Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله رسول فلاحتی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته رشت ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسگری (ع) به جایگاه خانواده‌ها در نظام اسلامی اشاره و اظهارکرد: خانه و خانواده مهم‌ترین رکن در جامعه اسلامی محسوب می شوند.

آیت الله فلاحتی همچنین با اشاره به نقش تربیتی خانواده‌ها، افزود: با توجه به تأکیدات دین اسلام به تربیت انسان‌ها خانواده‌ها در این زمینه نقش بسیار مهمی را ایفا می کنند و بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی در سطح جامعه به دلیل عدم تربیت صحیح خانواده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین بر تأثیر روزی حلال در تربیت فرزندان و انتخاب مسیر درست در زندگی اشاره کرد و گفت: برکت سفره با کسب روزی حرام از بین می رود و فردی که از راه حرام روزی به دست می آورد توانایی انجام سایر اعمال نادرست را خواهد داشت.

نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به سالروز شهادت امام حسن عسگری (ع) یکی از جوان‌ترین امامان شیعیان، بیان کرد: این امام بزرگوار با توجه شرایط سخت زمان خود از دو طریق با مردم در ارتباط بودند.

وی با بیان اینکه بعد از ایشان فرزند بزرگوارشان حضرت ولیعصر(عج) در زمان طفولیت به امامت رسیدند، گفت: با ظهور منجی عالم بشریت عدالت در سراسر جهان گسترده شده و مردم به معنای واقعی از عدالت برخوردار خواهند شد.

امام جمعه رشت تصریح کرد: باید در دوران غبیت امام زمان (عج) با تزکیه نفس خود را برای زمان ظهور ایشان آماده کنیم.

وی در ادامه با اشاره به اعدام دو اخلالگر بازار در هفته گذشته، تأکید کرد: برخورد قاطع با اخلالگران بازار سبب امیدواری و حمایت مردم از قوه قضاییه شده و انتظار می رود با سایر مخلان اقتصادی نیز با قاطعیت برخورد شود.

نماینده ولی فقیه در گیلان همچنین به نوسانات قیمت کالاهای اساسی در بازار نیز اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین وظیفه مسئولان و مطالبه به حق مردم ایجاد ثبات در بازار و بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی در جامعه است.

وی در ادامه با اشاره به فشارها و تحریم‌های دشمنان علیه نظام مقدس اسلامی ایران، اظهارکرد: خوشبختانه تحریم‌های به اصطلاح فلج کننده مسئولان آمریکایی تأثیر در اقتصاد ایران نداشته مسئولان نباید اجازه دهند که تحریم ها و فشارهای اقتصادی در جامعه سبب دوری مردم از نظام مقدس اسلامی شود.

آیت الله فلاحتی رهبری معظم را خط قرمز نظام عنوان کرد و افزود: وجود اختلاف سیلقه و نظر در هر جامعه ‌ای امری طبیعی و عادی است ولی این اختلافات نباید سبب مخالفت با رهبری در جامعه اسلامی ایران شود.

امام جمعه رشت با اشاره به در پیش بودن هفته بسیج، ایمان، حضور در همه صحنه‌های سیاسی و اجتماعی، مسئولیت پذیری، آرمان‌گرایی و قانون‌مداری، دشمن شناسی و پیروی از ولایت فقیه را مهم ترین ویژگی بسیجیان برشمرد و تأکید کرد: باید همانند هشت سال دفاع مقدس از ظرفیت عظیم بسیج برای حل مشکلات موجود در جامعه استفاده کرد.

وی به پیروزی مسرت بخش روزهای گذشته فلسطینیان اشاره کرد و گفت: این پیروزی ها نشان دهنده این بوده که با تکیه بر قدرت الهی و با اتحاد و وحدت مسلمان پیروزی دور از دسترس نیست.

آیت الله فلاحتی با اشاره به در پیش بودن هفته وحدت آن را فرصت مناسبی برای نمایش وحدت میان شیعه و سنی عنوان و اظهارکرد: این هفته فرصتی مناسب برای همبستگی مسلمانان اعم از شیعه و سنی در برابر ظلم و ستم است.

کد خبر 4459716

منبع: مهر

کلیدواژه: امام جمعه رشت خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۶۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه دعوتند؛ مراسم «ستاره‌های دختران کُرد زمین» در سنندج

همزمان با دهه کرامت و روز دختر روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه مراسمی با عنوان «ستاره‌های دختران کُرد زمین» در سنندج برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام برومند رازیانی ظهر امروز در جلسه قرارگاه رسانه‌ای فضای مجازی با موضوع روز دختر که در صداوسیمای کردستان برگزار شد، اظهار داشت: هر نوع رویداد و برنامه‌ای که پیوست رسانه ای داشته باشد، بازخورد و  ضریب خوبی در سطح جامعه خواهد داشت.

وی گفت: به مناسبت دهه کرامت و روز دختر روز دوشنبه 24 اردیبهشت ماه مراسمی با عنوان «ستاره‌های دختران کُرد زمین» در سنندج برگزار می‌شود که برنامه‌ای چند بعدی و پرمحتوا و مناسب تمام رده‌های سنی است و صرفاً یک جشن و هیاهوی شاد نیست.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان با بیان اینکه این جشن با استفاده از ظرفیت‌های بومی و چهره‌های توانمند ملی اجرا می‌شود، افزود: اجرای سرود دختر ایران، دف نوازی، موسیقی، استندآپ بومی و ملی و برنامه ویژه کودکان از جمله برنامه‌های این مراسم خواهد بود.

وی با ذکر اینکه تعدادی از بازیگران «نون.خ» نیز در این مراسم حضور پیدا خواهند کرد، عنوان کرد: در پایان به قید قرعه جوایزی به شرکت‌کنندگان اهدا خواهد شد، از همه مردم برای حضور باشکوه در این جشن دعوت می‌شود تا بلکه آئیینی در شأن و کرامت دختران این دیار برگزار کنیم.

رازیانی خواستار فضاسازی شهری و پوشش کامل رسانه‌ای شد و ابراز داشت: امیدواریم با همراهی سایر دستگاه‌ها بتوانیم برنامه باشکوهی برگزار کنیم.

ضرورت هویت‌سازی و الگوسازی زنان موفق 

آمنه غلام‌ویسی، مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان نیز در این جلسه به وضعیت زنان قبل و بعد از اسلام اشاره و اظهار داشت:  دشمنان ایران و اسلام برای ضربه به خانواده و زنان ایرانی هجوم آورده و متأسفانه در تلاش برای گرفتن هویت زن و‌ دختر ایرانی هستند.

وی گفت: هیچ زن و دختری در دنیا به اندازه زن و‌ دختر ایران جایگاه و حرمت ندارد و خوشبختانه دختران در میان خانواده‌ها بسیار مورد توجه و ارزشمند هستند اما غربی‌ها اجازه شناسایی هویت زن و دختر ایرانی را نمی‌دهند و با القا کردن زن درجه پایین و تبلیغات منفی؛ سبک زندگی اسلامی، پوشش حجاب، فرهنگ و لباس را زیر سؤال برده و زنان را مجبور می‌کنند علی‌رغم میل باطنی از ارزش‌های خود دست بکشند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان با بیان اینکه دشمنان در فضای مجازی دنبال رواج بی‌بندوباری و بدحجابی هستند، تصریح کرد: زنان باید بسیار مراقب و فریب توطئه‌های آنان را نخورند، حمله به هویت زن کُرد از دسیسه‌های بدخواهان است، آنان بنیان و وخانواده‌های ایرانی را مورد حمله قرار داده تا به اهداف شوم خود برسند.

غلام‌ویسی بر ضرورت تولید محتوا و الگوسازی و استفاده در جامعه تأکید کرد و افزود: دختران و زنانی در روستاهای دور افتاده استان هستند که مستعد و توانمندی‌های زیادی دارند، بنابراین می‌توان اینها را به جامعه معرفی کرد. الگو سازی از دختر و زن کُرد بسیار مهم بوده و باید همه دستگاه‌ها در کنار صداوسیما و رسانه‌ها پای کار بیایند.

دانش‌آموزان با هویت و اصالت ایرانی آشنا شوند

عیسی فلاحی، معاون فرهنگی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: بیشتر کلید واژه‌ها باید در بحث هویت دینی و ملی باشد چراکه در بحران جامعه زنان و جوانان امروزه فراموشی هویت دینی و ملی است. 

وی گفت: هویت ما ابتدا از خانواده شروع می‌شود، وقتی پدران و مادران ما به دختر خود اجازه می‌دهند که در سطح جامعه با بی‌حجابی در جامعه حضور یابند قطعا طرح نور و صیانت جواب نمی‌دهد، لذا باید در سطح  خانواده الگو سازی و قانع شوند.

وی بر ضرورت الگوگیری و ترویج سبک زندگی اسلامی در سطح جامعه تأکید کرد و گفت: در این راستا چهره‌های ملی، فاخر و موفق جامعه که در کتاب‌ها نیز معرفی شده‌اند، به جامعه شناسانده و دانش‌آموزان را با هویت و اصالت ایرانی اسلامی آشنا کرد. 

معاون  ارشاد اسلامی استان کردستان تصریح کرد: متأسفانه در حوزه پرورشی کل دستگاه‌ها ضعیف عمل کرده و این خلاء در مدارس می‌لنگد، باید در بحث هویت ملی و الگو سازی زنان موفق در عرصه‌های تاریخی و اجتماعی تلاش بیشتری صورت گیرد و رسانه‌ها نیز ما را همراهی کنند.

آگاه‌سازی خانواده‌ها کلید واژه مقابله با آسیب‌های فضای مجازی

سرهنگ منصوری سرپرست پلیس فتای استان کردستان نیز در این جلسه با اشاره به تهدیدات و هجمه‌های دشمنان اظهار داشت: فضای مجازی علاوه بر محاسن و کارکردهای مفید آن موجب آسیب‌های بسیاری برای نسل جوان و دختران دارد، متأسفانه استفاده از فضای مجازی محدودیت زمانی و مکانی نداشته و استفاده از آن بسیار آسان است که طبق آمار روزانه 3 تا 7 ساعت دختران در این فضا حضور دارند.

وی خواستار آگاه‌سازی و ارتقای سوادرسانه خانواده‌ها شد و گفت: انتظار می‌رود که والدین فعالیت فرزندان خود در فضای مجازی را کنترل و هدیا کنند چراکه در صورت سهل‌انگاری، جرایم و مشکلات زیادی در این حوزه پیش‌روی آنان وجود دارد.

سرپرست پلیس فتای استان کردستان آگاه‌سازی خانواده‌ها را کلید واژه مقابله با آسیب‌های فضای مجازی ذکر کرد و افزود: در همین راستا کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی مختلفی در طول سال برگزار می‌شود که امیدواریم خانواده‌ها همراهی کنند. آموزش و آگاه‌سازی بزرگترین و مؤثرترین راه است تا والدین بتوانند استفاده از فضای مجازی در خانواده خود را مدیریت کنند.

منصوری با یادآوری اینکه دشمنان با استفاده از بستر فضای مجازی دنبال ترویج بی‌بندوباری در جامعه هستند، بر ضرورت اقدامات پیشگیرانه تأکید کرد و بیان داشت:  آموزش و آگاه سازی والدین و جوانانمان می‌تواند تهدیدات این حوزه را کاهش دهد.

سبک زندگی دخترانه

لیلا حیدری، مشاور امور بانوان اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران، ارزش بسیاری برای زن ایرانی و اسلامی نهاده و در این راستا ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) را به عنوان روز دختر برای ارزش نهادن و اعتباری بخشی به دختران نام‌گذاری کرده است.

وی  افزود: به مناسبت گرامیداشت این ایام؛ برنامه‌های مختلفی اعم از دیدار دختران با استاندار کردستان، طرح سبک زندگی دخترانه، برنامه سبک و هویت دختران و محافل دختران در سطح استان برگزار خواهد شد.

حیدری تصریح کرد: پیشنهاد می‌شود هویت سازی و الگو سازی دختران در حوزه‌های علمی، آموزشی، هنری و ورزشی با پوشش بومی و‌ محلی و به منظور ترویج حجاب و عفاف در برنامه‌ها مدنظر قرار گیرد.

انتهای پیام/484/

دیگر خبرها

  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • همه دعوتند؛ مراسم «ستاره‌های دختران کُرد زمین» در سنندج
  • دعوت خانواده شهدا از مردم برای شرکت دراجتماع مردمی درگلستان شهدا
  • طرح «نور» آرامش را به خانواده‌ها برمی‌گرداند
  • ۵ نکته مهم درباره برخورد دستگاه قضایی به دانه درشت ها
  • تجلیل از ۲۲ خانواده شهید فرهنگی ایلام در «سه شنبه های شهدایی»
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما