Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه فراکسیون گردشگری مجلس با بیان اینکه سازمان گردشگری مدعی است سالانه ۵میلیون گردشگر وارد ایران می‌شود، گفت: سازمان بایدبه این باور برسد که بخش خصوصی عامل اقتصادی مهمی در حوزه گردشگری است.

مهرداد لاهوتی در گفت‌وگو با خانه ملت با بیان اینکه ورود هر گردشگر به ایران معادل فروش 30 بشکه نفت است اما مسئولان به درک فرصت جایگزین کردن درآمدهای گردشگری به جای درآمدهای نفتی نرسیده‌اند، گفت: گردشگری رتبه سوم اقتصاد دنیا را به خود اختصاص داده و در حالی گرفتن جای نفت و خودرو است به همین دلیل کشورها بر روی گسترش این صنعت مانور می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروش نفت در دنیا کاملا سیاسی شده است/مسئولان به درک جایگزین کردن درآمد گردشگری برسند

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فروش نفت در دنیا کاملا سیاسی شده است به همین دلیل در جریان تحریم‌های اخیر کشور نیز فروش نفت ایران را محدود کرده‌اند، افزود: مسئولان باید به درک و فهم این مهم که صنعت گردشگری می‌تواند جایگزین درآمدهای نفتی شود برسند چراکه ایران جزو 10کشور برتر دنیا به لحاظ دارا بودن جاذبه‌ای گردشگری و 5کشور برتر دنیا به لحاظ تنوع گیاهی و جانوری است.

عضو هیات رئیسه فراکسیون میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مجلس شورای اسلامی نحوه استفاده و درآمدزایی از ظرفیت موجود را در تلاش، هم‌افزایی و برنامه‌ریزی سازمان میراث فرهنگی و دیگر دستگاه‌ها دانست و ادامه داد: سازمان گردشگری باید فعالیت خود را مردمی کرده و با بخش خصوصی ارتباط برقرار کند، درواقع به این باور برسد که بخش خصوصی عامل اقتصادی مهمی است.

سازمان گردشگری مدعی است سالانه 5میلیون گردشگر وارد ایران می‌شود/این آمار جای بحث دارد

وی با اعتقاد به اینکه آژانس‌های مسافرتی نیز راه درآمدزایی خود را صرفا در خروج مسافر یافته‌اند اما با توجه به تشدید تحریم‌ها چاره‌ای جز انتقال گردشگر از خارج به داخل ندارند، اضافه کرد: اگرچه سازمان گردشگری مدعی است سالانه 5میلیون گردشگر وارد ایران می‌شود اما این آمار با توجه به شواهد موجود قابل قبول نیست و جای بحث دارد با این وجود اما اگر بخواهیم همین آمار را هم ملاک قرار دهیم باید طبق قانون برنامه ششم توسعه تا پایان برنامه 5برابر شده و این تعداد به 25میلیون نفر برسد.

نبود زیرساخت‌ها و آموزش صحیح یکی‌دیگر از دلایل عدم رونق گردشگری

عضو کمیسیون برنامه و بودچه و محاسبات در مجلس شورای اسلامی نبود زیرساخت‌های مناسب را یکی‌دیگر از دلایل عدم رونق گردشگری در ایران برشمرد و افزود: رسیدن به آمار ورود سالانه 25میلیون گردشگر به کشور به محل و نقل، هتل و امکانات متعددی نیاز دارد و علاوه بر آموزش علمی هتلدار، تورگردان، رستوران‌دار و تک تک مردم ضروری است چراکه باید با نگاه علمی به گردشگری نگریست و نمی‌توان با روش‌های سنتی در آن موفق بود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: لاهوتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۹۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با انتقاد از ناعادلانه بودن نظام مالیاتی کشور گفت: در حال حاضر سرانه پرداخت مالیات یک کارمند معمولی بیشتر یک طلافروش است.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «جعفر قادری» عضو کمیسیون برنامه، بودجه مجلس شورای اسلامی درباره عادلانه‌سازی نظام مالیاتی کشور اظهار کرد: این ساختار نیازمند حرکت به سوی شرایطی است که در آن همه اقشار و اصناف کشور متناسب با درآمدی که دارند مالیات بپردازند تا از این طریق امکان فرار مالیاتی برای هیچکس مهیا نباشد.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به نقش مهم سامانه مودیان مالیاتی در تحقق نظام مالیاتی عدالت محور گفت: در این سامانه اطلاعات تمامی صاحبان کسب و کار‌ها و همچنین میزان درآمد آن‌ها به طور دقیق ثبت می‌شود؛ لذا، سازمان امور مالیاتی می‌تواند با تکیه بر این موضوع روند مالیات‌ستانی از افراد را بر اساس داده‌های متقن انجام دهد.


عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: در حال حاضر سرانه پرداختی اصنافی همچون بنگاه‌های معاملاتی املاک طی یک سال ۱۰.۵ میلیون تومان، طلا و جواهر فروشان ۹.۶ میلیون تومان، نمایشگاه داران خودرو ۲۰ میلیون تومان، رستوران‌دارن ۹.۹ میلیون تومان و آرایشگاه‌های زنانه کمتر از ۳ میلیون تومان است و این اعداد در حالی به عنوان مالیات پرداخت می‌شود که میزان درآمد آن‌ها چندین برابر مالیات تعیین شده برای این اصناف است.


قادری خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک کارمند معمولی با پرداخت تقریباً ۱۲ میلیون تومان سرانه پرداختی بیشتر از این اصناف مالیات پرداخت می‌کند. تداوم این موضوع اقشار مختلف جامعه را دچار سرخوردگی می‌کند، زیرا نابرابری در اخذ مالیات در نهایت منجر به تبعیض مالیاتی می‌شود. حجم پایین مالیات مشاغل خاص نشان از این دارد که باید تمرکز ویژه بر اخذ مالیات از آن‌ها صورت بگیرد.


این عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور خاطرنشان کرد: برخورداری از یک نظام مالیاتی عادلانه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. مالیات یکی از منابع درآمدی پایدار دولت‌ها محسوب می‌شود؛ لذا، دولت می‌تواند از این محل به تأمین هزینه مورد نیاز برای ارائه خدمات بیشتر به دهک‌های مختلف جامعه بپردازد.


وی تاکید کرد: مالیات ستانی عادلانه منافع کشور را تامین می‌کند، زیرا تحقق این موضوع وابستگی ما به درآمد‌های نفتی را کاهش می‌دهد. در طول سال‌های اخیر دولت سیزدهم اقدامات متعددی را در راستای اصلاح نظام مالیاتی کشور انجام داده که راه اندازی سامانه مودیان و اتصال کارت‌خوان‌ها به این سامانه یکی از مهمترین آن‌ها است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: مالیات ، طلا فروشان ، مشاغل خاص ، پرداخت مالیات ، فرار مالیاتی ، جعفر قادری ، مالیات طلافروشان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAH

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • رئیس شورای عالی داروخانه‌های ایران: هیچ جای دنیا از دین و اعتقادات بیمار سوال نمی‌کنند/ اگر هدف بیمار باشد، عملا تذکر حجاب امکان‌پذیر نیست
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان
  • تزکیه و تعیلم اصلی‌ترین کار همه امامان
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم