Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس امروز، 25 آبان‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه شیراز، با یادآوری روایاتی و احادیثی از ائمه به‌خصوص امام حسن عسکری(ع) و حضرت امام صادق(ع)، گفت: مسلمان خصوصاً شیعه باید تقوا و ورع داشته باشد زیرا بخش اعظمی از مشکلاتی که برای انسان‌ها ایجاد می‌شود از حرام‌خواری و گرفتار شدن به این معضل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چقدر خوب است که انسان تقوا و ورع داشته باشد، انسان‌های با تقوا در این دنیا گرسنه نماندند، اما آخرت خود را به نیکی گره زدند.
امام جمعه شیراز با بیان اینکه بسیاری از اوقات تلاش‌های ما برای خودمان است و تلاش برای خدا انجام نمی‌دهیم، گفت: آیا در همین فضایی که متدینین هستند، در کشوری که جمهوری اسلامی است، تلاش‌هایی که برای رسیدن به مقام انجام می‌شود تلاش برای خدا هست یا برای خودمان؟ اینکه آنقدر دعوا می‌شود، فرد خودش را می‌کشد که به مقامی دست پیدا کند، فکر می‌کنید برای خدا کار می‌کند؟

آیت‌الله دژكام گفت: برخی رفتارها وقتی از حد اخلاق خارج شد باید اطمینان داشت که برای خدا نیست؛ وقتی مردم نان ندارند، زندگیشان به هم ریخته است و تو به کار دیگری مشغولشان کرده‌ای این درست نیست.

سیاست‌مداران راستگو باشند
وی با تاسی به فرمایشات معصومین مبنی بر اینکه نجات در راستی است، گفت: باید در دنیا و آخرت بر راستی گفتار و رفتار پایبند بود. سیاست‌مداران راستگو باشند؛ ما مدعی مسلمانی و پیروی اهل بیت(ع) هستیم بنابراین باید برای ترویج راستگویی تلاش کنیم.
آیت‌الله دژکام با تاکید براینکه بنا نیست همه مسائل گفته شود، بیان كرد: اگر قرار بر گفتن موضوعی باشد باید راست گفت؛ حفظ اسرار عیب ندارد اما اگر بنا شد حرفی بزنیم باید راست بگوییم.

راست گفتن را نهادینه کنیم
وی با تصریح اینکه امروز هم ما باید راست گفتن را به عنوان یک رفتار عمومی در کشور نهادینه کنیم، گفت: امروز که دشمن در حال سیاه‌نمایی است و دروغگویی می‌کند، ما هم بهانه‌ای به دست آنان می‌دهیم.
آیت‌الله دژکام همچنین بر لزوم امانت‌داری به‌عنوان یک رفتار انسانی تأكید كرد و گفت: کسی که امانت‌دار نباشد، انسان نیست، نه اینکه مسلمان یا مومن نباشد، بلکه اصلا انسان نیست؛ اگر امانتی از کسی نزد ما هست، ولو اینکه صاحب آن امانت بد باشد، باید امانت را سالم بازگرداند.
وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی پیش ما امانتی است که 300 هزار شهید آن را تحویل ما داده‌اند، گفت: امروز مدیرانی که پشت میزها نشسته و ریاست می‌کنند، حواسشان باشد که آنچه به آنان سپرده شده، امانت است، باید امانت را سالم برگردانید، کاری نکنید که حیثیت این نظام لطمه بخورد؛ شما امانت دار شهدایی هستید که خیلی‌هایشان سر نداشتند.
نماینده ولی فقیه در استان فارس تاکید کرد که شهدا برای اسلام و خدا تلاش کردند و راست می‌گفتند، لذا من و شما هم امروز اگر راست نگوییم و کارهایمان برای خدا نباشد، فردا پیش خدا بی آبرو می‌شویم.

