Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس در آئین کلنگ زنی ریل جیرفت به بم ضمن تقدیر از وزیر راه و شهرسازی و رییس کمیسیون عمران مجلس و معاونین وزیر برای حضور در جنوب کرمان گفت: امروز یکی از روزهای فراموش نشدنی در تاریخ جنوب کرمان است چرا که یکی از آرزوهای دیرین مردم این منطقه محقق می شود.

به گزارش ایسنا، یحیی کمالی پور افزود: از همه نمایندگان ادوار گذشته مجلس جنوب کرمان که در این مسیر حرکت کردند تشکر می کنم لذا این مهم با وحدت و همدلی بین مردم و مسئولان محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که جنوب کرمان در راه توسعه و آبادانی قرار گرفته است بیان کرد: گازرسانی به شهرستان جیرفت در حال اتمام است، شهر شدن علی آباد و بخش شدن اسفندقه از برنامه های مهمی است که در سال جاری محقق می شود.

وی ادامه داد: با توجه به احداث خط ریل آینده‌ای روشن برای مردم این منطقه پیش بینی می‌شود.

کمالی پور با اشاره به وجود ۱۲۰۰ کیلومتر راه روستایی فاقد آسالفات در شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد خاطرنشان کرد: بافت قدیم شهرستان‌های جنوبی نیاز به حمایت دارد؛ زیرا از توان شهرداری‌ها و سایر ارگان‌ها خارج است.

نماینده پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس شورای اسلامی هم در ادامه این آیین ضمن تبریک آغاز عملیات اجرایی ریل گفت: امروز روز تحقق خالص‌ترین و ناب‌ترین خواسته مردم جنوب کرمان بود که با پیگیری نمایندگان جنوب کرمان در مجلس شورای اسلامی محقق شد.

احمدحمزه افزود: این راه آهن ادامه پیدا می‌کند پس از جیرفت رودبار قلعه گنج به بندر جاسک منتقل می شود و جاسک که بعنوان یک بندر استراتژیک برای کشور محسوب می شود.
وی تصریح کرد: احداث راه آهن به دلیل تولید سالیانه چهار و نیم میلیون تن محصولات کشاورزی و معادن و از طرفی جوابگو نبودن شبکه حمل و نقل زمینی الزامی بود و امروز با حمایت دولت تدبیر و امید محقق شد.

وی با اشاره به ترانزیت بالای محور بندرعباس- منوجان-کهنوج – جیرفت افزود: ترانزیت های افغانستان از این مسیر حرکت می کند و این نشان از اهمیت این مسیر ترانزیتی دارد.

حمزه بیان کرد: شاخص بهرمندی از راه روستایی در پنج شهرستان جنوبیکرمان بسیار پایین است و ۱۶۰۰ کیلومتر راه روستایی خاکی داریم و ۹۰۰ کیلومتر راه در دست اقدام لذا نیاز به توجه ویژه به این منطقه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۸۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالحی صبح پنج شنبه به خبرنگاران بیان کرد: جمعی از طلاب خواهر حوزه‌های علمیه بیرجند و خوسف از ظرفیت‌های گردشگری خوسف بازدید کردند.

رئیس میراث فرهنگی خوسف گفت: این کاروان ۷۵ نفره در سفر یک روزه به این شهرستان از منظر و بافت ۵۰۰ هکتاری فرهنگی تاریخی خوسف، آرامگاه ابن حسام، مزارع کشاورزی، خانه‌های تاریخی دکتر شکوهی و میرزا جعفر، مسجد جامع و دریاچه طبیعی گواب این شهر دیدن کردند.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خوسف افزود: تبیین شاخص‌های مختلف معماری اسلامی، انتقال فرهنگ و هنر منطقه، اهمیت میراث تاریخی و کهن و حفظ و نگهداشت آن از جمله اهداف تورهای گردشگری یک روزه است.

وی گفت: شهر خوسف در ۳۶ کیلومتری غرب بیرجند و در حاشیه کویر لوت قرار گرفته است و به دلیل وجود کتیبه‌های تاریخی کال جنگال در نزدیکی خوسف و وجود محوطه‌های قبل از اسلامی، نشان از قدمت این شهرستان در این دوران دارد.

صالحی افزود: در دوران اسلامی، اوّل بار جیهَانی در اَشکال العالم از خوسف نام برده و می‌نویسد: «شهری خُرد است و در آن بُستان‌های بسیار و زراعت همراه است و عمارت فراوان و آب‌های بسیار.»

وی گفت: حمدالله مستوفی اولین کسی است که در سال ۷۴۰ ه. ق در نُزهه القلوب نام کنونی خوسف را آورده و درباره آن چنین می‌گوید: «خوسف شهر کوچکی است و چند موضع توابع دارد و آب آن از رودخانه باشد و دیه‌ها را آب از کاریز باشد و در آنجا همه نوع محصولی حاصل آید.»

مسئول میراث فرهنگی خوسف گفت: حافظ اَبرو در مورد تعداد دهات، مزارع و موقعیت شهر خوسف چنین نوشته: «بیست قریه و صد مزرعه از توابع خوسف است که بر کنار بیابان است و بر آن طرف بیابان، حدود کرمان است. خَبیص از نواحی آن است و آن را بیابان لوت خوانند و در تابستان از آن موضع نمی‌توان گذشت.

صالحی یادآور شد: بافت تاریخی خوسف که از دوران صفویه به بعد شکل گرفته، نشان از پیشینه عظیم معماری در این شهر دارد. بیشتر آثار معماری فعلی شهر متعلق به دوره صفوی تا قاجار است.

کد خبر 6094885

دیگر خبرها

  • خودرو پژو در جیرفت طعمه حریق شد
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • کشور در حوزه اقتصاد نیاز به وعده صادق دارد
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس مانده است
  • آیین دادرسی تجاری در انتظار تصویب مجلس
  • زلزله ۴.۷ ریشتری فاریاب را لرزاند