Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-29@17:19:37 GMT

با هوش مصنوعی همسر ایده آل خود را بیابید

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۰۰۶۱

با هوش مصنوعی همسر ایده آل خود را بیابید

ایتنا – هوش مصنوعی می‌تواند به عنوان واسطه امر خیر، نیمه گمشده افراد را به آنها برساند.
تاکنون از کاربردهای مختلف هوش مصنوعی در حوزه‌های گوناگون از جمله پزشکی، خودروسازی، ورزش، مقابله با تروریسم و غیره اخبار متنوعی منتشر شده است، ولی این که هوش مصنوعی بتواند به عنوان واسطه امر خیر، جوانان را به یکدیگر برساند شگفت‌انگیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا، مطلبی که به تازگی در وب‌سایت خبرگزاری فرانسه منتشر شده حکایت از آن دارد که سایت‌های دوست‌یابی و اپلیکیشن‌هایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، به استفاده از هوش مصنوعی روی آورده‌اند.
 
به عنوان مثال وب‌سایت eHarmony که یکی از معتبرترین و قدیمی‌ترین سایت‌های دوستیابی به شمار می‌رود، در حال توسعه یک ویژگی مرتبط با هوش مصنوعی است که طی آن تلاش می‌شود نیمه گمشده فرد را شناسایی و به او معرفی کند.
 
مدیر عامل این سایت می‌گوید هر چند تعداد اپلیکیشن‌های دوستیابی بسیار زیاد است ولی اغلب آنها به نتیجه‌ای منتهی نمی‌شوند. مردم نمی‌دانند چگونه باید از طرف سوال بپرسند.
واقعاً بسیاری از افراد در این زمینه به کمک نیاز دارند و ما فکر می‌کنیم که بتوانیم این کار را به صورت خودکار انجام دهیم.
 
Loveflutter یک اپلیکیشن دوست یابی دیگر در انگلیس است که می‌کوشد با استفاده از هوش مصنوعی، چت‌های بین کاربران را تجزیه و تحلیل کند و افرادی را که بیشتر برای هم مناسب هستند، به یکدیگر معرفی نماید.
 
برنامه صوتی دوستیابی AIMM نیز عملکرد جالبی دارد.
این برنامه که مجهز به هوش مصنوعی است، در ابتدا با صدایی آرام و دلنشین از شما سوالاتی درباره علایق‌تان می‌پرسد و سپس گزینه یا گزینه‌های مناسب را به شما معرفی می‌کند.  
 
پس از چند روز AIMM یک قرار ملاقات بین شما و کسی که احتمالاً گزینه مناسبی برای شماست تنظیم می‌کند و حتی بر اساس یافته‌هایش یک سری توصیه و پیشنهاد هم ارائه می‌نماید و مثلاً مشخص می‌کند که بهتر است طرف را به شام دعوت کنید یا به قدم زدن.
 
همچنین مشخص می‌کند که بهتر است چه سوالاتی از طرف بپرسید تا او را فراری ندهید!
 
پس از پایان دیدار، اپلیکیشن به بررسی گفته‌ها و شنیده‌ها می‌پردازد و اعلام می‌کند که آیا بهتر است این دو به وصال هم برسند و یا برای یکدیگر مناسب نیستند.
 




نمونه دیگر، شبکه بادو (Badoo) است.
 
بادو یک شبکه اجتماعی برای پیدا کردن همسر و یا دوستان جدید است که با استفاده از فناوری تشخیص چهره و هوش مصنوعی، به کاربران اجازه می‌دهد همسر مناسب خود را از میان 400 میلیون کاربر این شبکه بیابند.
 
با همه این تفاصیل هنوز افراد زیادی هستند که برای عشق‌یابی، به استفاده از فناوری‌های نوین متقاعد نشده‌اند.
 
در میان منتقدان این شیوه، نام آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد دیده می‌شود که می‌گوید: من کمی شک و تردید دارم که هوش مصنوعی بتواند به مردم کمک کند که محبوب و دلبر خود را بیابند.
 
نخست وزیر سابق پرتغال هم که با یکی از اعضای شورای شهر لیسبون ازدواج کرده می‌گوید: من بسیار خوشحالم که با استفاده از شیوه‌های سنتی، یار زندگی‌ام را انتخاب کرده‌ام.
 
نظر شما چیست؟
 
آیا به نظر شما هوش مصنوعی آنقدر توانایی و دقت دارد که بتواند در امر مهمی مثل ازدواج، وظیفه مشاوره و واسطه‌گری را به خوبی ایفا کند؟
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: دوست یابی همسریابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۰۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان، پرفسور علی گرجی اظهار کرد: دومین سمپوزیوم بین‌المللی فضای مجازی تنش و اضطراب به همراه سومین فستیوال دانشجویی در روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه امسال به صورت مجازی توسط گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود.

مدیر گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رابطه با زمان و نحوه ارسال آثار شرکت‌کنندگان در دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب، بیان کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این سمپوزیوم بین‌المللی می‌توانند آثار خود از یکم تا سی‌ام اردیبهشت ماه سال جاری به آدرس ایمیل Neuros.dept@mums.ac.ir و در قالب ۲ بخش ایده و پوستر ارسال نمایند.

وی خاطرنشان کرد: به نفرات اول تا سوم هر بخش به ترتیب هدایای نقدی اهدا خواهد شد.

گرجی کلیه آثار هنری که در قالب نقاشی کاریکاتور و غیره که ارسال می‌گردند باید نشان دهنده مخاطرات استفاده نادرست از فضای مجازی و اثرات سوء آن بر سلامت روان و همچنین راهکارهای استفاده صحیح از دنیای مجازی باشند، در غیر این صورت مورد پذیرش قرار نخواهند گرفت.

مسئول برگزاری دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب و سومین فستیوال دانشجویی ادامه داد: همچنین این نکته هم لازم به ذکر است که پس از پذیرش پوسترها، ارائه هم به صورت حضوری و هم به صورت مجازی امکان پذیر است.

وی همچنین در خصوص نحوه ارسال ایده‌ها به دبیرخانه دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب هم گفت: تمامی ایده‌های ارسالی باید صرفاً در قالب تمپلیت قرار داده شده در لینک ایده و پوستر طراحی گردند و ایده‌ها باید حداقل ۲۵۰ و حداکثر ۵۰۰ کلمه بوده و شامل عنوان، هدف، جنبه نوآورانه ایده، جمعیت مورد هدف، روش اجرا (حداقل ۱۵۰ کلمه) و پیش بینی نتایج حاصل از ایده باشند.

دیگر خبرها

  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • وضعیت ایده آل ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • ایده‌های کسب و کار در دوران سربازی + با سرمایه زیر 10 میلیون
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • قندهای پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آنها را حذف کنید
  • اگر صافی کف پا نوعی بمب ساعتی نباشد چه؟