Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان اسدآباد گفت: با توجه به تولید مبل منبت و رنگ‌آمیزی سفال در اسدآباد این شهرستان استعداد مبدل شدن به یکی از قطب‌های تولید در این محصولات را دارد که باید برای موفقیت در این امر با همت و کمک یکدیگر نسبت به خوشه‌ای شدن این اشتغال‌ها در شهرستان اقدام کنیم.

به گزارش ایسنا، «کریم حمیدوند» در نشست با جوانان اسدآبادی اظهار کرد: اشتغال در بخش دولتی عملاً تعطیل بوده و باید تلاش کنیم با کمک تسهیلات اشتغالزایی که به شهرستان اختصاص می‌یابد کارآفرینان در بخش خصوصی نسبت به ایجاد اشتغال برای جوانان اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی میزان تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری سال گذشته این شهرستان را 8 میلیارد و 400 میلیون تومان برشمرد و افزود: سال گذشته از این تسهیلات استقبال چندانی نشد اما با وجود این امر نسبت به جذب کل این تسهیلات در شهرستان اقدام کردیم.

حمیدوند با اشاره به این‌که سال آینده نیز تسهیلاتی در این‌باره وجود خواهد داشت که اولویت با جوانان خواهد بود، تصریح کرد: باید در پرداخت تسهیلات نسبت به هدفمندی پرداخت  این تسهیلات با توجه به نیازها، محصولات تولیدی و پتانسیل‌های معدنی شهرستان در راستای ایجاد اشتغال توجه ویژه‌ای شود.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد تعاونی‌های تولید توسط جوانان اسدآبادی با استفاده از تسهیلات اشتغالزایی یکی از موارد اشتغال‌های هدفمند و قابل رشد و توسعه در شهرستان می‌تواند باشد.

فرماندار در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کنار گذر اسدآباد خاطرنشان کرد: ضمن آلودگی‌های صوتی و زیست محیطی با توجه به تردد بسیاری از خودروهای سبک و سنگین از اسدآباد به علت قرار گرفتن اسدآباد در مسیر بزرگراه کربلا و استان‌های غرب کشور هر ساله 3 چهارم درآمد شهرداری صرف هزینه برای نگهداری و ترمیم خیابان  22 بهمن می‌شود که افتتاح کنار گذر به‌عنوان یکی از پروژه‌های ملی از این معضلات و هزینه‌ها کاسته و موجب خواهد شد این هزینه را شهرداری در عمران و آبادانی حوزه‌های دیگر سطح شهر صرف کند.

حمیدوند در ادامه با اشاره به معرفی سید «سعید شاهرخی» به‌عنوان استاندار جدید استان همدان، تصریح کرد: سید «سعید شاهرخی» یکی از جمله استانداران باتجربه و جوان و  با هدف و انگیزه بالا بوده که دارای رویکرد توجه به بانوان و قشر جوان جامعه است که امیدواریم با وجود وی بتوانیم هر چه بیشتر از فکرهای جوان استفاده کرده و جوانان اتاق فکر ما مسئولان باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسدآباد مبل و منبت منطقه همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۸۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان وبلوچستان،سفال کلپورکان نمادی از هنر دستان زنان بلوچ شهر علم و فرهنگ با قدمت هفت و هزار سال در کلپورگان سراوان است.
خانم منفرد مانند دیگر بانوان روستا در این روستا به کار پخت سفال می‌پردازد.
اکنون دختران دانشجوی دانشگاه پیام نور سراوان برای معرفی بهتر سفال میخواهند در ساخت و معرفی سفال و بازار فروش بهتر در ایران و جهان نقشی داشته باشند.
با احداث کارگاه و استفاده از تجارب زنان روستا، این کارگاه خواهد توانست در آینده‌ای نه چندان دور با نو آوری وخلاقیت بانوان طرح‌های جدیدی را به بازار روانه کند.

دیگر خبرها

  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت
  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان