Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: ۳ میلیون حقوق بگیر در بدنه دولت در دنیا کم نظیر است و برای آنکه حقوق این میزان کارمند تامین شود مجبورند بر مردم فشار بیشتری بیاروند تا بودجه اداره وزارتخانه های ۳۰ طبقه با هزاران کارمند با بهره وری نیم ساعته تامین شود. ۲۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۲ اقتصادی اقتصاد ایران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس می گوید یکی از مشکلات کشور در تامین درآمدها نبود عدالت مالیاتی است چرا که فردی که میلیاردها تومان درآمد دارد به راحتی از زیر بار پرداخت مالیات شانه خالی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالرضا مصری با اشاره به درآمدهای مالیاتی کشور، بیان داشت: موضوع این است که آیا باید برای هزینه تراشی ها و افزایش هزینه های کشور از محل درآمد نفت و مالیات، بودجه تعریف کرد؟ یعنی هر چه میخواهیم برای کشور هزینه ایجاد کنیم وبگوییم باید بودجه این هزینه به هر طریقی تامین شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس به خانه ملت گفت: بنابراین راه کاهش هزینه ها، قناعت کرد، اگر بخواهیم بی حد و حصر خرج کنیم و هزینه تراشی داشته باشیم طبیعی است که در دخل و خرج به مشکل می خوریم بنابراین مجبور می شویم به اسم مالیات به جیب مردم دست اندازی کنیم یا از سرمایه ملت یا همان نفت برداشت های بیشتری داشته باشیم.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس دهم شورای اسلامی با بیان اینکه دولت بیش از 3 میلیون حقوق بگیر دارد، اظهار داشت: 3 میلیون حقوق بگیر در بدنه دولت در دنیا کم نظیر است و برای آنکه حقوق این میزان کارمند تامین شود مجبورند بر مردم فشار بیشتری بیاروند تا بودجه لازم برای اداره وزارتخانه های 30 طبقه با هزاران نفر کارمند با بهره وری نیم ساعته تامین شود.

وی با انتقاد از این میزان کارمند دولتی، گفت: عریض و طویل بودن بدنه دولت باعث می شود که میزان دریافت مالیات از مردم بیشتر شود در حالی که می توان با کاهش هزینه های جاری تا حدودی از هزینه تراشی ها کاست.

مصری با اشاره به نبود عدالت مالیاتی در کشور، بیان داشت: اگر در کشور نظام ها و سیستم های مانند اروپا، آمریکا و بسیاری از کشورهای آسیایی داشتیم، عدالت مالیاتی محقق می شد، اما در کشور ما عده ای مالیات می پردازند که حقوق شان به نسبت سال های گذشته افزایش چشم گیری پیدا نمی کند در حالی که داریم کسانی که درآمد های میلیاردی دارند و زیر بار مالیات نمی روند و پیگرد قانونی صورت نمی گیرد.

این نماینده مجلس بیان داشت: عده ای یک شبه با دستور دولت 100میلیارد تومان از خرید سکه به جیب زدند و 15 هزار میلیارد تومان سود بردند و یک ریال مالیات ندادند، اما یک بقال در ده کوره باید ثابت کند درآمدش نسبت به سال گذشته افزایش نیافته تا مالیات پرداخت نکند، این روند حاکی از آن است که عدالت مالیاتی در کشور ما نیست.

وی ادامه داد:اگر کسی یک میلیارد تومان در واحد تولیدی سرمایه گذاری کند باید 25 درصد  مالیات بر سود پرداخت کند اما اگر همین رقم در بانک ها سپرده گذاری شود مالیاتی دریافت نمی شود، این بی عدالتی از نبود مالیات بر عایدی سرمایه است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: بیشتر فرار مالیاتی کشور به دلیل نبود سیستم ها و روش هایی است که بتوانیم عدالت مالیاتی در کشور ایجاد کنیم، متاسفانه افراد به طور سلیقه ای تصمیم می گیرند افراد چه میزان مالیات بدهند در حالی که اگر این امر سیستمی شود  مردم با خیال راحت مالیات می پردازند چرا که می دانند کسی نمی تواند از پرداخت مالیات سیستمی فرار کند.

انتهای پیام/

R1010113/P1010113/S7,77/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بودجه ایران افزایش حقوق کارمندان عبدالرضا مصری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بودجه ایران افزایش حقوق کارمندان عبدالرضا مصری بودجه ایران افزایش حقوق کارمندان عبدالرضا مصری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۶۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راز صفر شدن مالیات 50 درصد اصناف خرد در کشور

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کشور در زمینه مالیاتی، بحث مربوط به اصلاح نظام مالیاتی و تمرکز بر مالیات‌ستانی هوشمند و عادلانه است. این موضوع به خصوص در مقابل تولید و همچنین مردم اهمیت بسیاری بالایی دارد؛ از همین رو بررسی آمار و ارقام مربوط به عملکرد سال گذشته در این زمینه بسیار مهم و کاربردی است.

طبق آمار سال گذشته میزان مالیات پرداختی کل مشاغل کشور از مجموع درآمدهای مالیاتی، عددی کمتر از 6 درصد بوده است که نسبت به حجم بالای این بخش از اقتصاد در تولید ناخالص ملی که بین 20 تا 30 درصد اقتصاد را شامل می‌شوند؛ این بخش مالیات کمتری نسبت به حجم خود در اقتصاد ایران پرداخت کرده است.

با وجود شاخص پایین مالیات به تولید ناخالص ملی در بخش مالیات اصناف، تمرکز اصلی نظام مالیاتی در دولت سیزدهم، بر اعطای هدفمند معافیت‌های مالیاتی به مشاغل خرد و مردمی در مقابل مشاغل و اصناف خاص دانه درشت با درآمدهای کلان بوده است.

هدف قرار دادن مشاغل و اصناف بزرگ با درآمدهای کلان می تواند به رفع مشکلات نابرابری درآمد در اقتصاد ایران نیز کمک کند. مطالعات نشان داده است که نابرابری درآمد در کشور با تکیه بر اصلاح نظام مالیاتی در حال کاهش است و پیش از این اقدامات وضعیت به طوری بود که درصد کمی از جمعیت سهم نامتناسب زیادی از ثروت را در دست داشتند.

با تمرکز بر جمع‌آوری مالیات از مشاغل پردرآمد و اصناف خاص، دولت در سال گذشته علاوه بر افزایش درآمد مالیاتی از این محل، توانسته است که ثروت را نیز به شیوه‌ای عادلانه‌تر نسبت به قبل توزیع کند.

در بخش مالیات اصناف، بیش از 50 درصد اصناف خرد مالیاتی پرداخت نکردند و از طرف دیگر بیش از 50 درصد مالیات اصناف تنها توسط 1 درصد پرداخت شده است. از همین رو تمرکز ویژه سازمان امور مالیاتی بر اخذ مالیات از مشاغل و اصناف بزرگ با درآمدهای کلان با تکیه بر اعداد و ارقام عملکرد مالیات اصناف سال گذشته بوده است.

تمرکز بر مالیات‌ستانی سیستمی و تقاطع داده‌ها مسیر اصلی تحقق این امرفراهم شده است. در این مدل با تکیه بر شفافیت اطلاعات سیستمی حاصل از سامانه مودیان و همچنین اعمال معافیت‌های مناسب برای اصناف کوچک و خرد، مسیر تحقق عدالت مالیاتی با تمرکز نظام مالیاتی بر اخذ مالیات از مشاغل خاص با درآمدهای کلان فراهم شده است.

نوع مودیان

سهم مودیان

درصد از مالیات مشاغل

سهم مردم و کسب‌وکارهای خرد از مالیات بخش اصناف

99%

50%

سهم اصناف و مشاغل خاص دانه‌درشت با درآمدهای کلان

1%

50%

دیگر خبرها

  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور
  • راز صفر شدن مالیات 50 درصد اصناف خرد در کشور
  • مردم در مقابل سرمایه گذاری در بخش تولید باید مطمئن باشند سود تضمینی دریافت می کنند
  • ◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی
  • فرار مالیاتی با دفتر ویترینی
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند