Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@05:01:05 GMT

علل ریزش موی ابرو؟

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۲۱۶۰

استفاده از ابزاری مانند موچین موجب آسیب به مو‌های ابرو می‌شود و روند طبیعی رشد را دچار اختلال می‌کند. ناطقان: حوزه کلینیک در نظر دارد مهم‌ترین مسائل بهداشتی، درمانی و مهارت زندگی که خانم‌ها باید بدانند را در اختیار آنها قرار دهد.

ابرو نقش مهمی در زیبایی و چهره خانم‌ها دارد به همین دلیل بسیاری از خانم‌ها علاقه دارند تا ابروهای پرپشت و طبیعی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معمولا بیشتر خانم‌ها در سنین پایین ابروهای زیبا و پر پشتی دارند و به تدریج با افزایش سن ابروها کم پشت و نازک می‌شوند، خانم‌های بسیاری از عارضه ریزش ابرو یا کم پشتی آن شکایت دارند و علاقه‌مند هستند تا ابروهای پرپشت و طبیعی داشته باشند.

بر اساس نظر متخصصان کم پشتی ابرو یا ریزش آن علل متفاوتی چون افزایش سن و اختلالات هورمونی دارد البته علت اصلی ریزش مو در خانم‌هایی که بیماری خاصی ندارند برداشتن و مرتب کردن نادرست ابروها است.

خانم‌های جوان اغلب ابروهایشان پرپشت است اما به تدریج به دلیل برداشتن ابرو دچار ریزش و کم پشتی می‌شوند، موچین که یکی از ابزار مورد استفاده برای مرتب کردن ابروها و مدل دادن به منظور زیبایی است می‌تواند موجب فیبروز شدن یا از بین رفتن ریشه مو شود.

در مواردی هنگام مرتب کردن ابروها با موچین تنها ساقه مو از پوست بیرون نمی‌آید در فولیکول مو یا ریشه آن خونریزی میکروسکوپی بروز می‌کند و این خونریزی موجب از بین رفتن ریشه مو می‌شود و به همین دلیل از این محل دیگر ابرویی رشد نمی‌کند.

حذف موچین برای مرتب کردن ابرو و جایزگزینی این ابزار با تیغ و قیچی می‌تواند از مردن ریشه مو و کم پشتی آن جلوگیری کند که به دنبال آن خانم‌ها همیشه ابروهای پرپشت و زیبایی خواهند داشت.
بهترین روش برای مرتب کردن ابرو

تراشیدن بهترین روش برای مرتب کردن ابرو است اما برای حذف موهای زائد صورت می‌تواند از موچین استفاده کرد تا موهای زائد صورت به مرور زمان کمتر شود.

بر خلاف باور بسیاری از خانم‌ها به نظر متخصصان پوست استفاده از مداد یا سایه ابرو در خانم‌های سالم که حساسیت پوستی ندارند موجب ریزش ابرو نمی‌شود .

اگر خانم‌ها پس از استفاده از مداد و سایه دچار عارضه پوستی چون سوزش و خارش نشوند می‌‌توانند بدون نگرانی از این لوازم در صورتی که استاندارد هستند استفاده کنند البته اگر خانمی به یکی از مواد موجود در این لوازم حساسیت داشته باشد پس از استفاده از آنها دچار حساسیت پوستی و خارش و سوزش می‌شود که به دنبال آن ممکن است موهای ابرو کمی آسیب ببینند.

رنگ کردن ابروها به طور مداوم منجر به ریزش ابرو از بین رفتن ریشه نمی‌شود اما این کار در مرور زمان می‌تواند منجر به خشکی و شکنندگی موهای ابروی خانم‌ها شود، بر خلاف باور بسیاری از خانم‌ها روغن بادام هیچ تاثیری در پر پشتی ابرو ندارد و در صورتی که به دلایلی چون استفاده از موچین، فولیکول و ریشه مو از بین برود هیچ ماده‌ای دیگر نمی‌تواند باعث رشد موی ابرو شود.