امام جمعه شیراز همچنین با بیان اینکه توصیه‌ ائمه این است که همسایه‌های خوبی باشیم، گفت: در تمدنی که بر پایه اهل بیت(ع) می‌خواهیم بنا کنیم، برای اینکه پیروان سایر ادیان الهی هم در کنار ما از حسن جوار برخوردار باشند، وجود دارد، در گذشته تاریخ شیراز و قدس نشانه‌هایی از این حسن همجواری داریم، تا زمانی که پای صهیونیست‌ها به قدس باز نشده بود، پیروان تمام ادیان الهی در کنار هم با صلح و آرامش زندگی می‌کردند اما امروز به مسلمانان اجازه نمی‌دهند که برای اقامه نماز به مسجدشان بروند.

نیاز به سلامت اجتماعی داریم
وی در ادامه سخنان خود به موضوع سلامت اجتماعی پرداخت و گفت: ما نیاز داریم به سلامت و سلامت اجتماعی به این معنی است که ما بتوانیم با هم دیگر ارتباط سالم، اخلاقی و مفید داشته باشیم؛ اجتماع سالم اجتماعی است که مردم در آن روابط سالمی با هم داشته باشند.
آیت‌الله دژکام تأكید كرد: اگر سلامت اجتماعی به هم بخورد، مسلما یک ملت نمی‌تواند خود را در دنیا به عنوان ملتی سربلند و موفق نشان دهد.
وی با تاکید بر اینکه باید آنچه سلامت اجتماعی را بر هم می‌زند، شناسایی کرد و نسبت به آن‌ها حساس بود، تاکیدات امیرالمومنین علی(ع) در خطبه‌های مختلف نهج‌البلاغه پیرامون این موضوع را یادآور شد و گفت: یکی از مسائل تاثیرگذار در این موضوع، توجه به حقوق افراد نسبت به یکدیگر است.
امام جمعه شیراز با بیان اینکه در هر جامعه‌ای مسلما عده‌ای مدیر و عده‌ای مدیریت شونده وجود دارد، گفت: مدیر یک حقی بر گردن مردم و مردم حقی بر گردن مدیر دارند.
وی بر لزوم رعایت احترام نسبت به مدیر و توجه به توصیه‌های مدیریتی تأكید كرد و گفت: یکی از حقوق مسلم افراد حقوق انسانی است، حیثیت و آبروی فرد باید محفوظ بماند؛ اما متاسفانه گاهی تخریب‌هایی انجام می‌دهیم و وقتی نگاه کنیم می‌بینیم گناه ما هم که موضوعی را نشر داده‌ و عنوان کرده‌ایم، کمتر از کسی که رفتار غلطی را انجام داده، نیست، امکان دارد فردی یک رفتاری انجام داده که غلط بوده اما تخریب کردن فرد خطاکار هم درست نیست.

انتقاد از تخریب شخصیت افراد در رسانه‌ها
نماینده رهبر معظم انقلاب در استان فارس گفت: متاسفانه بعضی رسانه‌ها که قصد ندارم به رسانه خاصی از این میان اشاره کنم، گاهی انگار نقشی جز تخریب بر عهده ندارند، همین فضای مجازی که رسانه‌های مکتوب هم در آن فعال شده‌اند، ببینید چه می‌کنند؛ برخی از این‌ها دلشان می‌خواهد که ما سلام و علیک هم با هم نداشته باشیم؛ دشمن همین را دنبال می‌کند و بعضی از رسانه‌های داخلی نیز نادانسته و ناآگاهانه این رفتار را دنبال کرده و گل به خودی می‌زنند.
وی با اشاره به آیات و روایاتی در خصوص اینکه اگر انسان می‌دانست در نامه عمل افراد دیگر چه نوشته شده، هیچ کس حاضر نبود دیگری را حتی دفن کند، گفت: بنا نیست پرده برداری و آبرو ریزی کنیم.

لزوم پایبندی به اخلاق رسانه‌ای
آیت‌الله دژکام بیان كرد: در ضمن اینکه آزادی در بیان و انتقاد کردن رسانه‌ها باید حفظ شود، باید که پایبندی به اخلاق رسانه داشته باشند و کاری نکنند که حیثیت یک فرد خصوصا فرد مومن از بین برود؛ مسلما افراد بدی در جامعه داریم، بعضی جاها خدای متعال اجازه داده که اگر شخصی بدی را از حد گذرانده باشد، آبرویش برود، قانون هم دارد؛ اما خارج از قانون و اخلاق اگر کاری کنیم که آبروی فردی برود، بسیار بد است؛ چرا باید یکدیگر را تخریب کرد و آبروی افراد را ببریم.
امام جمعه شیراز گفت: احترام به دیگران و احساس مسئولیت در قبال جامعه باید تقویت شود، نباید فرض کنیم که تنها خودمان هستیم.

