Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-26@04:43:52 GMT

مربی تیم ملی پینگ پنگ بانوان معرفی شد

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۵۲۶۸

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فدراسیون تنیس روی میز، با ابلاغ مهرداد علی قارداشی ریاست فدراسیون، حمیده ایرانمنش مربی تیم ملی تنیس روی میز بزرگسالان شد.   ایرانمنش که در دو سال گذشته در همه رده‌های سنی از جمله بزرگسالان به عنوان کمک مربی و دستیار سرمربی در اردو‌های ملی با فدراسیون همکاری داشته، با پیشنهاد نایب رئیس امور بانوان و موافقت ریاست فدراسیون، مربی تیم ملی بزرگسالان شد تا تحت نظارت فنی مدیر تیم‌های ملی به فعالیت بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ایرانمنش دانشجوی سال آخر مقطع دکترای ورزش و از قهرمانان ملی سابق است که سال‌ها در دسته برتر بزرگسالان و همچنین لیگ برتر باشگاه‌های کشور حضور داشت.   سوابق فعالیتی این مربی و قهرمان اسبق ملی به این شرح است:

۱) دستیار سرمربی تیم ملی بزرگسالان در اردو‌های آمادگی قبل از رویداد‌های مهم از جمله بازی‌های کشور‌های اسلامی در باکو، مسابقات جهانی هالمستاد در سوئد و بازی‌های آسیایی اندونزی در جاکارتا
۲) حضور در اردو‌های مختلف ملی به عنوان مربی در رده‌های سنی نوجوانان و جوانان و مربی تیم ملی در اپن‌های جهانی اسلواکی و گلدن سریز تایلند و انتخابی المپیک جوانان
۳) سرمربی تیم تنیس روی میز شهرداری شهر بابک در لیگ برتر بزرگسالان
۴) مدرس فدراسیون جهانی در دوره‌های مربیگری بین المللی سطح یک
۵) سابقه قهرمانی ایران در رده‌های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان
۶) عضو تیم ملی جوانان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا در کشور هندوستان و کسب مدال اول تیمی و دوم انفرادی در مسابقات قهرمانی آسیای میانه در ایران
۷) سال‌ها حضور در دسته برتر ورزشکاران بزرگسال کشور
۸) دانشجوی سال آخر دکتری ورزش رشته رفتار حرکتی با گرایش یادگیری حرکتی در دانشگاه فردوسی مشهد
۹) پنج دوره قهرمان دانشجویان کشور
۱۰) استاد دانشگاه‌های شهید باهنر، الزهرا و پیام‌نور کرمان
۱۱) شاگرد ممتاز سه مقطع تحصیلی و ورود به مقطع دکتری و فوق لیسانس از طریق نخبگی و استعداد‌های درخشان
۱۲) داور بین المللی تنیس روی میز

فدراسیون تنیس روی میز در حال بررسی گزینه‌های مختلف داخلی و خارجی برای سرمربیگری تیم ملی بزرگسالان در صورت نیاز است. این مربی تا آن زمان با نظارت مدیر تیم‌های ملی به انجام وظیفه می‌پردازد.   پیش از این فاطمه کیوانی نایب رئیس امور بانوان فدراسیون با حفظ سمت نایب رئیسی، هم زمان سرمربیگری تیم‌های ملی بانوان را در اردو‌ها و میادین مختلف بین المللی عهده دار بوده است که با توجه به مسئولیت‌های فراوان نایب رئیسی مقرر شد که وی ضمن نظارت بر امور بانوان، بیشتر در حوزه‌های نایب رئیسی و کمیته استعدادیابی متمرکز باشد. این تصمیم فدراسیون برای جداسازی بعضی از حوزه‌های مهم فعالیتی برای بهره گیری بیشتر از نیرو‌های انسانی متخصص در این ورزش گرفته شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: تنيس روي ميز بانوان مربي تيم ملي معرفي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۵۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد شدید اولین مربی میراسماعیلی از شرایط فدراسیون جودو

نخستین مربی رئیس فدراسیون جودو و پیشکسوت این رشته با انتقاد از شرایط کنونی گفت: اقدامات میراسماعیلی باعث شده چیزی برای جودو باقی نماند. - اخبار ورزشی -

یوسف مهری‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، ضمن اشاره به اتفاقات چند سال اخیر فدراسیون جودو اظهار داشت: به عنوان اولین مربی آرش میراسماعیلی و‌ کسی که بیشتر عمرش را در این رشته گذرانده، می‌گویم که هیچ زمانی تا به امروز وضعیت این رشته المپیکی به این نابسامانی نبوده است. در حیرتم که چرا هیچ مسئولی به داد جودو نمی‌رسد. واقعاً وزارت ورزش منتظر چه اتفاق دیگری است تا به موضوع ورود کند؟

پیشکسوت جودو ایران و لرستان اضافه کرد: بحث پرونده میراسماعیلی مشخص و‌ با قطعی شدن رأی محکوم شده است. طبق مواد مرتبط به موضوع که در اساسنامه فدراسیون‌های آماتوری کشور تدوین شده، او‌ دیگر نمی‌تواند ریاست فدراسیون را در اختیار داشته باشد. چرا به دستور قضایی توجه نمی‌شود؟ سؤال من این است که چرا بعد از برکناری اجازه دادند او‌ مجدد به فدراسیون بازگردد؟ آیا ریاست او‌ در چند ماه اخیر غیرقانونی نیست؟

وی تأکید کرد: این حرف‌ها را مربی او‌ می‌زند؛ کسی بهتر از هر کسی میراسماعیلی را می‌شناسد. جالب است که کلاس من جزو‌ اولین کلاس‌هایی بود که منحل شد و‌ بعد از آن نیز مرا به کمیته انضباطی فراخواندند. میراسماعیلی چیزی برای جودو باقی نگذاشته و‌ این موضوع با بررسی سطحی در استان‌ها کاملاً مشخص است.

مهری‌پور با اشاره به دوران تعلیق جودو عنوان کرد: میراسماعیلی چند سال جودو را درگیر موضوع شکایت از فدراسیون جهانی کرد و‌ به این ترتیب به اجبار چهار سال تعلیق شدیم. کدام منطقی حکم می‌کرد که از فدراسیون جهانی شکایت کند؟ چند مرتبه پیش از این جودو ایران تعلیق شده بود و‌ با گفت‌وگو و رایزنی مشکل حل شد؛ نمی‌دانم چرا این بار چنین کاری کرد.

نخستین مربی رئیس فدراسیون جودو با اشاره به نارضایتی جامعه جودو از عملکرد میراسماعیلی، گفت: تمام اهالی جودو چه در کانون جودوکارها و چه در استان‌ها از وضعیت موجود شاکی هستند، اما نمی‌دانند به کجا پناه ببرند. بیشتر پست‌های کلیدی در اختیار افراد غیر جودویی است. این موضوع چه معنایی جز این دارد که اهالی جودو حاضر نیستند با او‌ کار کنند.

وی خاطرنشان کرد: نه تنها در عرصه بین‌المللی جایگاه خودمان را از دست دادیم، بلکه بیشتر کلاس‌های آموزشی خالی شده است. تیم ملی پیش از حضور میراسماعیلی در رقابت‌های جهانی با سه ورزشکار موفق به کسب یک طلا و یک برنز شد، اما حالا حتی توان شرکت در مسابقات معمولی را ندارد. در این چند ماه که از تعلیق خارج شدیم چرا تیم به هیچ‌تورنمنتی اعزام نشده است؟ آیا مسئولان می‌دانند که جودو ایران با توجه رنکینگ اعلامی از سوی فدراسیون جهانی در این دوره از مسابقات جهانی هم هیچ نماینده‌ای نخواهد داشت؟ این یعنی یک المپیک و یک جهانی تا اینجای کار از دست رفته و هشت سال عقب افتادیم.

این مربی گفت: بروید پای درددل جودوکاران از پیشکسوت بنشینید و ببینید چه دل خونی دارند. تکلیف آکادمی تخصصی جودو چه شد؟ بعد از گذشت چند سال فقط جای کلنگ‌ها بر روی زمین مانده است! ورزشکاران ما از دست این سیستم به رشته‌های دیگر می‌روند و استعدادسوزی به اوج‌ خود رسیده است. در برخی استان‌ها که جزو استان‌های قهرمان خیز بودند سال‌ها تکلیف انتخابات مشخص نشده و جودو در آن‌ منطقه در حال نابودی است.

مهری‌پور عنوان کرد: عاجزانه از وزیر ورزش و جوانان خواهش می‌کنم به داد جودو برسد. حالا که حکم قطعی قضایی از سوی مراجع مربوطه اعلام شده است؛ چرا وزارت ورزش اقدامی نمی‌کند؟ یک جمعیت چند هزار نفری عمر، جوانانی و زندگی‌شان را در این رشته گذاشته‌اند. خدا را خوش می‌آید که با دست دست کردن، شرایط آزار دیدن این نفرات را فراهم کنیم؟! بیشتر پیشکسوتان خانه‌نشین شده‌اند. جودو نفس‌های آخرش را می‌کشد و‌ امیدوارم‌ وزارت نشین‌ها این موضوع را درک کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین دوره رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی قرعه‌کشی شد
  • جمالپور: حق کشتی فرنگی خوزستان داشتن ۲ مربی در المپیک است
  • محرومیت و جریمه نقدی مربی مس رفسنجان
  • راهیابی دو بانوی ورزشکار خراسان رضوی به اردوی تیم ملی تنیس روی میز
  • هشدار در انتخاب سرمربی خارجی برای بسکتبال/ قلبی که با ایرانی است
  • رقابت دو هفته‌ای تنیسور‌های ساحلی جهان به میزبانی کیش
  • انتقاد شدید اولین مربی میراسماعیلی از شرایط فدراسیون جودو
  • اولین گام برای ارزان ‌شدن تنیس برداشته شد
  • انتخاب سرمربی تیم ملی کوراش آقایان و بانوان از خراسان‌شمالی
  • کادر فنی تیم‌های ملی کوراش آقایان و بانوان ایران معرفی شد