برخی از بیماری‌ها به ویژه اختلالات هورمونی مانند مشکلات تیروئید می‌تواند باعث خشکی و شکنندگی موهای ابرو شود، یکی دیگر از بیماری‌ها که می‌تواند ریزش سکه‌ای و غیر یک نواخت ابروها شود آلوپسی نام برد که یک بیماری خود ایمنی است.

خانم ها باید توجه داشته باشند که استرس و اضطراب و برخی اختلالات روانی می‌تواند عامل ریزش ابرو شود افزون بر این برخی از خانم‌ها عادت دارند تا با موهای سر و ابروی خود بازی کنند که این مسئله موجب ضعیف شدن ریشه‌های آن می‌شود.

افزون بر این‌ها خانم‌ها باید بدانند تغذیه می‌تواند در رشد یا ریزش موهای سر تأثیر گذار باشد البته اثر تغذیه در پرپشتی یا ریزش موهای ابرو خیلی تأثیرگذار نیست. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ریزش ابرو ، موچین ، اختلال

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ریزش ابرو موچین اختلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۲۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد

به گزارش خبرگزاری مهر، پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی در آستانه ۲۵ آوریل مصادف با ششم اردیبهشت روز جهانی مالاریا، از مالاریا به عنوان یک بیماری انگلی شایع در جهان نام برد که حذف آن یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران، گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفتیم.

طبرسی افزود: بیماری مالاریا جزو بیماری‌های بومی محسوب می‌شود اما به مناطق خاصی اختصاص دارد.

به گفته وی، روند ریشه کنی مالاریا در چند سال گذشته به دلیل همسایگی با کشورهای مالاریا خیز در حاشیه جنوب شرقی کشور (افغانستان و پاکستان)، شیوع کرونا و اختصاص تمام ظرفیت شبکه‌های بهداشتی به کنترل کرونا دچار اختلال شد به نحوی که امسال آمار مبتلایان به مالاریا افزایش داشته است.

این متخصص بیماری‌های عفونی خاطرنشان کرد: به طور کلی مالاریا در ایران در یک وضعیت کنترلی نسبتاً خوبی قرار دارد اما در برخی مناطق به خصوص مناطق جنوب شرقی متأسفانه شاهد افزایش موارد ابتلاء در یکسال گذشته بودیم که وزارت بهداشت در تلاش است بیماری را در آن مناطق کنترل کرده و در راستای ریشه کنی و حذف بیماری گام بردارد.

وی با بیان اینکه مالاریا انواع مختلفی دارد، ویواکس و فالسیفارم را دو نوع مهم آن عنوان کرد که ویواکس معمولاً باعث بروز بیماری خفیف‌تری می‌شود اما فالسیفارم معمولاً باعث ایجاد بیماری خیلی شدید و حتی گاهی کُشنده می‌شود.

استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به انتقال مالاریا از طریق پشه آنوفل، گفت: پشه آنوفل در آب‌های راکد و مناطقی که دارای وضعیت نامناسب بهداشتی هستند، تکثیر می‌یابد.

وی افزود: پس از گزش فرد مبتلا به مالاریا توسط پشه آنوفل، انگل بیماری وارد بدن پشه می‌شود و این پشه با گزش سایر افراد می‌تواند بیماری را به آنان منتقل کند و به این ترتیب باعث گسترش بیماری شود.

طبرسی خاطرنشان کرد: انتقال بیماری فقط از طریق پشه آنوفل است و فرد به فرد صورت نمی‌گیرد. به این معنا که در مناطقی که این پشه وجود ندارد حتی اگر فرد مبتلا به مالاریا وجود داشته باشد بیماری منتقل نمی‌شود.

وی، مناطق آندمیک مالاریا در ایران را محدود به استان‌های جنوب شرقی کشور هم مرز با افغانستان و پاکستان برشمرد که شیوع و عدم کنترل مناسب مالاریا در این کشورها و وجود مراودات با ایران باعث انتقال مالاریا در استان‌های جنوب شرقی کشور شده است.

به گفته این متخصص بیماری‌های عفونی، در سایر نقاط کشور انتقال محلی مالاریا نداریم و اکثر موارد بیماری در استان‌های جنوب شرقی کشور و مسافران به این استان‌ها مشاهده می‌شود. برخی مبتلایان نیز سابقه سفر به کشورهای مالاریا خیز نظیر کشورهای آفریقایی، هند، پاکستان و…، داشتند و در بازگشت به میهن دچار علائم بیماری شدند.

این استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علائم بیماری مالاریا را شامل تب، لرز و تعریق برشمرد و گفت: مسافرانی که به مناطق مالاریا خیز عزیمت کردند اگر در بازگشت دچار علائمی نظیر تب، لرز و تعریق شدند در اسرع وقت باید به مراکز بهداشتی یا پزشک متخصص عفونی مراجعه کنند تا از نظر مالاریا مورد بررسی قرار گیرند.

به گفته طبرسی، تشخیص دقیق بیماری از طریق آزمایش خون، تهیه لام خون محیطی و مشاهده اجزای انگل در آزمایشگاه انجام می‌شود. در مراکز بهداشت نیز تست سریع مالاریا برای تشخیص بیماری انجام می‌شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به وجود درمان‌های مؤثر برای مالاریا تاکید کرد: در صورت تشخیص زودرس، بیماری بدون عارضه درمان می‌شود اما حتماً دوره درمان باید تکمیل شود.

به گفته وی، در صورت عدم شناسایی به موقع، شدید شدن بیماری و افزایش میزان درصد انگل در خون فرد متأسفانه بیماری خطرناک و کشنده شده و با عوارض زیادی همراه خواهد بود.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: افرادی که از مناطق غیرآندمیک به مناطق آندمیک مالاریا سفر می‌کنند باید نکات ایمنی و حفاظتی را برای پیشگیری از ابتلاء به بیماری رعایت کنند.

طبرسی به افرادی که قصد سفر به استان‌های جنوب شرقی ایران و یا کشورهای مالاریاخیز دارند تاکید کرد قبل از سفر به این مناطق می‌توانند با رعایت چند نکته مهم و ساده از ابتلاء به مالاریا پیشگیری کنند.

وی خاطرنشان کرد: این افراد با هماهنگی مراکز بهداشتی می‌توانند داروی پیشگیری از ابتلاء به مالاریا مصرف کنند.

طبرسی، استفاده از محافظ‌های فیزیکی، پشه بند، پمادهای دفع کننده پشه، توری برای پنجره و درها، استفاده از پوشش برای مناطقی از بدن که در معرض گزش پشه است را از جمله نکاتی برشمرد که می‌توانند خطر گزش پشه آنوفل و ابتلاء به بیماری را کاهش دهند.

وی در خاتمه سخنان خود، کنترل مالاریا را وابسته به وضعیت بهداشتی محیط دانست و یادآور شد که هرچه تلاش شهرداری‌ها و متولیان بهداشت محیط جامعه در راستای بهبود وضعیت بهداشتی محیط بیشتر باشد، منجر به کاهش مخزن‌های این پشه خواهد شد و در نتیجه کنترل و ریشه کنی بیماری مالاریا موفق تر خواهد بود.

کد خبر 6088353 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • ریشه حمایت دانشجویان آمریکایی از غزه
  • گوجه فرنگی‌ها «جهان موازی» خود را دارند!
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • سرآشپز پخت تورم در ایران
  • آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟
  • ببینید | اردوغان جنجال به پا کرد؛ شانه زدن موهای رئیس‌جمهور هنگام ورود به دادگاه
  • چسب مو چیست و چه کاربردهایی در حالت دهندگی مو دارد ؟
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد