Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که عربستان قصد دارد عرضه جهانی نفت را ۱.۴ میلیون بشکه در روز کاهش دهد یک مقام ارشد دولت روسیه گفت:« به نظر من تولید نفت نباید کم شود، ما قبلا این کار را در گذشته انجام داده ایم ولی این یک رویکرد سیستماتیک اشتباه است». ۲۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۵ اقتصادی نفت و انرژی اقتصاد جهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز ، روسیه مخالف هرگونه کاهش تولید نفت است که توسط برخی شرکایش در قرارداد عرضه نفت به رهبری اوپک پیشنهاد شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نگرانی از کاهش قیمت نفت به خاطر کاهش تقاضا و رکورد افزایش تولید از طرف عربستان، روسیه و آمریکا باعث شده اوپک به فکر سیاست کاهش تولید نفت درست چند ماه پس از افزایش عرضه آن بیفتد .
ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در روز پنجشنبه از دادن پاسخ مستقیم در مورد لزوم محدود کردن تولید نفت خودداری کرد و گفت که در مورد شرایط بازار جهانی نفت با دونالد ترامپ صحبت کرده است .
پوتین گفت:« ما باید خیلی دقیق باشیم. هر کلمه ای که میگوییم مهم است، ولی مسلماً همکاری با اوپک لازم است و ما هم همکاری می‌کنیم» .
دونالد ترامپ در این هفته گفت امیدوار است عربستان و سایر تولیدکنندگان اوپک تولید نفت را کاهش ندهند. پوتین تاکید کرد که قیمت 70 دلار در هر بشکه برای روسیه مناسب است .
کاهش شدید قیمت نفت بسیاری را در بازار نفت متعجب کرده است. قیمت نفت خام برنت از رکورد 4 ساله 86 دلار در هر بشکه در اوایل اکتبر به 66 دلار در روز پنجشنبه رسید. چند هفته پیش برخی شرکت های تجاری صحبت از نفت 100 دلاری می کردند .
یک مقام ارشد دولت روسیه گفت:« به نظر من تولید نفت نباید کم شود ما قبلا این کار را در گذشته انجام داده ایم ولی این یک رویکرد سیستماتیک اشتباه است».
«تولید نفت در روسیه در سال‌های اخیر، سالانه حدود 100 هزار بشکه در روز افزایش یافته است و در آینده هم به همین روند ادامه می‌دهیم» .
در اوایل همین هفته سه منبع آگاه گفتند که اوپک و شرکایش در حال بحث در مورد 1.4 میلیون بشکه در روز کاهش نفت هستند. گرچه روسیه حاضر به چنین کاهشی نیست .
یک منبع آگاه دیگر گفت:«مسکو ممکن است با کاهش کمتر تولید نفت موافق باشد. به نظر ما یک میلیون بشکه در روز واقع بینانه تر از 1.4 میلیون بشکه است. ولی چه کسی این کار را انجام میدهد؟ » پوتین ماه گذشته گفته بود که روسیه می‌تواند 200 هزار تا 300 هزار بشکه نفت دیگر در روز به تولید خود اضافه کند .
روسیه در ماه اکتبر 11.41 میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد که پس از فروپاشی شوروی سابق بی سابقه بود. تولید ماه اکتبر روسیه حدود 460 هزار بشکه در روز بیش از 10.946 بشکه مورد توافق قرار داد کاهش تولید بود.این قرارداد بین اوپک و متحدانش بسته شده بود .
کمی کاهش تولید نسبت به ماه اکتبر برای مسکو «برد_برد» است. در عوض ممکن است روسیه پیشنهاد دهد که به جای کاهش تولید، دیگر آن را افزایش ندهد .
انتهای پیام/58

 

R1012122/P1012122/S7,80,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۳۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سوء جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ویتامین B۱۲ یک ویتامین ضروری است که بدن به آن نیاز دارد، اما نمی‌تواند به تنهایی آن را تولید کند، بنابراین باید برای دریافت آن از رژیم غذایی مناسب پیروی شود؛ ویتامین B۱۲ برای تولید DNA بسیار مهم است و نقش کلیدی در تولید گلبول‌های قرمز دارد.

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سو جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند، در صورتی که در معرض کمبود این ویتامین قرار دارید، مکمل‌های تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنید؛ کمبود ویتامین B۱۲ را نباید نادیده گرفت، زیرا کمبود طولانی مدت آن باعث بروز مشکلات جدی سلامتی می‎‌شود.

علائم مراحل اولیه کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود خفیف ویتامین B۱۲ ممکن است با علائم خاصی همراه نباشد. با این وجود، رایج‌ترین علائم اولیه آن شامل ضعف، خستگی، از دست دادن اشتها، کاهش وزن بدون دلیل، حالت تهوع، استفراغ، اسهال، افسردگی و تحریک‌پذیری می‌شود.

تأثیرات طولانی‌مدت کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود ویتامین B۱۲ در طولانی مدت باعث بروز مشکلات سلامتی جدی می‌شود. این موارد شامل بی‌حسی و گزگز دست و پا، از دست دادن بینایی، اختلال شناختی و از دست دادن حافظه می‌‎شود؛ همچنین، ممکن است منجر به احساس گیجی، مشکلات راه رفتن و مشکلات گفتاری شود.

چه غذاهای حاوی ویتامین B۱۲ است؟

گوشت، ماهی، مرغ، تخم‌مرغ و محصولات لبنی به صورت طبیعی سرشار از ویتامین B۱۲ است. هیچ منبع گیاهی دارای ویتامین B۱۲ نیست، بنابراین افرادی که از رژیم‌های غذایی گیاهی پیروی می‎‌کنند، باید از غذاهای غنی شده با ویتامین B۱۲ استفاده کنند؛ افرادی که نمی‌توانند نیاز ویتامین B۱۲ بدن خود را از طریق رژیم غذایی تأمین کنند، لازم است با تجویز پزشک از مکمل‌های این ویتامین استفاده کنند.

کد خبر 750589

دیگر خبرها

  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد