Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@23:16:11 GMT

گذشت ۳۰ سال از اعلام استقلال فلسطین در الجزائر

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۲۰۵۳

گذشت ۳۰ سال از اعلام استقلال فلسطین در الجزائر

خبرگزاری فارس: امروز ۱۵ نوامبر برابر با سالروز اعلام استقلال فلسطین در ۱۵ نوامبر ۱۹۸۸ است. در این روز شورای ملی فلسطین، در الجزائر تشکیل جلسه داد و برای دومین بار استقلال فلسطین را اعلام کرد- اولین باری که استقلال فلسطین اعلام شد اکتبر ۱۹۴۸ در غزه بود-.

متن سند استقلال فلسطین در الجزائر (در ۱۹۸۸) بر مرکزیت قدس به عنوان پایتخت ابدی فلسطین تأکید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پایان جلسه شورای ملی فلسطین، سرود ملی فلسطین خوانده شده، ۱۰۵ کشور فلسطین را به رسمیت شناختند و ۷۰ سفیر فلسطین در کشور‌هایی که این کشور را به رسمیت شناخته بودند، مستقر شدند. سند استقلال را شاعر و نویسنده فلسطینی «محمود درویش» نوشته بود و «یاسر عرفات» رئیس وقت تشکیلات خودگردان آن را قرائت کرد.

وبگاه «مصراوی» در گزارشی به این موضوع پرداخت و نوشت، امروز حدود ۷۰ درصد کشور‌های جهان فلسطین را به رسمیت می‌شناسند و فلسطین عضو ناظر سازمان ملل است. ۳۰ سال از اعلام سند استقلال گذشت، برخی موضوعات تغییر کرده است؛ اختلافات داخلی میان فتح در کرانه باختری و نوار غزه محاصره شده زیاد شده؛ شهرک سازی به بالاترین حد خود رسیده، روند یهودی‌سازی قدس و اطراف آن تشدید شده، سفارت آمریکا به قدس منتقل شده و برخی کشور‌های دیگر همین قصد را دارند، اما اشغالگر همچنان وجود دارد و تغییر نکرده است.

در ادامه این گزارش آمده است مذاکرات فلسطینی-اسرائیلی (سازش) در آوریل ۲۰۱۴ بدون هیچ نتیجه‌ای به پایان رسید، زیرا تل‌آویو حاضر به توقف شهرک‌سازی و قبول مرز‌های ۱۹۶۷ به عنوان اساس مذاکرات نشد و نپذیرفت که بازداشت‌شدگان فلسطینی را از زندان‌هایش آزاد کند.

بر اساس برآور‌های رسمی اعلام شده از مرکز آمار فلسطین، در می ۲۰۱۶، ۸۵ درصد از اراضی فلسطین که حدود ۲۷ هزار کیلومتر می‌شود، تحت کنترل اسرائیل درآمده است.

بر اساس توافق اسلو که در سال ۱۹۹۳ میان سازمان آزادیبخش فلسطین «ساف» و رژیم صهیونیستی امضا شد کرانه باختری و نوار غزه باید تحت حاکمیت تشکیلات خودگردان در می‌آمد. در سال ۲۰۰۵ رژیم صهیونیستی مجبور به ترک غزه شد، اما کرانه باختری همچنان تحت اشغال این رژیم است و تشکسلات خودگردان فقط کنترل ۴۰ درصد آن را بر عهده دارد.

عریقات: جامعه جهانی به سند استقلال فلسطین، عینیت ببخشد

«صائب عریقات» دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین «ساف» به همین مناسبت از جامعه جهانی خواست به سند استقلال فلسطین عینیت ببخشد.

بر اساس گزارش «الیوم السابع»، وی گفت: علیرغم سکوت جامعه جهانی در مقابل اقدامات اشغالگر و نیز همراه شدن دولت آمریکا با تقویت اشغالگر استعماری، آپارتاید و تسویه مسأله فلسطین، فلسطین همچنان منتظر است که جامعه جهانی به وظیفه سیاسی، قانونی و اخلاقی خود در این زمینه عمل کند.

عریقات ادامه داد باید دولت فلسطین با مرکزیت قدس اعلام و مشکل آوارگان بر اساس قطعنامه ۱۹۴ حل شود، فورا تمامی اسرا آزاد شوند و رژیم اشغالگر به مسئولیت‌های قانونی، سیاسی و اخلاقی خود در این ظلم تاریخی اذعان کند.

وی در ادامه تصریح کرد ملت فلسطین و سران آن ثابت کرده‌اند قادر به مقابله با تمام چالش‌ها هستند و در حال حاض تلاش می‌کنند اختلافات داخلی را پایان دهند و به آشتی برسند.

منبع: فردا

کلیدواژه: استقلال فلسطین الجزائر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۲۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۲ و ۲۷ سال؛ میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری در سال گذشته

سازمان ثبت احوال کشور میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزند آوری در سال گذشته را ۳۲.۱ سال برای پدران و ۲۷.۳ سال برای مادران اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، بر اساس آمارهای موجود میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری در کل کشور در سال ۱۴۰۲ برابر با ۳۲/۱ سال بود.

بر اساس این گزارش میانگین سن پدر، برای نقاط شهری برابر با ۳۲.۷ سال و نقاط روستایی برابر با ۲۹.۹ سال است. در سال ۱۴۰۲ در بین استان‌ها بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به استان تهران با رقم ۳۴.۵ سال و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان  با ۲۷.۱ سال است.

همچنین بر اساس گزارش این مرکز میانگین سن مادر نیز در اولین فرزندآوری در کل کشور در این مدت برابر با ۲۷.۳  سال بوده است.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان ثبت احوال کشور، در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱  سال و در نقاط روستایی ۲۴.۴  سال است. بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری، در بین استان‌ها مربوط به استان تهران  با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان  با ۲۲.۷ سال است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استقلال، امیدوار به بخشش حسینی در استیناف
  • طرح حماس برای تشکیل دولت اضطراری بر اساس قاعده توقف جنگ
  • سال گذشته میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری چقدر بود؟
  • ۳۲ و ۲۷ سال؛ میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری در سال گذشته
  • میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری ۳۲/۱ و ۲۷/۳ سال اعلام شده است
  • ایران به اتهامات سایبری از طرف آمریکا پاسخ داد
  • آمریکا به کمک‌های نظامی و مالی از «رژیم آپارتاید» پایان دهد
  • آمریکا در سیاست‌های مداخله جویانه بازنگری کند
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا در خصوص فعالیت‌های سایبری
  • کنعانی ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی را محکوم کرد