امکانات دسترسی به حرم کم است
آیت‌الله دژکام در ادامه با اشاره به لزوم تسهیل دسترسی‌ها به حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع)، گفت: بارها گفته‌ام باز هم می‌گویم که امکانات دسترسی به حرم کم است، این مسئولیت بر عهده افرادی است که رای می‌آورند و انتخاب می‌شوند برای مسئولیتی، آن‌ها وظیفه دارند که ببینند در شهر چه خبر است برای رفع مشکلات طراحی مناسب داشته باشند، البته طراحی شهری یک تخصص و رشته تحصیلی محسوب می‌شود.
نماینده ولی فقیه در استان فارس تاکید کرد که از جنوب تا شمال یک محدوده شهری، جزو شهر محسوب می‌شود و باید برای همه این محدوده، برنامه‌ریزی داشت.
آیت‌الله دژکام در عین‌حال گفت: اگر جایی کار خوب می‌شود باید آن را مطرح کرد، نه اینکه کار خوب را کسی تعریف نکند و کار بد را همه در بوق کنند. باید به سلامت اجتماعی کمک کرد تا قادر باشیم اهداف بزرگ را محقق کنیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس سياست و اقتصاد نماز جمعه شيراز تقوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۶۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«فاطمه» اسم رمز صبوری در غزه؛ وقتی مقاومت شیعه و سنی را همدل کرد

وسط ویرانه‌ها ایستاده بودند و ناباورانه به آن منظره هولناک نگاه می‌کردند. آنچه حالا در قامت ساختمان‌های سوخته و تخریب‌شده در مقابل چشمان بهت‌زده‌شان قرار داشت، تا همین چند وقت قبل، بزرگترین و مجهزترین مجتمع بیمارستانی شهر غزه به حساب می‌آمد. برای جنایتکارترین ارتش تمام تاریخ، ۲هفته محاصره هم کافی بود تا با موشک‌باران و آتش زدن، نه‌فقط تمام ساختمان‌ها و تجهیزات درمانی مجتمع بیمارستانی «شفا» را نابود کند بلکه از آنجا یک قتلگاه بسازد و با کشتار حدود ۴۰۰ نفر، جنایتی دیگر در کارنامه سیاه خود ثبت کند.

* (خطابه شیرزن فلسطینی در بیمارستان ویران شده «شفا» در غزه)

بعد از عقب‌نشینی نظامیان اسراییل از بیمارستان شفا و ورود مردم و اصحاب رسانه به این مرکز درمانی، درست در همان لحظاتی که همه از مواجهه با آن صحنه‌های آخرالزمانی و آن فاجعه انسانی باورنکردنی در شوک سنگینی فرو رفته بودند، یک اتفاق، آن فضای غمبار را شکست. شیرزنی از میان ویرانه‌های بیمارستان قیام کرد و با فریاد‌هایش، پرده یأس و ناامیدی را از مقابل چشم‌های همه کنار زد: «ایمان‌تان را تجدید و تقویت کنید. به خدا قسم که خدا ما را پیروز خواهد کرد. اگر با خدا باشیم، او ما را تنها نمی‌گذارد. سنت الهی، همین است. اگر درون خودمان را تغییر دهیم، پیروزی حاصل می‌شود.‌ای جوانان! فقط شما برای ما باقی مانده‌اید و خدایی که از تمام دنیا قوی‌تر است. بگویید یا الله! فرجی برای ما برسان...»

* (دستنوشته روی دیوار بیمارستان شفا با حدیثی از پیامبراکرم (ص) خطاب به حضرت فاطمه (س))

«فاطمه»، اسم رمز صبوری در بیمارستان محاصره‌شده

فریاد‌های آن بانوی مؤمن و صبور، تلنگری بود که خیلی‌ها را نه‌فقط در غزه و خط مقدم جنگ با دشمنان صهیونیستی بلکه در کیلومتر‌ها دورتر هم، تکان داد و به‌ایمان و باور‌هایشان جان دوباره‌ای بخشید. اما در آن میان، همه مبهوت از هم می‌پرسیدند: اینهمه شجاعت و صبر، از کجا می‌آید؟! منشأ این بصیرت و روحیه تزلزل‌ناپذیر، چه نیرویی است؟!

چند روز بعد، عکسی از خرابه‌های غزه در فضای مجازی به تمام دنیا مخابره شد که می‌توانست جواب این سؤالات باشد. در خلال جست‌و‌جو‌ها در ویرانه‌های به جا مانده از بیمارستان شفا برای یافتن پیکر‌های شهدا، دستنوشته‌های روی یکی از دیوار‌ها توجه جست‌وجو‌گران را جلب کرد. در میان دلنوشته‌های پناهندگان بیمارستان در آن ۱۴روز محاصره، یک جمله جور دیگری نگاه‌ها را به سمت خود می‌کشید؛ جمله‌ای با این مضمون: «یا فاطمة! إصبری علی مرارة الدنیا لنعیم الآخرة» * (ای فاطمه! برای رسیدن به سعادت آخرت، در مقابل تلخی‌های دنیا صبوری کن.)

خوب که نگاه کنی، این جمله که در کتاب‌های علوم دینی و حدیث با عنوان توصیه پیامبر اکرم (ص) به حضرت فاطمه زهرا (س) در تحمل سختی‌های زندگی آمده، انگار آخرین حربه یک اهل دل بوده برای‌امید و انگیزه دادن به محاصره‌شدگان در بیمارستان شفا برای صبوری در آن روز‌های سیاه. انگار می‌خواسته بگوید این دنیا حتی به محبوب‌ترین بندگان خدا هم روی خوش نشان نداده، اما آنها با اعتماد به وعده‌های خدا، به‌جای اظهار عجز و گلایه، صبر و توکل را انتخاب کردند. انگار با زبان بی‌زبانی می‌خواسته یک الگوی صبر پیش چشم مادران داغدیده و مجروحان بی‌پرستار قرار دهد و هرچه گشته، بهتر از دختر پیامبر خدا پیدا نکرده...

فرزندان ما مگر از حسن و حسین (ع)، عزیزتر بودند؟

اما این اولین بار نیست که جلوه‌های اقتدای مردم صبور فلسطین به اهل بیت (ع)، چشم‌ها را خیره و دل‌ها را گرم می‌کند. نه‌تن‌ها ۲۰۰روز مقاومت عزتمندانه مردم غزه در جنگ اخیر بلکه تمام سال‌های پرافتخار مبارزه مردم فلسطین با رژیم اشغالگر پر است از صحنه‌های باشکوهی که نشان می‌دهد سراغ منشأ مقاومت خستگی‌ناپذیر این ملت اصیل را باید در اعتقاد و ارادتشان به فرزندان پیامبر (ص) گرفت.

شاهدش، شهید «باسل الأعرج»، دانشجو و فعال رسانه‌ای فلسطین که می‌گفت: «نمی‌شود مقاوم باشی و حسینی نباشی.» او در یکی از توییت‌هایش نوشته بود: «مادرم مرا با عشق به اهل بیت (ع) و دوستان‌ایشان و دشمنی با دشمنان‌شان شیر داد و غم حسین (ع) را با شیر خود برای من به ارث گذاشت. پس سلام بر حسین و فرزندان حسین.»

* (رجزخوانی مادر شهید فلسطینی با یاد امام حسن (ع) و امام حسین (ع)).

اما هیچ‌کس بهتر از مادران شهدا در فلسطین، این حقیقت را به رخ دنیا نکشیده؛ همان‌ها که وقتی خبر شهادت فرزندان‌شان را دریافت می‌کنند، هلهله سر می‌دهند و با گردنی افراشته، فریاد می‌زنند: «فدای مقاومت». مثل شیرزنی که در مراسم تشییع پسرش رجزخوانی می‌کرد و می‌گفت: «پسرم! خون تو رنگین‌تر از خون حسن (ع) و حسین (ع) نیست. آنها را هم کشتند و ذبح کردند. خدا به همراهت پسرم...»

ابوالفضل کجاست که محاصره کربلای غزه را بشکند....

اما شاید هیچ‌وقت مثل ۷ماه گذشته و جنگ اخیر، اعتقاد و ارادت مردم فلسطین به خاندان پیامبر (ع)، بروز و ظهور نداشته است. از وقتی حلقه محاصره غزه به دست حرامیان صهیونیست تنگ‌تر شده، نوزادان و کودکان در اثر گرسنگی پرپر می‌شوند و حتی آب آشامیدنی به کیمیایی دست‌نیافتنی تبدیل شده، هر روز تصاویر و اخبار غزه، کربلا را در دل‌ها تداعی می‌کند. با اینهمه، شاید هیچ‌کس مثل یکی از کاربران فضای مجازی نتوانست شباهت حال و هوای این روز‌های غزه به کربلا را توصیف کند.

در قحطی آب در اردوگاه‌های محاصره‌شده غزه، این کاربر پاکستانی نوشت: «ابوالفضل العباس (ع)، فرزند علی (ع) و پرچمدار [لشکر حسین (ع) در کربلا]بود. او کسی بود که در روز‌های هفتم و دهم محرم، به صفوف دشمن یورش برد و حلقه محاصره را شکست و در نوبت اول موفق شد برای اردوگاه حسین (ع) آب بیاورد و به همین دلیل، «سقا» لقب گرفت. اما در نوبت دوم تلاشش برای آوردن آب، در راه بازگشت به خیمه‌ها، بعد از اینکه دستانش قطع شد، تیر به چشمانش خورد، با عمود به سرش زدند و با تیرباران مَشکش، آب‌ها به زمین ریخت، به شهادت رسید.

حالا امروز چه کسی می‌تواند عباس شود و مشک آب را بردارد و محاصره اردوگاه حسین (ع) در کربلای غزه را بشکند...؟»

* (مسجد علی بن ابیطالب (ع) در غزه)

دروغی به نام ناصبی بودن فلسطینی‌ها

حالا هرچه بیشتر می‌گذرد، بی‌اساس بودن دروغی به نام «ناصبی بودن فلسطینی‌ها»، بیشتر اثبات می‌شود؛ دروغی که سال‌هاست با تلاش برخی افراد و گروه‌ها، در جامعه ایران ترویج می‌شود. «محمد نورس حمید»، دانشجوی فلسطینی مقیم ایران در این باره می‌گوید: «یکی از مهم‌ترین شایعاتی که بعد از حضورم در ایران شنیدم، ناصبی بودن مردم فلسطین بود. در پاسخ به این شایعه باید بگویم درست است که مردم فلسطین، اهل تسنن و پیرو مذهب شافعی هستند، اما مذهب شافعی، نزدیک‌ترین مذهب به مذهب شیعه جعفری است و رهبر این مذهب یعنی امام شافعی، اشعار متعددی در محبت اهل بیت (ع) و در وصف شأن و جایگاه‌ایشان دارد. 

علاوه‌بر‌این، خوب است بدانید ما در غزه و کرانه باختری، مسجد علی بن ابیطالب (ع) و مسجد فاطمه الزهرا (س) داریم که چندین بار و در همین جنگ اخیر توسط رژیم صهیونیستی بمباران شده است؛ بنابراین محبت اهل بیت (ع) در دل مردم فلسطین جا دارد و ما هم به احادیثی مثل «الحسن و الحسین سیدی شباب اهل الجنة» اعتقاد داریم. همه اینها، شاهدی است بر اینکه مردم فلسطین، ناصبی نیستند.

* (روایت مادر شهید «ابراهیم النابلسی» از عشق و ارادت او نسبت به امام علی (ع))

مصادیق متعددی هم برای این موضوع وجود دارد؛ مثل شهید «ابراهیم النابلسی». این جوان که در شهر جنین شهید شد، از وقتی نوجوان بود، با عشق و ارادت به امام علی (ع) و با استناد به حدیث لا فتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار، تصویر شمشیر ذوالفقار را روی دستش خالکوبی کرده بود. 

شهید «خضر عدنان» که بعد از ۸۶روز اعتصاب غذا در زندان اسراییل به شهادت رسید هم، می‌گفت: ما حسینی هستیم. او معتقد بود قیام و مبارزه مردم فلسطین از قیام امام حسین (ع) الگو گرفته است.»

وقتی «وعده صادق»، دست اسراییل در تفرقه‌افکنی میان شیعه و سنی را رو کرد

حالا که چند روزی است عملیات «وعده صادق» با شکست هیمنه پوشالی اسراییل، توانسته بعد از ۷ماه جنگ نابرابر و کشتار بی‌امان زنان و کودکان، دوباره لبخند را روی لب مردم غزه و تمام مسلمانان و آزادیخواهان جهان بنشاند، جریانی که در تمام این سال‌ها تلاش می‌کرد با طرح مسائل غیرواقعی در جهان اسلام، به شکاف و تفرقه در میان شیعه و سنی دامن بزند، نقاب را از صورتش کنار‌زده و به صورت علنی به میدان آمده. حالا دیگر برای همه روشن شده که اتاق فکر تمام طرح‌های تفرقه‌افکن در دنیای اسلام، در دل سرزمین‌های اشغالی مستقر است.

* (اسراییل به یوتیوب پول می‌دهد تا این تبلیغ سخیف را در سطح جهانی منتشر کند: «ایران با موشک‌های بالستیک به مسجدالأقصی شلیک کرد»)

نیازی نیست راه دور برویم. ماجرا حتی به تلاش‌های مذبوحانه خبرنگاران و فعالان مجازی اسراییل برای تحریک اعراب و اهل سنت علیه ایران شیعه محدود نمی‌شود. کافی است یک بار دیگر نطق نماینده رژیم صهیونیستی در جلسه شورای امنیت بعد از عملیات وعده صادق را مرور کنیم. او که با پخش فیلمی از پرواز موشک‌های ایرانی در آسمان شهر قدس با آی پد شخصی‌اش، خیال می‌کرد سند محکمی برای محکومیت ایران رو کرده، در سخنانی مضحک مدعی شد حمله موشکی ایران، تهدیدی برای مسجد الأقصی و مسلمانان بود! رژیم کودک‌کش حتی دست به دامن گوگل و یوتیوب شد و به آنها سفارش داد محتوا‌هایی برای القای این ادعای سخیف تولید و منتشر کنند.

* (نماینده رژیم صهیونیستی در جلسه شورای امنیت بعد از عملیات وعده صادق)

بی‌آبرویی اسراییل، اما به همین‌جا ختم نشد و اوج ضعف و شکستش در مقابل محور مقاومت و قدرت‌نمایی ایران، در بخش دیگری از صحبت‌های نماینده‌اش در جلسه شورای امنیت در مقابل چشم جهانیان قرار گرفت؛ آنجا که او با طرح ادعایی سخیف گفت: «آیت‌الله خامنه‌ای به دنبال برپایی امپراتوری ایرانی شیعه در خاورمیانه و کل جهان است»!

* (ترند شدن هشتگ «شکراً ایران» توسط کاربران عرب زبان)

پیام نا‌امید‌کننده مسلمانان اهل سنت به اسراییل و مزدورانش

جواب گزافه‌گویی‌های مقامات و رسانه‌های اسراییلی و ادعا‌های بی‌اسا‌س‌شان علیه ایران را، اما خود اعراب و مسلمانان اهل سنت و مردم فلسطین دادند. موج حمایت از عملیات وعده صادق و پاسخ قاطعانه ایران به شرارت اسراییل در حمله به کنسولگری ایران در دمشق، خیلی زود فضای حقیقی و مجازی کشور‌های منطقه را دربرگرفت و در جالب‌ترین اتفاق، هشتگ «شکراً ایران»، به داغ‌ترین هشتگ در میان کاربران عرب‌زبان تبدیل شد.

* (حال و هوای مردم فلسطین در زمان اجرای عملیات وعده صادق و پس از آن)

از همه زیباتر، حال و هوای مردم فلسطین به‌ویژه ساکنان غزه بود که در شب حمله ایران به مواضع نظامی اسراییل، اولین شب آرام و امن در حدود ۷ماه گذشته را در غیاب موشک‌های قاتل اسراییلی تجربه کردند. هیجان و خوشحالی فلسطینی‌ها در زمان مشاهده موشک‌های ایرانی در آسمان سرزمین‌های اشغالی و خوشامدگویی به آنها با تکبیر‌های شادمانه، شاهدی بود بر اینکه آنها موشک‌های ایرانی را پرندگان ابابیلی می‌دیدند که برای حمایت از مردم مظلوم غزه به پرواز درآمده‌اند و موفقیت ایران در آن عملیات را پیروزی خودشان می‌دانستند و به آن افتخار می‌کردند.

* (تمجید کاربر فلسطینی اهل سنت از نقش شیعیان در دفاع از فلسطین)

اما پیام‌های هوشمندانه و همراه با بصیرت مسلمانان اهل سنت را می‌توان فصل‌الخطاب جنگ روایت‌ها در روز‌های بعد از عملیات وعده صادق دانست. در میانه جنگ نرمی که اسراییل و مزدوران رسانه‌ایش بعد از نمایش مقتدرانه موشکی و پهپادی ایران به راه انداختند تا به خیال خود با توسل به همان حربه قدیمی اختلاف شیعه و سنی بتوانند ماهی موردنظر خود را از این آب گل‌آلود صید کنند، بسیاری از کاربران اهل سنت فضای مجازی به میدان آمدند و با روشنگری‌هایشان، این فتنه صهیونیستی را خنثی کردند.

در یکی از جالب‌ترین محتوا‌های منتشرشده در این زمینه، یکی از کاربران فلسطینی اهل سنت، تیر خلاص را به پرچمداران تفرقه‌افکنی زد و گفت: «هرکس از راه می‌رسد، می‌گوید: تو شیعه شده‌ای. بله. همه ما شیعه شده‌ایم. هرکس که بویی از شرأفت برده، شیعه است. چرا؟ چون رهبران اهل سنت با سگ‌های صهیونیست، هم‌پیمان شدند و با دسیسه‌چینی، از اسراییل دفاع می‌کنند. در‌حالیکه شیعیان، همان کسانی هستند که دارند ما را یاری می‌کنند. مهم‌ترین موضوع این است که آنها هستند که دارند برای مقابله با اسراییل به ما کمک می‌کنند. تمام اهل سنت از شما رهبران سنی حامی اسراییل، بیزارند. رسول‌الله (ص) و اسلام هم از شما بیزار است. خداوند، ایران را یاری کند.»

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • ورزش‌های زورخانه‌ای یک سرمایه است
  • عملیات «وعده صادق» ابهت پوشالی و شکستنی اسراییل رو اثبات کرد
  • آیت الله علوی بروجردی: روحانیت در عصر آیت‌الله بروجردی، با سازمان‌دهی ایشان به اوج رسید/ ایشان معتقد بودند ما برای دنیا حرف داریم
  • لحظه دوست داشتن و دوست داشته شدن، لحظه واقعی زندگی است
  • «فاطمه» اسم رمز صبوری در غزه؛ وقتی مقاومت شیعه و سنی را همدل کرد
  • رئیس جمهور ونزوئلا : دوستی ما با ایران واقعی و راهبردی است و نه سیاسی و موقت/ آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • آیت‌الله العظمی دوزدوزانی تبریزی: روحانیت فقط به عبا و عمامه نیست/ اشتباه عالِم مانند اشتباه فرد عادی نیست، عده‌ای را منحرف می کند/ روحانی واقعی برای تربیت دینی و انسانی باید تلاش و تبلیغ کند‌
  • آیت الله هاشمی علیا عنوان کرد؛ لطف الهی به مؤمنان جهت دوری از تعصب جاهلی
  • پروژه جعل تاریخ شیعه