Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@21:24:59 GMT

مهم‌ترین وظیفه حوزه‌های علمیه تبلیغ است

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۷۴۴۷

امام جمعه گرگان گفت: امروز نسبت به گذشته، اشکالات و شبهات به نحو عمیق‌تر و بیشتری، مسائل اساسی ادیان و مذاهب را زیر سوال می‌برند که وظیفه‌ پاسخگویی و مقابله با این تهاجم‌ها بر گردن حوزه‌های علمیه است.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی شامگاه گذشته در ششمین همایش انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه که با موضوع "محوریت قرآن و نهج البلاغه در تبلیغ" در سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال مفسر کبیر قرآن؛ علامه‌ سیدمحمدحسین طباطبایی(ره) در دارالقرآن علامه‌ طباطبایی(ره) در میان جمعی از فضلا و طلاب ایرانی و بین المللی برگزار شد، بیان کرد: مهم‌ترین وظیفه حوزه‌های علمیه تبلیغ دین و معارف اسلامی است که آیات و روایات ما به خوبی این حقیقت را برای ما آشکار کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به دوران به حاشیه رفتن مسیحیت در غرب، افزود: مسیحیت در شرف حذف شدن بود اما توانست با انجام اصلاحات و توجه به امر تبلیغ، خود را در کل دنیا بازیابی کند و آنها امروز غالبا تحت لوای تدریس زبان، بدون نشان دادن چهره‌ واقعی خود، وارد کشور های اسلامی می‌شوند و به تبلیغ می‌پردازند.

او همچنین با اشاره به آشکار شدن اهمیت تبلیغ برای همه ادیان و مذاهب، گفت: امروز وهابیت در دنیا بسیار فعال است و با برنامه کار می‌کند، گروه‌های مختلفی را به بسیاری از کشور های اسلامی می‌فرستند که در این گروه ها هم پزشک است و هم متخصصان کشاورزی که در لوای کار تخصصی شان، کار تبلیغ را هم انجام می‌دهند.

نورمفیدی تصریح کرد: حس می‌کنیم حوزه‌های علمیه مسئولیت خود را به خوبی انجام نداده و کم کاری کرده‌اند. اگرچه نسبت به تبلیغ بی‌تفاوت نیستیم و کار می‌کنیم اما آنگونه که باید، نیست.

او با مغتنم شمردن این همایش و اظهار امیدواری برای بهبود فرایند تبلیغ، یادآور شد: امروز نسبت به گذشته، اشکالات و شبهات به نحو عمیق‌تر و بیشتری، مسائل اساسی ادیان و مذاهب را زیر سوال می‌برند که وظیفه‌ پاسخگویی و مقابله با این تهاجم‌ها بر گردن حوزه‌های علمیه است.

امام جمعه‌ گرگان در انتها با تاکید بر ظرایف رفتاری در تبلیغ، گفت: در منطقه ای که هستیم، برادران اهل سنت هم هستند که روابط خوبی با هم داریم تا حدی که علمایشان در جشن فارغ التحصیلی طلاب‌شان، از من برای عمامه‌گذاری دعوت می‌کنند و امسال نیز از میان برادرانشان، کاروانی در ایام اربعین امام حسین(ع) به کربلا عازم شدند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۷۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تکریم و معارفه رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه که در واحد قم برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی را پایگاهی از حوزه علمیه می‌دانیم، بنابراین هر فعالیت دینی، علمی، فکری و فرهنگی حوزه علمیه و خدمت به جوانان، نوجوانان و انقلاب اسلامی مورد استقبال دانشگاه آزاد اسلامی است و آماده همکاری با مجموعه حوزه‌های علمیه هستیم.

فعالیت دبیرستان معارف اسلامی در سطح دانشگاه آزاد

وی با بیان اینکه تعداد ۱۰ دبیرستان معارف اسلامی در سطح دانشگاه آزاد اسلامی در حال فعالیت هستند، افزود: در حال تربیت نیرو هستیم و در قالب مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری برای دانشکده‌های الهیات و حقوق دانشگاه آزاد اسلامی برنامه داریم، به‌طوری که دانش‌آموختگان دبیرستان معارف اسلامی با عنوان مدارس سعادت می‌توانند با دیپلم معارف اسلامی برای تحصیلات دانشگاهی وارد دانشگاه آزاد اسلامی شوند.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با آغوش باز از استادان و معلمانی که تربیت یافته حوزه علمیه هستند و آمادگی دارند که در دبیرستان‌های سعادت همکاری داشته باشند استقبال می‌کنیم و آنچه که برای ما مهم بوده، کادری است که بتواند دبیرستان‌های سعادت دانشگاه آزاد اسلامی را اداره کند.

فعالیت مدارس سعادت با نظارت یک عالم ربانی

سروری مجد با بیان اینکه دبیرستان‌های سعادت از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی استفاده خواهند کرد، تبیین کرد: دبیرستان سعادت هر استان باید تحت نظارت یک عالم ربانی اداره شود، بنابراین معتقدیم نظارت و رسیدگی آن عالم ربانی استان می‌توانند در آگاهی‌بخشی فرزندان این مرز و بوم با معارف اسلامی کمک‌کننده باشد.

۴۵ واحد دانشگاهی اصلی عهده‌دار اجرای جشنواره امامت و مهدویت

وی با اشاره به اینکه جشنواره‌های امامت و مهدویت امسال برای چهارمین سال در حال برگزاری است، ادامه داد: همه‌ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برنامه‌های متعددی در واحد‌های دانشگاهی سراسر کشور برگزار می‌شود که ۴۵ واحد دانشگاهی اصلی عهده‌دار اجرای جشنواره امامت و مهدویت هستند.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۵۳ هزار اثر در سامانه جشنواره امامت و مهدویت به ثبت رسید، افزود: امیدواریم سال ۱۴۰۳ تعداد آثار ثبت شده در سامانه به ۱۵۰ هزار اثر در حوزه امامت و مهدویت برسد و قصد داریم هرچه می‌توانیم جشنواره امامت و مهدویت را در بدنه دانشگاه آزاد اسلامی وارد کنیم تا مبنای تفکر این دانشگاه مهدوی باشد.

سروری مجد با بیان اینکه طی سه سال گذشته تعداد ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در سطح واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور که تلفیقی از اهل سنت هستند تأسیس شده است، افزود: اهتمام به تقریب مذاهب در قشر نخبگانی دانشگاه آزاد اسلامی بسیار ضروری است بر همین اساس دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند پایگاهی برای موضوع تقریب مذاهب باشد.

فعالیت دانشگاه آزاد در راستای اهداف امامین انقلاب اسلامی

وی با اشاره به تفاهم‌نامه حوزه و دانشگاه آزاد افزود: امیدواریم یک پیوند دائمی در عرصه فرهنگی و علمی بین دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه علمیه برقرار شود تا بتوانیم در راستای اهداف امامین انقلاب اسلامی گام برداریم.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی که مولود انقلاب اسلامی است با بودجه مردمی ایجاد شده، بنابراین معتقدیم آنچه را از مردم در اختیار ماست باید در خدمت مردم قرار دهیم.

به گزارش آنا؛ در این مراسم در حکمی از سوی آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه و دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با حفظ سمت به‌عنوان رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی معرفی و از تلاش‌های حجت‌الاسلام احمد مرادخانی با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • صیانت از آرای مردم وظیفه اصلی است
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • فراخوان پذیرش داوطلب برای حوزه علمیه استان
  • چهارمین همایش حوزه انقلابی، حوزه منتظر برگزار می‌شود
  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • ‌چهارمین همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» در شیراز برگزار می‌شود
  • وظیفه قالیشویی چیست؟