Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد سعیدی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه قم که در مصلای قدس این شهر برگزار شد با تسلیت فرارسیدن شهادت امام یازدهم شیعیان، اظهار داشت: امام حسن عسکری(ع) دوران بسیار سختی را پشت سر گذاشتند و فرمودند که هیچ یک از پدرانم سختی و محنتی که من کشیدم را نکشیدند.

وی ابراز داشت: آماده‌سازی شیعیان برای مواجه با دوران غیبت، همچنین معرفی امام پس از خود، مبارزه با فتنه گران و مدعیان امامت از جمله مسائل مهمی بود که امام حسن عسکری علیه السلام با آنها روبه‌رو بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز نیازمند بازخوانی تعالیم پیامبر اسلام هستیم

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله در ادامه با اشاره به در پیش بودن هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم(ص) اظهار داشت: در این ایام مسلمین جهان از پیامبر خدا بیشتر یاد می‌کنند و ما امروز نیازمند بازخوانی تعالیم پیامبر اسلام هستیم.

وی افزود: یکی از برکات انقلاب اسلامی مطرح کردن اسلام ناب محمدی است که توانسته جاهلیت مدرن را پشت سر بگذارد و با عنایت خداوند قرن آینده، قرن اسلام ناب محمدی خواهد بود.

آیت الله سعیدی، ولایت فقیه را زمینه‌ساز تشکیل حاکمیت امام عصر برشمرد و گفت: اسلام ناب اهل بیت(ع) در واقع تداوم بخش مسیر رسول الله است و معارف اسلام محمدی در مکتب اهل بیت عصمت و طهارت تجلی یافته است و جدایی اسلام پیامبر اکرم و اهل بیت(ع) در حقیقت انحرافی و خطرناک است.

وی همچنین تشیع را امتداد بخش مسیر رسول الله(ص) برشمرد و افزود: این ولایت اهل بیت است که می‌تواند مسلمین و امت اسلام را در دریای تلاطم فتنه‌ها هدایت و راهبری کند.

افول آمریکا نمایان شده است

امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه افول آمریکا نمایان شده است، ادامه داد: امروز دیگر لیبرال دموکراسی به دلیل مسخ هویت و ارزش‌های انسانی جذابیتی ندارد و انسان گرفتار بحران هویت به دنبال مکتبی است که بتواند ایمان و علم را بر اساس فطرت انسانی زنده کند که این از اسلام و مکتب ناب محمدی بر می‌آید.

وی با بیان اینکه امروز شاهدیم که در غرب پیشرفت و توسعه اسلام  رشد چشمگیری داشته است، افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی بر اساس اسلام ناب محمدی(ص) این دین به عنوان احیاگر جامعه و نسخه شفابخش مشکلات انسانی به جهان ارائه شده است.

آیت الله سعیدی بیان داشت: انقلاب اسلامی در دهه چهارم و پنجم خود می‌تواند با تکیه بر نظریه مقاومت در برابر دشمنان، لیبرال دموکراسی را به سقوط بکشاند.

وی در ادامه با اشاره به عملیات جبهه مقاومت و کشته شدن صهیونیست‌ها اظهار داشت: روزهای اخیر نیروهای مقاومت توانستند ضربه‌های سنگینی به صهیونیست‌ها وارد کنند و امروز این فرموده مقام معظم رهبری که دوران بزن و دررو تمام شده است به اثبات رسیده و امیدواریم همانگونه که رهبر معظم انقلاب پیش بینی کردند در ۲۵ سال آینده چیزی از رژیم صهیونیستی باقی نماند.

امام جمعه قم عنوان کرد: مسئولان ارشد کشوری می‌بایست به مسائل اصلی کشور و مشکلات مردم در جنگ اقتصادی دشمنان توجه کنند و برای از میان برداشتن تحریم‌ها همت کنند.

وی تصریح کرد: این زیبنده مسئولان نظام جمهوری اسلامی نیست که به جای پرداختن به مسائل و مشکلات کشور به مسائل حاشیه‌ای همانند حضور زنان در ورزشگاه‌ها بپردازند.

آیت الله سعیدی عنوان کرد: حوزه‌های علمیه و مراجع معظم تقلید بارها در این زمینه موضع گیری داشته‌اند اما متأسفانه برخی برخلاف نظر مرجعیت عمل می‌کنند.

وی با انتقاد از سخنان وزیر امور خارجه در خصوص پولشویی در داخل کشور، اظهار داشت: این سخنان زیبنده نبود و مسئولان دستگاه دیپلماسی کشور می‌بایست در موضع‌گیری‌های خود سه اصل عزت حکمت و مصلحت را رعایت کنند.

کد خبر 4459776

منبع: مهر

کلیدواژه: امام جمعه قم خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۶۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاقی که فقط در ایران نگرانی دارد؛ دلواپسان به دنبال وضع دوباره ممنوعیت؟

رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران در شرایطی با حساسیت خاصی به‌ویژه در همین هفته اخیر پیگیری شده که همچنان مقوله برخورد با تماشاگران زن در ورزشگاه، از حفظ شأن و منزلت آن‌ها گرفته تا جایگاه در نظر گرفته‌شده برای آن‌ها و بقیه، مورد نقد و بحث است. در هفته‌های اخیر یکی، دو اتفاق رخ داده که به قرار باب میل عده‌ای شده تا بر طبل رنگ‌ورو‌رفته ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه کوفته و در وصفش با استفاده از رسانه‌های همسو، مطالبی به رشته تحریر درآورده و ژست عالمان پیشگو را گرفته و از این بگویند که «دیدید حق با ما بود».

 

اتفاقات ساده است؛ جیمی‌جامپ زنی از روی سکوی ورزشگاه در اراک خودش را به کاپیتان استقلال رساند و پس از آن هم در رفتاری مشمئزکننده یکی از افرادی که در جمع هواداران سپاهان در تقابل با پرسپولیس، روی سکوی ورزشگاه آزادی نشسته بود، الفاظی زشت خطاب به زنان به کار برد که به قدر کفایت بازتاب داشت. دلواپسان حضور زنان در ورزشگاه که چندین سال مانع از محقق‌شدن این موضوع شده‌اند، با کنار هم گذاشتن همین دو گزاره، به آب و آتش می‌زنند تا دوباره مانع از حضور زنان در ورزشگاه شوند. جالب آنکه حاضر به شنیدن این جمله ساده هم نیستند که اگر مردی هتاکی کرده چرا باید مانع از ورود زنان شد؟ یا اینکه ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه صحه‌گذاشتن بر ناتوانی در اصلاح امور فرهنگی نیست؟

آش آن‌قدری شور شده که در روز‌های اخیر یکی، دو رسانه همسو با چنین تفکراتی به این ایده پروبال داده‌اند که «نکند کار، کار خودشان باشد تا مانع از تحقق کامل پروژه حضور زنان در ورزشگاه شوند». با‌این‌حال، از آنجا که مسئله مدیریت در امور ورزشی از دیرباز پررنگ بوده، در ساده‌ترین اتفاق، طرح پاک‌کردن صورت‌مسئله روی میز گذاشته شده و یکی، دو ورزشگاه به‌سرعت از حضور زنان منع شده‌اند و مابقی هم احتمالا با محدودیت‌هایی همراه خواهند شد.

البته که در این بین، نگرانی‌های دوپهلویی که از سوی وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال هم مطرح شده، بیش از آنکه دلگرم‌کننده باشد، نگران‌کننده است و بیم آن می‌رود که نقد دلواپسان که بعضا ارتباط نزدیکی با دولتمردان کنونی دارند، آن‌ها را به سمتی هل دهد که تاوانش را فوتبال ایران و سپس زنان مشتاق به تماشای فوتبال دهند.

جالب آنکه در این بین تلاش خواسته یا ناخواسته‌ای صورت گرفته تا لفظ جدیدی برای محدودکردن زنان شکل بگیرد. اگر تا دیروز کلیدواژه «زیرساخت» بهانه خوبی بود تا سد راه ورود زنان به ورزشگاه شوند، به‌تازگی عبارت «کرامت زن» وارد ادبیات مدیران ورزشی شده و با استفاده از آن، باب جدیدی در مقوله ورود زنان به ورزشگاه گشوده شده است.

برای روشن‌ترشدن بیشتر بحث کافی است به نامه وزیر ورزش به فدراسیون فوتبال در هفته اخیر رجوع کرد. در بخشی از آن نامه چنین آمده است که «همان‌طور که مطلع هستید موضوع امکان حضور بانوان محترم علاقه‌مند فوتبال در ورزشگاه‌های کشور در شرایطی مورد موافقت مراجع تصمیم‌گیرنده قرار گرفت که فدراسیون فوتبال به‌عنوان متولی فوتبال کشور و همچنین باشگاه‌های حرفه‌ای فوتبال در جهت بهبود زیرساخت‌ها، ساماندهی هر‌چه بهتر هواداران زن و مرد و همچنین ارتقای جو اخلاقی و فرهنگی حاکم بر استادیوم‌های فوتبال تلاش کنند که متأسفانه نه‌تن‌ها شاهد بهبود شرایط فرهنگی حاکم بر ورزشگاه‌های فوتبال نیستیم، بلکه شاهد بروز و ظهور صحنه‌ها و اتفاقاتی هستیم که هرگز در شأن هواداران ایرانی نبوده و متأسفانه رفتار برخی هوادارنما‌ها زمینه ایجاد خدشه بر منزلت و کرامت زن ایرانی را نیز فراهم کرده است که رصد و کنترل این افراد معدود وظیفه باشگاه‌هاست».

شاید در نگاه نخست این نامه وزیر از سر دلسوزی باشد. البته که احتمالا هم چنین است و وزیر محترم ورزش همان‌طور که خودش در ادامه اشاره کرده «ورزش بدون ارزش را فاقد اعتبار برای نظام جمهوری اسلامی ایران» می‌داند. با‌این‌حال در پس چنین دلسوزی، خط‌و‌نشان ریزی هم دیده می‌شود؛ به‌ویژه جایی که عنوان می‌کند مراجع تصمیم‌گیرنده به‌طور مشروط ورود زنان به ورزشگاه را پذیرفته‌اند. این پیام نهفته در دل چنین جملاتی را، ولی نباید از یاد برد که احتمالا اگر چنین شروطی رعایت نشود، مسئله ورود زنان به ورزشگاه هم اگر ممنوع نشود، محدود خواهد شد.

وزیر ورزش تنها مدیری نیست که کرامت زن را پس از اتفاقات اخیر برجسته کرده است، بلکه همین روز گذشته، مهدی تاج، رئیس فدارسیون فوتبال هم با اشاره به همین کلیدواژه، هشدار داده که می‌تواند مانع از حضور زنان در ورزشگاه شود. برخلاف تیتر‌ها و تأکیدی که رسانه‌های نزدیک به فدراسیون به کار برده و از قول مهدی تاج نوشته‌اند که «حضور زنان در ورزشگاه منع نخواهد شد»، ولی مشخصا در بخشی از صحبت‌های مهدی تاج، تهدید روشنی به کار رفته که نشان می‌دهد او و مدیران بالادستی، به گزینه منع تماشاگران زن از حضور در ورزشگاه فکر کرده‌اند.

تاج، روز گذشته در واکنش به نامه وزیر ورزش درباره اتفاقات رخ‌داده در ورزشگاه‌ها گفت: «جواب نامه وزیر را دادم. ایشان یک نامه‌ای به ما زدند و نگران بودند از وضعیت باشگاه‌ها و حرکتی که باید در باشگاه‌ها از نظر فرهنگی صورت بگیرد که اتفاق نیفتاده است. بنده در جواب گفتم یک‌سری اقدامات را بعد از نامه ایشان انجام خواهیم داد. جلسه در همین دو، سه روز گذاشتیم. هم با خلیج فارس و هم با بانک شهر جلسه گذاشتیم. امروز هم دوباره جلسه دیگری خواهیم داشت. به همه هم اعلام کردیم اگر کسی نمی‌تواند کرامت زنان را حفظ کند و آن‌ها راحت به ورزشگاه بروند و مشکلی پیش نیاید ممکن است ما ورود را منع کنیم».

عبارات کاملا مشخص است؛ اگر کرامت زن حفظ نشود، ممکن است ورود آن‌ها را منع کنیم. حالا و در این بین، با وجود نگرانی‌هایی که این اواخر درباره کرامت زن شکل گرفته، پرسش بسیار ساده‌ای ذهن مخاطب را درگیر می‌کند: به غیر از طرح ممنوعیت زنان از ورود به ورزشگاه و به‌جز همراهی با دلواپسان و رسانه‌های خاص، آیا برنامه‌ای برای بهبود زیرساخت سابق یا کرامت زنان، در دستور کار مدیران قرار دارد؟

دیگر خبرها

  • اتفاقی که فقط در ایران نگرانی دارد؛ دلواپسان به دنبال وضع دوباره ممنوعیت؟
  • انتقاد تند آیت‌الله جوادی آملی از مشکلات اقتصادی کشور: اقتصاد مثل راهپیمایی نیست که سفارش شود و با سفارش حل شود
  • انتقاد تند آیت‌الله جوادی آملی درباره مشکلات اقتصادی کشور: اقتصاد مثل راهپیمایی نیست که سفارش شود و با سفارش حل شود
  • نگرانی ادامه‌دار دلواپسان از حضور زنان در ورزشگاه
  • خزعلی: حضور زنان در ورزشگاه تصمیم نظام بود
  • عاشق‌ترین دختر پرسپولیسی در روز ممنوع‌الورودی به ورزشگاه! | تصویر
  • خزعلی: تصمیم ورود بانوان به ورزشگاه‌ها با نظام بود | ممنوعیت جدید در راه؟
  • ورود زنان باید ضابطه‌مند باشد/ ورود بانوان به ورزشگاه منع نمی‌شود
  • ورود بانوان به ورزشگاه تصمیم نظام بوده است
  • نساجی – پرسپولیس بدون حضور زنان؛ چرا؟