Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@15:07:02 GMT

2 سرنشین قایق صیادی در آبهای دریای عمان نجات یافتند

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۸۴۲۷

2 سرنشین قایق صیادی در آبهای دریای عمان نجات یافتند

چابهار- ایرنا- معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: 2 سرنشین قایق صیادی پس از یک ساعت تلاش و انجام عملیات امدادونجات در آب های دریای مکران (عمان) نجات یافتند.

سیدحسن ابراهیمی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سرنشینان این قایق در یک عملیات جستجو و نجات دریایی با هماهنگی مرکز (MRCC) بندر چابهار در 24 ساعت گذشته در 20 مایلی محدوده بندر صیادی بریس نجات پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: شرایط جوی نامساعد و نقص فنی موتور شناور از دلایل وقوع این حادثه بوده است.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان افزود: با اطلاع از وقوع این حادثه شناور ناجی پنج و قایق همیار ناجی به محل مورد نظر اعزام شده و پس از یک ساعت عملیات جستجو در چارچوب الگوهای استاندارد بین المللی دریایی، شناور و افراد مضطرب را نجات داده و به بندر شهید بهشتی منتقل کردند.
ابراهیمی ادامه داد: شناورهای فعال در چابهار و کنارک با توجه به شرایط متغیر جوی کنونی در این فصل، لازم است ضمن رعایت کلیه اصول ایمنی شناور و سرنشینان آن، قبل از خروج از بنادر و عزیمت به سوی لنگرگاه از وضعیت جوی منطقه، از طریق مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی (MRCC) و شماره تلفن های 1550و 05435321415 اطمینان حاصل کنند.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: سرنشینان قایق ها و یا صیادان فعال در 9 بندر صیادی چابهار و کنارک در صورت وقوع حادثه در دریا می توانند با مرکز جستجو و نجات دریایی (MRCC) بندر چابهار از طریق خط تلفنی 24 ساعته 1550 تماس برقرار کنند تا سریعا عملیات جستجو و نجات دریایی فعال و شناور به محل مورد نظر اعزام شود.
به گزارش ایرنا 907 فروند لنج و هزار و 430 فروند قایق صید و صیادی با حدود 24 هزار نفر صیاد دائمی و فصلی در قالب 34 تعاونی صیادی زیر پوشش اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان (آبهای دور) در 9 بندر ماهیگیری و 2 جایگاه تخلیه صید شامل بنادر تیس، کنارک، رمین، زرآباد، پزم، چابهار، بریس، گواتر، جد، تنگ و پسابندر در شهرستانهای چابهار و کنارک فعالیت دارند.
سیستان وبلوچستان به سبب گستردگی منابع آبی دارای 2 اداره کل شیلات در شمال و جنوب استان است که اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان (آبهای داخلی) مستقر در زابل واقع در شمال استان وظیفه کنترل و حمایت از منابع آبی داخلی و اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان (آبهای دور) مستقر در بندر چابهار واقع در جنوب استان در حوزه آبهای دریای عمان است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
3043 **6081

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي حوادث نجات شناور بنادر و كشتيراني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۸۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، ایوب کرد با بیان اینکه به منظور افزایش ایمنی راه‌های استان اقدامات مؤثری اجرا شده که یکی از آنها خط کشی محورها است، افزود: در این راستا، در یکسال گذشته، خط کشی سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان با ظرفیت اکیپ امانی این اداره کل انجام شده که موجب صرفه جویی حدود ۲۱۰ میلیارد ریالی شده است.

وی تهیه و نصب ۷۰۰ متر مربع معادل ۳۲۰ عدد تابلو اطلاعاتی در محورهای حوزه استحفاظی را برای تأمین ایمنی عبور و مرور جاده‌ای اعلام کرد و گفت: تهیه ونصب ۲۰۰ عدد چراغ چشمک زن و سولار در استان از دیگر اقدامات این اداره کل در راستای افزایش ایمنی محورهای استان است.

کرد گفت: تهیه، نصب و تعمیر ۱۸ هزار عدد علائم و تجهیزات ایمنی در محورهای شمال استان طی این بازه زمانی اجرا شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان در پایان خاطر نشان کرد: کاربران جاده‌ای و مردم شریف می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه مشکل در محورهای مواصلاتی استان از طریق تماس با سامانه ۱۴۱ همکاران ما را مطلع کرده تا در اسرع وقت رفع شود.

کد خبر 6089672

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی در لنج صیادی چابهار
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • کشف ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در دو شناور صیادی
  • تردد در بندر شهید ذاکری قشم مجدد برقرار شد
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • ۵۰۰ اثر به جشنواره مد و لباس اروند راه یافتند
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان