Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-26@23:06:37 GMT

چه افرادی بیشتر آلزایمر می‌گیرند؟

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۲۲۷۸

برخی شواهد علمی حاکی از آن است که مصرف الکل خطر ابتلا به دِمانس را افزایش می‌دهد. آفتاب‌‌نیوز : مصرف الکل سبب آسیب به مغز می‌شود و خطر ابتلا به دِمانس (اختلال شناختی و حافظه) را افزایش می‌دهد. در افرادی که از الکل به مدت طولانی استفاده می‌کنند، حجم ماده سفید مغز که ارتباط بین بخش‌های مغز را برقرار می‌کند، کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آسیب می‌تواند بر عملکرد مغز تأثیر گذارد و یا موجب کمبود ویتامین B۱ (تیامین)  می‌شود. کمبود ویتامین b۱ یا تیامین باعث سردرگمی، عدم تعادل و حرکات غیر ارادی و غیر عادی چشم می‌شود.
همچنین ویتامین B۱ به سلول‌های مغز کمک می‌کند تا قند را به انرژی تبدیل کنند. زمانی که سطح انرژی کاهش یابد،  سلول‌های مغز قادر به تولید انرژی لازم جهت عملکرد طبیعی مغز نخواهند بود و نهایتا منجر به دمانس کورساکف می‌شود.
دمانس کورساکف موجب اختلال در حافظه می‌شود و حافظه کوتاه مدت را مورد حمله قرار می‌دهد. انجمن جهانی آلزایمر و انستیتو ملی سلامت و مراقبت عالی انگلستان، تعداد زیادی تحقیقات در مورد مصرف الکل و دمانس با استفاده از رویکرد منظم انجام داده‌اند. این نتایج نشان می‌دهد که احتمال دارد افرادی که بی‌رویه الکل مصرف می‌کنند و یا در هر بار مصرف حجم زیادی از الکل را وارد بدن خود می‌کنند به اختلال شناخت حافظ مبتلا شوند.
این تحقیقات شامل هزاران نفر بین سنین ۴٠-۶۴ سال و پیگیری آن‌ها در مدت پنج سال بوده است.  بعضی از آن‌ها را حتی تا دوران سالمندی زیر نظر داشته تا بتوانند تاثیر الگوی رفتارهای جمعیت مذکور را در طولانی مدت و احتمال ابتلای آنان به دمانس را بررسی کنند.
در حال حاضر آخرین تحقیقات در زمینه تاثیر مصرف الکل بر عملکرد مغز می‌گوید، مصرف بی‌رویه الکل بر حافظه دور و نزدیک اثر می‌گذارد و به مغز آسیب می‌زند و در نهایت منجر به بیماری آلزایمر یعنی یکی دیگر از انواع دمانس می‌شود.
تحقیقات توصیه می‌کنند از مصرف الکل به ویژه در میانسالی اجتناب شود تا عوامل خطر بیماری‌های دیگر سالمندی مانند ضعف جسمانی کاهش یابد. انتخاب سبک زندگی سالم می‌تواند از ابتلا به دمانس و دیگر مشکلات سلامتی که در سالمندی بروز می‌کند، پیشگیری کند که شامل ترک سیگار، ورزش مستمر و تغذیه سالم نیز می‌شود.
به گزارش ایسنا،  توصیه انجمن آلزایمر ایران این است چنانچه الکل مصرف می‌کنید به یکی از مراکز ترک الکل مراجعه کنید تا با ترک آن از تخریب مغز خود پیشگیری کنید. ترک الکل و انتخاب یک سبک زندگی سالم می‌تواند شما را در مسیر سالمندی پرنشاطی قرار دهد.  

کد خبر: ۵۵۶۸۸۳ تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ - ۰۴:۳۵

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آلزایمر الکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۲۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید کاهش وزن؛ فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، کارآزمایی افراد چاق و پیش دیابتی که مقدار کالری روزانه یکسانی مصرف می‌کردند- با اینکه یک گروه از برنامه رژیم فستینگ پیروی می‌کردند و گروه دیگر آزادانه غذا می‌خوردند- هیچ تفاوتی در کاهش وزن یا سایر شاخص‌های سلامتی نشان نداد.

دکتر «نیسا ماروثور» سرپرست تیم تحقیق و دانشیار پزشکی در دانشکده پزشکی جانز هاپکینز، نوشت: «مصرف بیشتر کالری‌ها در اوایل روز در طول مدت زمانی ۱۰ ساعته، وزن را بیشتر از مصرف آن‌ها در اواخر روز کاهش نداد.»

محققان خاطرنشان کردند که «شواهد نشان می‌دهد که وقتی بزرگسالان مبتلا به چاقی دوره غذا خوردن خود را به ۴ تا ۱۰ ساعت محدود می‌کنند، به طور طبیعی کالری دریافتی خود را حدود ۲۰۰ تا ۵۵۰ کالری در روز کاهش می‌دهند و طی ۲ تا ۱۲ ماه وزن کم می‌کنند.»

اما اگر افراد فقط کالری روزانه خود را به همان میزان کاهش دهند، بدون اینکه برنامه غذایی خود را تغییر دهند، چه؟

کارآزمایی جدید شامل ۴۱ فرد مبتلا به چاقی و پیش دیابت بود.

شرکت کنندگان به یکی از دو رژیم غذایی اختصاص داده شدند.

بیست و یک نفر از آن‌ها فقط بین ساعت‌های ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر غذا می‌خوردند و بیشتر کالری خود را قبل از ساعت ۱۳ مصرف می‌کردند.

۲۰ شرکت‌کننده دیگر با الگوی منظم‌تری غذا خوردند، در هر زمانی بین ساعت ۸ صبح تا نیمه‌شب غذا خوردند و بیشتر کالری‌های روزانه خود را بعد از ساعت ۵ بعد از ظهر دریافت کردند.

نتیجه نهایی: محققان هاپکینز دریافتند که پس از ۱۲ هفته، تفاوت قابل توجهی در کاهش وزن بین دو گروه وجود نداشت.

افرادی که رژیم فستینگ داشتند به طور متوسط کمی بیش از ۲ کیلوگرم وزن از دست دادند، در حالی که افرادی که طبق برنامه منظم غذا می‌خوردند کمی بیشتر، حدود ۲.۵ کیلوگرم وزن کم کردند.

تیم همچنین تفاوت معنی داری در تغییرات قند خون بین دو گروه مشاهده نکرد.

نتیجه گیری: افراد چاق و پیش دیابتی ممکن است با کاهش کالری روزانه بدون پیروی از رژیم غذایی فستینگ که کالری را به همان میزان کاهش می‌دهد، وزن شأن کاهش یابد.

کد خبر 6086953

دیگر خبرها

  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده
  • کلید اصلی کاهش وزن مشخص شد!
  • فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید
  • اعتیاد به کافئین را بی دردسر ترک کنید
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید
  • کلید کاهش وزن؛ فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید