Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در شرایط فعلی کشور و کمبود اعتبارات نباید پروژه‌ای با اشکالات فنی اجرا شود که قابل گذشت نیست و با عاملی که موجب بی‌کیفیتی پروژه‌ها شده، برخورد صورت گیرد.

به گزارش ایسنا،«اقبال عباسی» 24 آبان‌ماه در شورای برنامه‌ریزی و مدیریت چهار محال و بختیاری، اظهار کرد: برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام از مشارکت بخش خصوصی و خیرین استفاده شود تا اتمام این پروژه‌ها سریع‌تر صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان این‌که باید بر پروژه‌ها نظارت دقیق شود و بیش از پیش استانداردها مورد توجه قرار گیرد، افزود: اشکالات پروژه‌هایی که دارای مشکلات فنی هستند، برطرف شوند. 

عباسی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی کشور و کمبود اعتبارات نباید پروژه‌ای با اشکالات فنی اجرا شود که قابل گذشت نیست و با عاملی که موجب بی‌کیفیتی پروژه‌ها شده، برخورد صورت گیرد. 

وی ادامه داد: نظارت بر پروژه‌های شهرداری و دهیاری‌ها بیش از پیش شود و در زمان بندی اجرای پروژه‌ها دقت شود که از عوامل مهم است. 

عباسی گفت: مشکل تأمین آب شرب روستای رو دشت از توابع شهرستان اردگان نیز با حضور هماهنگی امور عمرانی استانداری استان و مدیر آب و فاضلاب روستایی برطرف شود. 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان «طهمورث الیاسی‌بختیاری» نیز اظهار کرد: لازم است مدیران دستگاه‌های اجرایی در شورای فنی استان شرکت کنند. 

وی با اشاره به این‌که 9 درصد بودجه استان به عمران شهری اختصاص داده شده است، گفت: باید برای بودجه سال 98 چارچوبی ارائه شود که پروژه‌های با اولویت به اتمام برسند. 

الیاسی‌بختیاری افزود: آمادگی داریم تا همه پروژه‌های شهری که جنبه خدمات‌رسانی دارند را به شهرداری‌ها واگذار کنیم. 

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان «علی شهریارپور» نیز گفت: 2302 پروژه در حال اجرا در استان داریم که از این تعداد 1715 پروژه شامل پروژه‌های مستمر و نیمه تمام است و باید در طول سال‌های آینده تأمین اعتبار شوند. 

وی افزود: امسال 650 میلیارد تومان اعتبار از منابع مختلف برای طرح‌های استان در نظر گرفته شده که از این میزان تاکنون 292 میلیارد تومان اختصاص داده شده است که اگر این روند ادامه یابد سه سال طول می‌کشد تا اعتبارات مصوب امسال را تأمین کنیم که این امر روند مطلوبی در اختصاص اعتبارات نیست. 

شهریارپور در خصوص پروژه‌های در حال اجرا در استان به تفکیک تعداد و نوع پروژه از اعتبارات سال 97، گفت: پروژه‌های احداثی از منابع مختلف 711 مورد با اعتبار 321 میلیار تومان، هستند مانند احداث مراکز آموزشی که برای استان اثرگذار خواهند بود و عمده پروژه‌ها در این دسته جای می‌گیرند. 

وی ادامه داد: 499 پروژه با اعتبار 71 میلیارد تومان از پروژه‌های تعمیر و تجهیز، 554 پروژه‌های توسعه‌ای با اعتبار 82 میلیارد و 300 میلیون تومان، پروژه‌های خدماتی 315 مورد با اعتبار بیش از 21 میلیارد تومان و 223 طرح‌ مطالعاتی با اعتبار بیش از 9 میلیارد تومان از دیگر پروژه‌ها محسوب می‌شوند. 

شهریارپور گفت: امسال از تمام منابع 6 پروژه جدید با اعتبار 570 میلیون تومان در استان آغاز شده است و حدود 2296 طرح نیمه تمام با اعتبار 506 میلیارد تومان داریم. 

وی با بیان این‌که سرانه اعتبار پروژه‌های مصوب برحسب شهرستان پاسخگو نیست، گفت: اتمام پروژه‌های نیازمند مساعدت، استفاده از منابع جدید و مشارکت بخش خصوصی است تا سریع‌تر به بهره‌برداری برسند. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری مجید نظری نیز گفت: پروژه‌های ملی، ملی استانی و مستمر 1715 مورد هستند  که 350 مورد زیر 50 درصد، 250 مورد میان 50 تا 80 درصد و 220 مورد بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارند و حدود 9 هزار و 500 میلیارد تومان برای اتمام این پروژه‌ها نیاز است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استاندار منطقه چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۸۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن

استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی سنگ‌های معدنی در این استان تأکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ابوطالب شفقت، صبح امروز، در مراسم روز کارگر در لرستان، گفت: ذخایر باارزش سنگ و مواد معدنی در این استان وجود دارد.

او اضافه کرد: سنگ گوهره یکی از سنگ‌های باارزش کشور است که از معادن لرستان تولید و استخراج می‌شود و در بازار سنگ کشور به فروش می‌رسد.

گزارش| سنگ و معدن ظرفیتی مغفول برای اشتغال پایدار در لرستان/ ذخایر زیرزمینی گنجی پنهان برای آبادانی استان

استاندار لرستان با بیان اینکه دولت سیزدهم دولت خدمتگزار و دولت کار است، بیان کرد: ما باید در راستای جهش تولید و افزایش کیفیت محصول تلاش کنیم.

شفقت با لزوم توجه به مشکلات کارگران در لرستان، یادآور شد: سنگ‌های معدنی باید توسط صنعتگران بومی در داخل این استان فرآوری شود و از خام‌فروشی سنگ‌های معدنی باید جلوگیری کنیم.

3میلیون تن سنگ ساختمانی و تزئینی سالانه از معادن لرستان استخراج می‌شود و  میزان ذخایر سنگ این استان 12 درصد کل سنگ کشور است.

میزان ذخایر سنگ لرستان 68.5 میلیون تن و میزان استخراج سالیانه هم یک میلیون 269 هزار تن است.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • اعطای ۸۰ مجوز گردشگری در استان چهارمحال و بختیاری
  • تأکید پلیس به برخورد قاطع با سرقت و کشف جرایم
  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور
  • اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • صدور هشدار سطح نارنجی در چهار محال و بختیاری
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن