Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: علت حادثه تصادف کاروان وزیر تعاون همچنان در حال بررسی است و کارشناسان سه عامل راه، خودرو و عامل انسانی را در تصادفات بررسی و نتیجه را اعلام می‌کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تقی مهری صبح امروز در حاشیه مراسم تشییع پیکر مدیرعامل و معاون سازمان تامین اجتماعی در گرگان در گفتگو با خبرنگاران در خصوص جزئیات و علت حادثه اظهار کرد: پس از وقوع حادثه از محل بازدید داشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در استان گلستان تعدادی نقاط حادثه‌خیز وجود دارد که بریدگی‌ها دچار مشکلات هندسی است و پلیس‌راه بار‌ها مکاتبات لازم را برای تاکید بر رفع خطرآمیز بودن بریدگی‌ها انجام داده و امیدواریم در آینده این بریدگی‌ها ایمن شود.

رئیس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: علت در حال بررسی است و در حوادث جاده‌ای، سه عامل راننده، وسیله نقلیه و جاده مورد بررسی قرار می‌گیرد که بررسی‌ها در حال انجام است و نتیجه اعلام خواهد شد.

مهری درباره عدم همراهی تیم‌های پلیس‌راه و راهنمایی و رانندگی با کاروان وزیر تعاون، تصریح کرد: به طور معمول در سطح استان‌ها زمانی که برنامه تنظیم شده‌ای به پلیس اعلام شود برای برنامه کنترل ترافیک آن اقداماتی انجام می‌شد.

وی افزود: من از نزدیک این موضوع را برسی نکردم، اما همه کسانی که در حال تردد در سطح استان هستند معمولا از خدمات پلیس بهره‌مند می‌شوند و در گلستان تعداد نقاط حادثه‌خیز اینچنینی وجود دارد و شاید هم مقدور نیست برای هر نقطه‌ای این حضور امکان‌پذیر نباشد.

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: حضور پلیس راه و راهور کنار کاروان شخصیت‌ها باید برنامه‌ریزی شده باشد که من این موضوع را در خصوص این واقعه بررسی خواهم کرد.

مهری گفت: در جاده اصلی که تردد انجام می‌شود معمولا برای بستن جاده وضعیت ویژه و خاصی است که همکاران ما باید برنامه‌ریزی داشته باشند.

وی در خصوص بریدگی‌های ناایمن جاده‌های گلستان تاکید کرد: کشور بیش از ۵ هزار نقطه حادثه‌خیز در سطح جاده‌ها و شهر‌ها است که ۲ هزار نقطه شهری و ۳ هزار نقطه جاده‌ای است.

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: این نقاط حادثه‌خیز در گذشته حدود ۸ هزار نقطه بوده که امروز این تعداد کاهش پیدا کرده و امروز برای اینکه نقاط همسطح را به غیرهمسطح تبدیل کنیم نیاز به برنامه مدون داریم و مجلس تصویب کرده بود تعداد این نقاط حادثه‌خیز کم شود و اقداماتی صورت گرفته، اما کافی نیست و باید اعتبار بیشتری برای رفع خطر این نقاط در دستور کار قرار گیرد.

مهری بیان کرد: اقداماتی برای این منظور در استان گلستان انجام شده، اما کافی نیست، چون استان گلستان از جمله استان‌هایی است که تقاطع‌های همسطحی در جاده‌های اصلی دارد که خطرناک هستند.

وی اضافه کرد: این دو برگردان‌ها به این شکل مورد تائید پلیس نیست و نظر ما این است که باید این تقاطع‌ها به صورت روگذر یا زیرگذر باشد.

مهری در پاسخ به این سوال که اگر مقصر حادثه مشخص نیست دلیل بازداشت راننده تریلی چیست گفت: در تصادفات منجر به فوت و جرح، تا زمان مشخص نشدن علت حادثه با دستور مقام قضایی با افراد نقش داشته در تصادف برخورد خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علت تصادف معاون وزیر بررسی علل حادثه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۵۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو تصادف منجر به فوت در دو نقطه از شهر تهران

سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در ساعت ۲۳:۴۰ شب گذشته در محدوده شمال به جنوب فداییان قبل از مالک اشتر یک دستگاه سواری پراید در حال حرکت بوده که در یک کورس ناگهانی با راکب موتورسیکلت ناگهان موتور با با قسمت عقب اتوبوس در حال حرکت، برخورد کرده که متأسفانه موجب فوت راننده موتورسیکلت می‌شود.

وی ادامه داد: برابر اعلام شاهدین عینی در صحنه حادثه راننده پراید به جای اینکه به کمک هموطن خود یعنی راکب موتورسیکلت بشتابد صحنه را ترک کرده و از محل متواری شده است.

سرهنگ کشیر گفت: همچنین در ساعت ۲۳:۵۰ شب گذشته نیز در مسیر جنوب به شمال بزرگراه یادگار امام"ره" قبل از آزادی یک دستگاه خودرو متواری با عابر مذکر حدوداَ ۳۵ ساله برخورد که عابر در دم فوت می‌کند.

سرهنگ کشیر افزود: در حادثه اول تیم‌های منطقه ۲۰ و در حادثه دوم تیم‌های منطقه ۱۰ پلیس راهور تهران بزرگ در محل حضور یافتند و ضمن ایمن سازی محل نسبت به بررسی علل و عوامل این حادثه پرداختند.

وی در خصوص مجازات فرار از صحنه حادثه ماده ۷۱۹ قانون مجازات اسلامی گفت: هر گاه مصدوم احتیاج به کمک فوری داشته و راننده با وجود امکان رساندن مصدوم به مراکز درمانی و یا استمداد از مأمورین انتظامی از این کار خودداری کند و یا به منظور فرار از تعقیب، محل حادثه را ترک و مصدوم را رها کند حسب مورد به بیش از دو سوم حداکثر مجازات مذکور در مواد ۷۱۴ و ۷۱۵ و ۷۱۶ این قانون محکوم خواهد شد و دادگاه نمی‌تواند در مورد این ماده تخفیف قائل شود.

وی همچنین از رانندگان خواست در صورت بروز هرگونه تصادف اعم از خسارتی و جرحی و فوتی در سطح معابر ضمن حفظ خونسردی خود ابتدا و قبل از هرگونه اقدامی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس حاصل کرده و پلیس را در جریان تصادف قرار دهند.

سرهنگ کشیر گفت: اگر این رانندگان کمی صبر داشتند و به قوانین احترام و با اورژانسی و مراکز امدادی تماس می‌گرفت شاید، شاید و شاید الان راکب موتورسیکلت و عابر پیاده زنده به بیمارستان می‌رسید و سال‌های سال در کنار خانواده‌اش به زندگی ادامه می‌دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • وجود ۴۷۵ نقطه پرتصادف در جاده های کشور
  • معاون وزیر راه: ۴۷۵ نقطه پرتصادف در راههای کشور داریم
  • دو تصادف منجر به فوت در دو نقطه از شهر تهران
  • رفع خطر ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در تهران/ آشکارسازی ۱۲۸۵ نقطه
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد
  • تصادف زنجیره‌ای در جاده مُهر _ لامرد
  • رفع نقاط حادثه خیز ارزان تر است یا هزینه درمان مصدومان؟