ‌های گیلان و مازندران
  • جوابیه آب منطقه‌ای آذربایجان غربی در خصوص برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • سیل خسارتی به ذخایر گندم‌ وارد نکرد
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور